jolanta ten french bardzo laaaaaaaadny :D
Printable View
jolanta ten french bardzo laaaaaaaadny :D
ładne kolorki ;)
Dzięki;)
A tu pazurki mojej siostrzyczki, która nigdy nie pozwala ich pomalować:D
więcej na Nail Art Farbstift
Strasznie niewyraźne fotki tak samo na blogu..
w poście na blogu napisałam dlaczego;)
A tu mleczny, delikatny frenchyk żelowy mojej siostry (12-letniej :P) na naturalkach rzecz jasna ^_^ młoda zawsze naciągnie mnie na jakieś bajery na paznokciach ;)
Króciaków trochę posiadam w swojej kolekcji, mam klientkę która chce mieć "cuda" na takich krótkich pazurkach:)
zuza- bardzo ładne :)
justyna -śliczne króciaki :)
Justyna śliczne pazurki:):good:
Mam ciekawy pomysł... ^^ : ) więc nie masz juz pomyslow co? :D spokojnie moge ci pomoc : * :) ja mam duzo swietnych pomyslow, 1. naloz mamie na naturalki przezroczysty zel po utwardzeniu z boku calego paznokcia naloz w otstepie jakis 3 mm kropki lakierem (jakis ladny kolor tylko wybierz ; )! )i szybciutko szpilką lub igłą rozmaż je w jakies fikusnie maziajki potem zel i utwardzacz powinno wyjsc laadnie ale nie przeciętnie.. czasami telikatne wzory są ładniejsze od tych skomplikowanych i wzorzastych a zwłaszcza jesli chodzi o krotkie paznokcie ^^ : ) ... mam nadzieje ze twojej mamie sie spodoba... pozdrawiam i sciskam . Ania : * : ]
Piszemy w miarę normalnym rozmiarem czcionki:D
Aniu ja wykonałam taki wzorek tylko że nie z kropek tylko z kresek:)
Zdjęcie dodałam wyżej w poście te pierwsze:)
Ale z kropkami też spróbuję:P
Zuzaneczko świetnie wyglądają :love:
moim zdaniem na manicure nie jest za wcześnie :) 6 podstawówki to już duża kobietka, niektóre to już w tym wieku to sobie takie pazury strzelają ze ho ho :P a zadbane dłonie mile widziane w każdym wieku :)
W takim razie następnym razem zaproponuje jej manicure:) ale wątpię, żeby się zdecydowała:/: ale spróbować zawsze nie zaszkodzi:)
Dzięki dziewczyny, na krótkich zawsze jest problem co zrobić jak dla mnie nie ma co udziwniać, wystarczy frenchyk i już jest pięknie
madziu manicure jest mniej "rzucający się w oczy" niż ciemny, kolorowy lakier. Chodzi o estetyczny wygląd i komfort :) a i pomalowane na wyciętych skórkach będą lepiej wyglądać ;)
Emilko ja jak najbardziej rozumiem, bo sama nie nawidzę skórek blee:P ale cóż namawiać i napierać nie lubię:) ale może warto polubić:D wzorek sama sobie wymyśliła, ja spełniłam tylko jej życzenie, ma dziewczyna pomysły hahaha :] no ale muszę przyznać że lubię te jej pomysły:)
przy następnej wizycie napewno zaproponuje jej manicure:ok:
No to może i ja cosik dodam :) Wprawdzie to są średniowieczne pazuri robione jeszcze na moich naturalkach jakiś rok temu ale może komuś się coś spodoba lub jeszcze tuninga strzeli i będzie git :D
Bardzo ładne :)
aneczka śliczne wzorki:good:
aneczko-cudeńka
a tu mojej roboty, ale robione podczas picia wina...a ja mam słabą główkę...
ciekawe te wasze zdobienia. Kilka na prawdę wpadło mi w oko :D
a tutaj kilka moich propozycji (moje starocie, bo ostatnio bardzo rzadko robię):
Ja mam taką propozycję.
Kwiatuszki śliczne ale moim skromnym zdaniem poszerzają płytkę... ale to tylko moje zdanie.
Choć kwiatki same w sobie są śliczne :)
a mnie sie podobaja :D a ja mam takie: