Ok, wpisze przy twoim nicku sałatka :) moze uda się wcześniej cio?? bo tak to na 13 dopiero bedziesz ehh
Printable View
pewnie sie pogodze z Gamoniem to mnie zawiezie :) wiec bede szybciej :*
kochana mieszkasz gdzieś blisko jakiegoś dużego punktu strategicznego? żebyśmy jakoś trafiły :D
aaa i możesz mi zostawić po 20 kwiatuszków fimo z każdego rodzaju? odrazu bym sobie je kupiła :*
nie chcę sie wcinać w wasze warsztaty ale może taki projekt wam do gustu przypadnie:P
Aguniu, przecież wiesz że ADHDchowcy są chętni do wszystkiego, ale za daleko jak dla mnie:( poza tym mam obrone we wrzesniu i muszę sie uczyc, a nastepna sprawa to taka że musze poświecic kilka dni i pojeździc po częstochowie, zawierciu, orodzieńcu, dąbrowei górniczej, sosnowcu, katowicach szukać roboty. byłam dziś w moim urzedzie miata czy jest praca dla nauczyciela fizyki i nformatyki w gimnazjum to mi baba parsknela w twarz i powiedziała ze na ten i nastepny rok na pewni nie bedzie miejsc pracy, wiec musze brac sprawe w swoje rece i pojeździć sama po szkołach i gadac bezpośrednio z dyrekcją, bo sie ci***ie z urzędu w segrwgatory spojrzec nie chce... no nerwy mam jak szlag:zly::zly::zly:
z pracą nauczyciela jest trudno:( sama muszę zrezygnować z zostania nauczycielką języka polskiego, bo nie dość, że na filologię polską trzeba zdawać angielki, podczas gdy ja jestem urodzoną germanistką to jeszcze brak pracy
bede wcześniej ;P pogodziłam sie z Gamoniem :D
hehehe no to super :) Już widze jak to godzenie wyglądało hehehe :)
Coś mało chętnych kurna felek...dziewuchy co z wami???????:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza:
Ważne że rezultat był :)
tak w ogóle to ja też zrobię sałatkę:D moją ulubioną:skacze::glodny:
no właśnie, mało chętnych... to jest niepowtarzalna okazja dziewczynki:D
Hej kobitki, nikt wiecej chętny????? Mało nas..mało nas...tara rara rara...:P Nie bać się, zapisywać nowe kobitki!!!
dobra dziewczynki. teraz konkretnie. o której się spotykamy. i pytanie czy któraś ma frezarkę. jak tak to jak da rady to niech weźmie.:skacze::skacze::skacze:
Dziewczyny pytanko, o której bedziecie??? I czy któraś ma frezarkę ??? Bo by było fajnie pokazać co i jak tym które nie mają ;)
godzine ustalamy na pw lub na gg:skacze::skacze::skacze:
dziewczyny zrobie kuurczaczkowe dramstyki bo sajgonki za duzo roboty hehe a bede w domu rano dopiero... czekam na info o adres kobitki... piszcie czy na 100% bedziecie
ja bede napewno! TYLKO NA KTÓRĄ!?
ja i pluszak tez będziemy.myślę że miedzy 11-12.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
wczoraj odbyły się domowe warsztaty u adusi.niestety byłam tylko ja agusia i madzialena. nie było to spotkanie tylko towarzyskie. każda z nas zrobiła drugiej pazurki.ja pokazałam dziewczynom jak zrobić pazurki na formach dual system. dziewczynom bardzo się ta metoda spodobała.a to częśćzdjęć z tych warsztatów. dziewczyny potem dołożą swoje.
śliczne pazureczki :)
Mało Was, mało Was ale i tak Wam troszku zazdraszczam....
nie liczy sie ilość ale jakość kochana i przeżyte przygody ;P
ja też wstawie troszke zdjęć..
a przede wszystkim dziękuje Wam dziewczynki za przekazane wskazówki :* i za organizację itp :)
oby wiecej takich spotkań! :skacze:
Madzialena co taka znudzona wyszłas na 3 fotce co Zizi wstawiła ? ;P tak Cię wymęczyły dziewczyny ?:skacze: