-
Odp: [9-10 marca 2013] II lubuskie warsztaty Euro Fashion 'One stroke'
nie niunia :) pierwszy poziom proiwadze ja i wtedy beda takie poczatkujace jak ty ze mna a drugi poziom bedzie prowadzic agax i tam beda te umiejące :) tyle ze niektore z nas chcialy na dwa :)
-
Aha, już kumam. To w takim razie robię przelew:D
-
Cytat:
Napisał
niunia-dziunia
Ja ciągle dumam:D Jeden dzieńdla takich nieumiejących jak ja razem z takimi co to już umieją?????
Niunia zapisuj się:soczek:.Będzie dobrze.Do Żagania żabi skok masz.Ty się martwisz,że ktoś będzie umiał lepiej? A co to za problem? Coś podpatrzymy,podpytamy i też będzie lepiej:D.Ja liczę na to,że te moje stroki co narazie straszą to po warsztacikach mniej pokraczne będą:)
---------- Dodano o godzinie 04:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 04:24 ----------
Cytat:
Napisał
niunia-dziunia
Aha, już kumam. To w takim razie robię przelew:D
Super:ok:To już jesteśmy 3 na jeden dzień:]
-
Zyza ja się ciągle piszę, ale pieniążki wpłacę w przyszłym tyg :)
-
spokojnie jeszcze tydzien na wplate mowie wam tylko ze nikt wiecej nie zdecydowal sie na oba poziomy :)
kaala a wolalabys jedynke czy dwojke jakby warsztaty byly jeden dzien? chyba dwojke bo podstawy widze w galerii juz masz :)
-
jeśli były by jednodniowe to faktycznie dwojke, ale z checia pojde na oba :)
-
Karolinko jak sie nie czujesz na siłach na dwojke mozesz na jedynke ale w wiekszosci bedziemy cwiczyć proste płatki i proste zwykłe listki, delikatne zawijasy i podrasowywanie... po twoich pracach wydaje mi sie ze spokojnie dasz rade juz na 2 poziom :)
-
Izuś a są jeszcze jakieś szanse żeby odbyły się dwa dni? :) jak nie to pójdę na ten drugi poziom, spróbuję chociaż :D
-
Cytat:
Napisał
kalaa
Izuś a są jeszcze jakieś szanse żeby odbyły się dwa dni? :) jak nie to pójdę na ten drugi poziom, spróbuję chociaż :D
Izuś,jakby Kala zapisała się na 2 dni to brakowało by tylko jednej dziewczyny na drugi (zakładając,że dalej minimum to 4 na dzień),może jedna by się jeszcze znalazła do 20-stego?????????????????? hm
-
danusia cztery chetne na oba dni... czyli 4 dziewczyny ktore chca na jedno i na drugie
-
Cytat:
Napisał
zyza
danusia cztery chetne na oba dni... czyli 4 dziewczyny ktore chca na jedno i na drugie
To jak będzie tylko jeden dzień to co będzie? Początki czy dla zaawansowanych ,czy jakiś mix zrobicie?:)
-
Danutka będzie to i to- podzielimy się na dwie grupy :)
-
tak własnie jak mowi nataszka :)
bedziemy w dwoch grupach :) ciebie Danusia widze w pierwszej bo sama mowilas ze masz problem z prostym kwiatkiem a bez wprawy nie dasz rady w drugiej...oczywiscie wybor nalezy do ciebie :) hehe
ja postaram sie wam przedłozyc jak najwiecej :) zebyscie i skorzystały z trikow w malowaniu:)
-
Cytat:
Napisał
zyza
tak własnie jak mowi nataszka :)
bedziemy w dwoch grupach :) ciebie Danusia widze w pierwszej bo sama mowilas ze masz problem z prostym kwiatkiem a bez wprawy nie dasz rady w drugiej...oczywiscie wybor nalezy do ciebie :) hehe
ja postaram sie wam przedłozyc jak najwiecej :) zebyscie i skorzystały z trikow w malowaniu:)
Trochę szkoda.Mój problem polega na tym,że na kursy jakoś czas i forsę wygospodarowuję a gorzej z ćwiczeniami po kursie i niby teoretycznie to wiem ale wychodzi jak wychodzi:/: Do 10-tego jeszcze trochę czasu jest,co byś powiedziała na to żebym do Ciebie wpadła kiedyś i poćwiczyłybyśmy to co miało być tego pierwszego dnia w ramach doszkolenia w tej cenie co zapłaciłam czy dopłaciłabym jeszcze jak tam uważasz a ostatniego bym zapłaciła 120 za warsztaty i wtedy poszłabym na ten poziom drugi?
-
jak będzie jeden dzień to sb czy nd?
-
Cytat:
Napisał
nataszka
jak będzie jeden dzień to sb czy nd?
Zyza napisała na FB,że w niedzielę
---------- Dodano o godzinie 16:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:05 ----------
Zyzuś nie doczytałam się co mamy wziąć? Rozumiem,że pędzelki i farbki.Tipsy też? Lampy? Żele? Na swoich pazurkach czy na luźnych tipsach robimy?
-
tylko pedzle bierzecie :) prosze nie zabierac nic wiecej bo sie nie odnajdziemy :)
Danutka indywidualne doszkolenie u mnie certyfikatowane od 300zl kosztuje :)
-
Cytat:
Napisał
zyza
tylko pedzle bierzecie :) prosze nie zabierac nic wiecej bo sie nie odnajdziemy :)
Danutka indywidualne doszkolenie u mnie certyfikatowane od 300zl kosztuje :)
Fajnie by było,nie byłabym tak do tyłu z tymi strokami :) to ja do Ciebie przyjdę 27 lub 28-go jak będę po forsie.Dopłacę te 20 zł za warsztaty i ustalimy jakiś termin na to doszkolenie.I mam nadzieje,że do tego czasu auto się nie rozkraczy i nie stanie się nic co pokrzyżuje mi plany;)
-
Dziewczyny, ale takie rzeczy to na pw :-)
Tutaj jest temat czysto warsztatowy ok ? :)
-
Zyzka , a będzie można jakieś fajne pędzle zakupić... bo moje to już lekko styrane:) albo może Aga coś poleca??
-
sorki plusia ale chciałam tylko napisac ze moje szkolenia indywidualne sa znacznie drozsze niz warsztaty dlatego wlasnie warsztaty sa dla wielu osob :)
(a wogole nie mozna podawac cen na forum czy jak? wole dopytac zeby byka nie strzelic... czy chodzi o caly nasz dialog?)
Evelyn własnie zalatwiam dla was mozliwosc zakupu...
-
laseczki a na drugi poziom tylko ja i danusia?? nikt wiecej???????
-
i ja!! jutro przeleję kaskę
-
Cytat:
Napisał
zyza
sorki plusia ale chciałam tylko napisac ze moje szkolenia indywidualne sa znacznie drozsze niz warsztaty dlatego wlasnie warsztaty sa dla wielu osob :)
(a wogole nie mozna podawac cen na forum czy jak? wole dopytac zeby byka nie strzelic... czy chodzi o caly nasz dialog?)
Evelyn własnie zalatwiam dla was mozliwosc zakupu...
No właśnie Plusiu,to było na temat warsztatów^_^. Mi o te 2 poziomy chodziło, chciałam oba i kombinowałam jak by tu zrobić abym mogła na obu być:huh:.No i doszłam do wniosku,że pójdę na drugi a pierwszy sobie powtórzę u Zyzy prywatnie wcześniej.Ale o.k. już się nie odzywam:lookam:.Będę na temat prywatnych szkoleń na priv pisać:papa:
-