Już po Walentynkach a czerwień dalej na TOPie Dzi¶ grafitowo - czerwone cieniowanie brokatami Pani Ewy z linerkami oraz akrylowym
Czytaj Więcej...
Printable View
Już po Walentynkach a czerwień dalej na TOPie Dzi¶ grafitowo - czerwone cieniowanie brokatami Pani Ewy z linerkami oraz akrylowym
Czytaj Więcej...
Dzi¶ w tatuaże w kolorze czerwonego wina 1.
Czytaj Więcej...
Dzi¶ skromniaczki Pani Alinki Delikatne fioletowe cieniowanie brokacikami + biało czarne linerki
Czytaj Więcej...
Ciekawie na Twym blogu, fajne foto Twoje;) i pazurki cudne...Te fioletowe skromniaki słodkie ahh:love:
Dziękuje :*
¶wietne prace :)
Dziękuje :)
Grafitowe cieniowanie brokatowe Paznokcie przedłużone na tipsie , zdobienie wykonane brokatami, wycieniowany brokat grafitowy , srebrny i jasny opalizuj±cy.
Czytaj Więcej...
Dzi¶ ¶lubna metamorfoza Ewelinki Na życzenie Panny Młodej króciusieńki french na formie z maleńkim kwiatuszkiem akrylowym i wywalczon± 1 cyrkoni± Svarowskiego
Czytaj Więcej...
Dzi¶ co¶ innego niż pazurki Klientka miała problem z doborem biżuterii do kreacji na wesele zaproponowałam tatuaż brokatowy i proszę bardzo oto efekt
Czytaj Więcej...
Dzi¶ ujawnię pewn± metamorfozę. Paznokcie przed metamorfoz± wykonane metod± żelow± na tipsie.
Czytaj Więcej...
Brokatowy cieniowany french :DPaznokcie przedłużone na tipsie, łożysko wydłużone żelem cover pink Nails Secrets, końcówka french wycieniowana brokatami amarantowym i grafitowym.
Czytaj Więcej...
Ania ta metamorfoza jest niesamowita :)
jak zobaczylam pazury przed to sie przerazilam :(
Dziękuje Rudzia :) Miło mi że Ci się podoba :*
Witam serdecznie ¦wieżutki tyle co skończony ¶lubny frenchyk Kamilki z
Czytaj Więcej...
Witam serdecznie Dzi¶ wiosenne szpice Basieńki Jedna r±czka cieniowane f
Czytaj Więcej...
Witajcie serdecznie Dzi¶ letni komplecik dłonie i stopy w kolorkach stroju k±pielowego
Czytaj Więcej...
Witajcie Kochani :DPo zdobieniach nadszedł czas na klasycznego frencha Paznokcie wykonane na tipsach tunelowych NS dostępnych w naszym e-sklepie
Czytaj Więcej...
Witajcie !!!Dzi¶ weselny komplecik p.
Czytaj Więcej...
Witajcie Dzi¶ wakacyjne landryneczki mojej ulubionej Aneczki
Czytaj Więcej...
Witajcie Dzi¶ Pazurki przedłużone na formie z delikatnym farbkowym zdobieniem
Czytaj Więcej...
Powiało jesieni±!!!Lec± li¶cie z drzew nastrój udziela się wszystkim klientom I takie mamy efekty
Czytaj Więcej...
Witajcie Kochani !!!Dzi¶ też z działu pazurkowego ale troszkę w innej formie.Moja publikacja w najnowszym pi¶mie profesjonalnym dla stylistek paznokci Nail Art.
Czytaj Więcej...