Już słyszałam właśnie o takich eksperymentach i wtedy pazurki są kolorowe ale przeźroczyste jednocześnie :) cudne kolorki wtedy wychodzą...:skacze: Jak znajdę fotkę to wam pokaze takich co mnie zachwyciły też tak jak twoje anamon
Printable View
Już słyszałam właśnie o takich eksperymentach i wtedy pazurki są kolorowe ale przeźroczyste jednocześnie :) cudne kolorki wtedy wychodzą...:skacze: Jak znajdę fotkę to wam pokaze takich co mnie zachwyciły też tak jak twoje anamon
Dzieki Moje Mile...:)to na prawde nie jest zly pomysl wiec czemu by nie a paleta kolorow tez jest spora no i piekne kolory do tego...warto
Ooo znalazłam to pazurki ani_ls z forum ŚK z konkursu Perfect Lady które zajęły pierwsze miejsce w konkursie...cudoo i drugie też z tego konkursu na 100% też tak robione...
ta pierwsza stylizacja jest boska,tez mam te kolorki piekny odcien ...
Aniu sliczne i chyba ja cos takiego pisalam ale nie dam sobie reki uciac:)Bo mialam takie farbki witrazowe w domku i tez kiedys myslalam zeby je wykozystac ale juz sie ich ozbylam i nie przetestowalam,szkoda bo mialam mase kolorow jak malowalam na szkle i butelkach,stare dzieje,szkoda
pięknie wyszedł ten eksperyment ;)
Aniu ja zrobilam to samo tez po przeczytaniu posta jednej z dziewczyn juz nie pamietam ktora to byla poszlam do artystycznego i kupilam te farbki witrazowe, wybor kolorow jest mega wielki i rzeczywiscie pazurki po tym sa przepiekne ale te Twoje sa poprostu za......biste :):):)
Wyszło ekstra :kwiatek::kwiatek::good: Teraz coraz więcej dziewczyn stosuję tą metodę ;]
no to wrzucam nastepne z uzyciem tego samego koloru...:)zdobienie ta technika najbardziej przypadlo Mi do gustu..mozliwosci jest full:skacze::skacze::skacze::D
Załącznik 5929
Załącznik 5930
Załącznik 5931
Czaaaaaaderskie ;] teraz twoje klientki będą miały kolejny wybór ;]
Ale boskie te zdobienia;)
rzeczywiście pisałyśmy o tym, nawet chyba w kilku tematach, efekt jest rewelacyjny, świetnie ci to wyszło:) do jakiego konkretnie liquidu dodałaś farbę? (nie firma a rodzaj)
ciekawy artykuł był o tej metodzie w Akademii Paznokcia, nawet w tym numerze, który teraz jest ;) super Ci to idzie annamonku:love:
rodzaj liquidu ten standardowy zapachowy o niebieskim zabarwieniu,inaczej jednak moze byc z tymi innymi jasniejszymi kolorami tych witrazowych farb lepiej bedzie trzeba uzyc tego liquidu bezbarwnego...tak Mi sie wydaje ja zakupilam takie wlasnie kolory ze jest ok ale inne barwy moga wyjsc w tych jasniejszych kolorach...
używam głównie fioletowego a farby mam w podstawowych kolorach i zdaje się że kolorki pozmienia
Ale zemnie dzieciol:)gdybym wiedziala o tym rok temu to bym w kosz ich nie wyrzucila a teraz znowu trzeba kupic.Aniu cudowne te Twoje pazurki!!!
Annamon Ty to masz talent do pazurków :) po prostu jesteś do tego stworzona:)
a ja mam pełno farbek witrażowych :D a można nimi barwić także żel ?
zel moze sie rozwarstwiac wiec raczej nie
Są juz gotowe żele z Mariposa za 90 zł teraz w promocji 20 ml :) I mają ten efekt :)
Jelly Color Gel - Mariposa Nail profesjonalne kosmetyki do stylizacji paznokci
ja zakupilam sobie farbki witrazowe firmy marabu w sklepie dla plastykow, sa wodniste i super sie z liqudem lacza, narazie zakupilam szmaragdowa i karminowa
i dokupie duzooo wiecej kolorow bo bajecznie wychodza pazurki nimi robione:D
A ja ostatnio wymodzilam cos innego,do liquidu dodalam troszke kolorowego akrylu,wymieszalam az sie rozpuscilo i byl kolorowy liquid.I pink zabarwil mi sie na pedzelku wlasnie na taki kolor:)
o tego nie probowalam:D ja juz cuda modzilam z liquidem nawet go barwilam farbkami w proszku do pisanek:skacze: ale trzeba bylo sie namachac zeby rozpuscic barwnik;)
No jak ja wrzucilam to tez sie tak na poczatku nie rozpuszczal ale pomieszalam tak mocniej i bylo ok,ale tak na pazurach nie probowalam tylko na tipsach.Musze to kiedys wyprobowac:)