na allegro są, bo widziałam
Printable View
na allegro są, bo widziałam
co myślicie o kolczyku w pazurku ?
mi osobiście bardzo się podoba, ale nie mogę nigdzie ich znaleźć...
wiecie gdzie można takie nabyć? ;)
Poczytaj w tym temacie, powinnaś znaleźć odpowiedź:)
w końcu spróbowałam :D
i jak ?? mi zawsze haczą, nie przepadam...
U mnie jak narazie ok :) zahaczyłam tylko o włosy jak myłam głowe :)
Przed chwilą kroiłam warzywa na zupę i praktycznie nie czułam. Zobaczymy co powiem za kilka dni ;)
Tylko uwazaj zeby w tej zupie nie wylądował :D
nawet ciekawie to wygląda :)
ja raz miałam w swoich kolczyk, ale jakoś mi się to nie widzi :P
wygląda to nie źle, ale ja myślę ze by mi przeszkadzało
Wyglada super, tylko ja jestem strasznie nieostrozna i pewnie szybko bym sobie cos uszkodzila.
No ja tak samo dlatego nie moge mieć takich błyskotek, wolę sobiee cyrkoni nawalić... A kolczyk zgubiłabym pewnie tego samego dnia...
ale jak kolczyki są za dlugie, to nie wygląda to fajnie ( i podejrzewam, że za wygodne to to też nie jest :D)
A to mój nowy nabytek :P taki dyndający :P
Zuzaneczka zakochałam się:D jak wrażenia? nie zaczepiłaś jeszcze nim nigdzie?:)
Zuzaneczka bardzo ładnie to wygląda ,pasuje do cyrkoni.Ja bym sie jednak nie zdecydowała na kolczyk, ze wzgledu na to ,że straszna gapa jestem i napewno zaraz bym go urw ała.
Zuzaneczka śliczny ten kolczyk :D i wygląda super :D
peercing paznokcia:) Super to wygląda:)
Zuuzaneczka ślicznie to wygląda z Twoimi pazurkami.;)
Moim zdaniem fajne to jest ale gdy kolczyk jest skromny.:)
zuzaneczka twój kolczyk prezentuje się rewelacyjnie, już sama się zastanawiałam nad ich zakupem, ale ja wiem ze od razu zgubie
u nas to w sumie zakladaja kobiety jak ja to nazywam extremalnie wypasione i ekstrawaganckie oto 2 fotki:)
i jeszcze jedna
ja kiedyś nosiłam :) Niby nie przeszkadzał ale nikt nie chciał się skusić :) teraz mam synka i nie dała bym rady pilnować kolczyka :) ale nadal mi się bardzo podobają :)
Wygląda to bardzo ładnie, ale obawiam się że ****łabym kolczyk razem z palcem :D