Natalia super zakupki :)
hehe Choco i Ciebie to wiedziałam że nie może zabraknąć w tym dziale :D
Printable View
Natalia super zakupki :)
hehe Choco i Ciebie to wiedziałam że nie może zabraknąć w tym dziale :D
natalia gdzie kupiłas pędzelki?
no to ja juz zdjec spodni nie musze dodawac :P mi doszly one wczoraj tez czekalam na nie ponad miesiac ale jestem nimi zachwycona swietne sa :D
no ,to choco teraz będzie szaleć ze strołkami :D
Ja to powinnam w tym dziale za moda robić buahahahha ( przez zasiedzenie);)
do mnie dzisiaj przyleciały portfele Greenburry, które kupilam na buyvip mój i dla chłopa:D
moje dzisiejsze :D
Tusia super :D
tez mi sie podobają :D mam je dzis na d*pie i są ekstra :tuptup: :]
Chociaz moja kolezanka jak sie okazało zamawiała u tego samego, a ma inny materiał spodni. Ma takie rozciągliwe a ja takie hm 'zwykłe' :P
Pędzelki kupiłam hm... w takim sklepie wszystko od 3 zł... i tam jest dużo ozdób do paznokci i własnie pędzelki.. tylko są dobre... zeberki też były w tym sklepie kiedys, ale jak ja juz pojechałam to nie było.
Kupiłam chyba za 16zł.. choc jak wziełam drugie do reki takie same to kosztowały 19zł ;P wiec widocznie któras cena była nieprawidłowa ale cóz ^_^
tusia porfele super :ok: ,chyba też zajrzę tam :)
Farb świetne papucie :)Ja śmigam w emu po domku :D
A to prezent od teściowej przywieziony z Irlandii :D
pozwolilam sobie wykorzystac fotke Milenki bo mi sie nie chce robic :P
Kupilam dzisiaj ten lakier, testowalam go w drodze do domu na pazurze, na ktorym mam brokat :D dziala, tyle, ze matowy brokat lipnie wyglada :P
jakby ktoras szukala w niemczech ten lakier to znajdzie w DMie za 1,75 euro :)
Moje enasowe nagrody z elegance, i kosmetyczne zakupy:)
fuksja cudna!! i cienie mmm
ja teraz w tych drogariach natura poszukuje lakieru matt bo kosztuje 7,99 ;( ale nigdzie nie ma ;(
U mnie jest:)
Dziewczyny super zakupy :ok:
plusiu zaszalałaś :*
a to moje najnowsze zakupy ( obawiam się ,że mam pirgoolca na punkcie pędzelków :D ) pędzeleki ,akryl INM ( podobno sam robi kwiatki ;) ),linerek do robienia kresek na powiekach :) aaa oraz oświadczam ,że jak tylko dorwę choco ,to ją ubiję ,bo tego pędzla do malowania kresek ,to ja nie zamawiałam ,a choco nie moze żyć bez robienia prezentów :]
Mrrrr.. kocham dostawac paczki ale też mnie kręci wysylanie innym i myśl o ich minach jak rozrywają koperty:]
powiem ci że te matujące lakiery strasznie szybko się rozchodzą...
Pierwsze zdjęcie to prezencik od Kurki i Asi, druga fotka to prezencik od Soffii. Kochane bardzo bardzo bardzo Wam dziękuję!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek: a na trzeciej zakupki u naszej Basi Pazderskiej ( brokacik - gratis :) )
Załącznik 32271 Załącznik 32272 Załącznik 32273
Natalia na allegro wrzucili matte magic za 15 zł Matte Magic-China Glaze!Magiczny matujacy lakier! (1309118193) - Aukcje internetowe Allegro
ja zapłaciłam 21:sciana:
no kurcze własnie wiem.. ogolnie w necie jest drozej.. a tych drogeriach za 7,99 :slina: to az zal nie brac ... chce dwa albo i 3 ;P a jak mi wszystkie wykupili to sie wkurze :(
znaczy znalazłam np. : http://allegro.pl/maybelline-express...294409581.html
ale jak dolicze przesyłke to i tak wyjdzie drozej niz te moje 7,99... ale jesli nie bedzie to bede zmuszona :(
Natalia, a w innych driogeriach nie ma ? wiem, wiem promocja ale moze, gdzies jeszcze sa w nizszej cenie :)