Odp: *Akryl Ez Flow HD* Dlaczego odchodzi od płytki?!
znalazlam taki zestaw akrylowy EZ FLOW HD, ktory nie zawiera primera, bo posiada liquid monomer bezprimerowy
Zestaw HD EzFlow - Internetowy Sklep Do Stylizacji Paznokci
i moje pytanie teraz. Czy któraś z Was uzywala tego zestawu? bo ktos tu wyzej pisał, że bez primera podobno nie "dziala" jak powinno, ale ta dziewczyna pisala, ze od tygodnia robi aryle, wiec to by ja moglo tlumaczyc:) czy jakas dziewczyna robi dłużej akryle na tym własnie zestawie i najlepiej jakby jeszcze miala kurs skonczony:)
bo zastanawiam sie, czy by sobie nie sprawić tego zestawu:)
dzieki za odpowiedzi:)
ja nie mam całego tego zestawu, ale właśnie z tej serii posiadam akryl cover pink, biały i liquid. Muszę przyznać że robiłam tylko sobie szkielet coverem i dalej normalnie i trzymało mi się wszystko pięknie. W dodatku cover jak dla mnie ma cudny kolor, pięknie kryje a biały akryl również, kolor bardzo mi odpowiada a poza tym nadaje się do kwiatków idealnie. Jeszcze żadnym białym akrylem nie wychodziły mi takie kwiatki jak tym!! Ja mogę tylko polecić :ok: no i kurs też mam :D
RedSunset:
a czy ten bialy akryl, jest naprawde BIALY, czy taki slaby bialy? bo nie pracowalam nigdy na EZ FLOW, ale chcialabym zaczac:)
i czy te akryle sa plastyczne? zeby sie ladnie na nich formowalo mase?
i jeszcze jedno pytanie:) skoro piszesz, ze posiadasz z tego zestawu tylko cover, white i liquid, czyli mam rozumiec, ze faktycznie primera nie potrzeba, zeby akryl się dobrze trzymal plytki i nie dzialo sie nic z gotowymi paznokciami?
Ten HD czasem tak ma, dużo osób go nie lubi :P Primera i tak czy siak trzeba używać! Jakby i to nie działało to pod cover trzeba bazę z cleara. Jest dosyć wolnoschnący, ale to wystarczy zmienic liquid albo dodać kilka kropelek acetonu (nie przesadzic z tym!) . Biały ma bardzo biały ładny odcień. Akryl plastyczny, więc jest ok.