:skacze::skacze::skacze: No nie...Kocham to dostarczanie emocji!!!
Nawet mam już pomysł :lol:
Printable View
:skacze::skacze::skacze: No nie...Kocham to dostarczanie emocji!!!
Nawet mam już pomysł :lol:
oooo:wow: jeszcze jeden konkurs :skacze: ale fajnie :D
Świetny temat konkursu :) Mam tylko problem, bo konkurs goni konkurs, a ja na razie mogę robić tylko sobie pazurki...no nic jakoś muszę się sprężyć :) Wielkie dzięki organizatorom za nowy konkursik!!!
bo tu są same konkursy. i nie ma czasu na nudy. tak że dziewczyny do roboty czekam na wasze prace.
http://www.ani3.dk/smiles05/ny/011.gif
ale szaleństwo, ile konkursów :D
trzeba sie wziąc do roboty i zaczac dzialac
super, tyle konkursów
fantastycznie
No no znów konkursik!!! No to trzeba będzie coś wykąbinować!
a jak można się dowiedzieć ile ma sie % aktywności?
aniusia, muszisz najechac myszka na ten zielony pasek pod Twoja nazwa uzytkownika
Super konkursy, a pomysłów brak narazie. Ale posty wpisze i postaram się coś wymyślić na te Andrzejki, a nóż mi się uda znalesc na podium :P
:master: fajny temat konkursu:D
Fajny konkursik :) Ciekawa jestem juz prac heh:)
Pozdr
Dzięki dziewczyny i chłopaku :)
Kolejny konkurs tak szybko !
Super jesteśta :good:
supoer konkurs a jakie nagrody !! brawa dla sponsorów i organizatorów :kwiatek:
jedna łapka, czy dwie?
:wow: kolejny konkursik . . .szaleństwo:) temat świetny, zmusza do uruchomienia szarych komórek i wykazania się kreatywnością. . .
Podziękowania dla szefostwa za organizację :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
2 .Przedmiotem konkursu jest wykonanie stylizacji na paznokciach przynajmniej jednej dłoni.
jak wczoraj weszłam na forum to z wrażenia mnie zatkało :D a jak tylko zobaczyłam temat to mnie olśniło i już wiem jak będzie wyglądać moja stylizacja :skacze:
mnie też wczoraj olśniło :D super konkursik.. a moje paznokcie będą biedne :D hehe
kurde, mam nadzieje ze cos tam zrobie:( teraz mam taki okres ze do prawka sie ucze i mam do późna praktyki. masakra. ale sie nie poddam!:)
ale fajnie .... wlaze tu z bolem glowy i moim wpol zamknietym oczkom ukazuje sie konkurs ;) liiii i do tego jakie nagrodziszony :D suuuper !!!!
a wogole to umieram ....
Kurcze wchodze teraz na grono i na głownej patrze na niebieskim polu 3 informacjie.. i szok... myslałam ze jakas informacja po prostu a tu ze konkurs.. hehe ;P miłe zaskoczenie ;]
Nie spoedziwałam się tak szybko konkursu :) Super! No i temat na grubo :))
kurcze ale cudne, forum, nie można się z nim nudzić, co róż to nowe świetne konkursiki i cudne nagrody... ach... tylko teraz trzeba najeść się sałaty żeby szare komórki z jesiennego odrętwienia się obudziły i do dzieła... powodzenia wszystkim
Następny piękny konkurs :skacze:
Na kim mam tylko zrobić pazurki ;(
super temat i super nagrody może się skusze :)