Mojego żelu niestety nie ma. Nie potrafię powiedzieć czy jest lepszy od innych, ale jestem z niego zadowolona - to Star Nails.
Printable View
Mojego żelu niestety nie ma. Nie potrafię powiedzieć czy jest lepszy od innych, ale jestem z niego zadowolona - to Star Nails.
przykro mi, nigdzie mi nie mignęła ta nazwa stąd nie uwzględniłam:(
Nie ma problemu:)
swietny pomysł na ankiete:good::D
a ja polecam angel white z Spn jest rewelacyjny snow white tez jest dobry tylko ze to juz taka złamana biel
sporo jest t w miare dobrych żeli:)
mnie dobrze pracuje sie na grafiti :D extreme white ;) UKŁON BASIU W TWOJA STRONE :))
osobiscie posiadam american white od DR :) jak dla mnie bomba
chociaz SF kolezanka mnie robla (zanim poszlam na kurs) i tez bylo ok :)
Żel PB soft withe, po prostu miodzio. A innych jeszcze nie próbowałam. Wszystko jeszcze przede mną.
Ja jestem za SPN Snow White!!!!!!!!!!!!:)
---------- Dodano o godzinie 13:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:42 ----------
SPN Snow White
Ja lubię PB white gel ;)
A ja jestem zachwycona extrime white z Nail Design,jest bieluśki i nic się z nim nie dzieje,najlepsze efekty przy robieniu frencha sondą,wystarczy jedna warstwa.
jak dla mnie to biały z evershine ale taki w srebrnym słoiczku :
Evershine Profesjonalne Żele UV 15g Promocja 1+1 (907450149) - Aukcje internetowe Allegro o coś takiego, ale to nie dokładnie ten chociaż cena w miarę podobna.
i silcare :)
A ja lubię Ultra White z Astonishing- piękna śnieżna biel i Soft White z I-nails delikatniejsza biel
w ankiecie nie ma żelu Perfect Beauty......perfect white ....dla mnie jest rewelacyjny , używam go przy wykonywaniu frencha ....czy na naturalnych pazurkach , czy przedłużanych na formie....polecam !!!!!
again alle :)
ja używam IBD extrem, ale drugiego co go używam tutaj nie ma Prestige White - bardzo biała biel
ja używam bardzo gęstego o którym pisałam tutaj mój post o gęstym białym żelu :P i jestem z niego bardzo zadowolona. polecam
z tych ankietowych żeli, ja polecam Perfect Beauty :) super żele :D
głos oddany
Ja używam białego(One Phase Gel French White) z Mariposanail i jestem bardzo zadowolona-to taki kredowy żeli mocno kryjący z ekstra bielą:D ale widzę ze jego tez w ankiecie nie ma :(
ja aktualnie mam z diamonda jest boski ale 105 l za 15 ml i mam z ra i nic sie nie rozni od tego a 3 rzay tanszy;(
Ja używam od około roku Silcare Basic French White i jestem z niego zadowolona, jest śnieżno biały, świetnie kryjący i bez problemu się go aplikuje :)
Oddałam swój cenny głos:]
Nie wiem czy to tu powinnam pytac ale zapytam :) poszukuje żelu do frencha extra białego o gestej lub bardzo gestej konsystencji czy ktoras z was kochane moglaby mi takowy polecic bylabym wdzieczna :D