uzyj malego kartonika i powinno byc dobrze:)
---------- Dodano o godzinie 10:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:25 ----------
to samo
Printable View
już się nie moge doczekać:D
Musimy razem zdecydować czy ustalamy kwotę czy każdy według swoich możliwości tzn, że jeśli ktoś nie ma za bardzo funduszy to kupuje prezent za taką kwotę jaką może na niego przeznaczyć? Bo ja nie chce nikomu niczego narzucać. Ale żeby nie było też tak, że ktoś wydał sporo pieniążków i był niezadowolony, bo dostał w zamian drobny prezent... Więc najlepiej by było jakbyście starały się zrobić coś same a jak już kupić to jakiś drobny prezent, nie za drogi:)
jestem za!
no no fajny pomysł, no ale jaka kwota tu wchodzi w grę 10 zł? 15? jeżeli ma być to drobny upominek... ja też się bym chętnie dopisała tylko najpierw musimy ustalić, czy robimy własnoręcznie, czy kupujemy i jaka kwota tu wchodzi w rachubę. :)
Robimy własnoręcznie chyba, że ktoś już naprawdę nie może albo nie potrafi to kupuje:) dajcie propozycje jakie kwoty możecie przeznaczyć ( te osoby, które nie mogą zrobić własnoręcznie)
ale fjnie ale fajnie :D juz sie nie moge doczekac :skacze:
No Ja kochane nie mam czasu na prawde,zbyt wiele czasu teraz siedze na czyms innym i nad praca.. Ja zakupie cos dla kogos...
ja raczej też coś kupię bo nie mam zbytnio czasu aby coś zrobić:P
no to ile $$ mozemy przeznaczyc? moze niech kamis lub zizia cos ustalą?
to ja tez chce :D
---------- Dodano o godzinie 18:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
tyle ze moim zdaniem powina sie kazda postarac.. cokolwiek :) bedzie fajniejsza zabawa z robionych fancikow niz z kupnych :)
a kamis ?:D
na cokolwiek trzeba miec pomysł i czas ;]
Ja myślę że moze max 20 zł co??
a ja myśle, żeby nie ustalać kwoty tylko żeby każdy kupił wg. swoich możliwości bo przecież nikt nie bedzie robił zdięc ceny i wysyłał kamiskowi, ani wysłał prezentu mikołajkowego z ceną. Najważniejsze żeby wszystkie z nas się wywiązały, a, że krótko mówiąc jesteśmy zajeeebiste to się uda:)))) hehe
Możemy zrobić tak, że max 20 zł a jak dla kogoś to za dużo to kupuje za 15 albo 10 albo ile uważa, w miarę swoich możliwości:) nikt nie będzie przecież nikogo z tego rozliczał. Co Wy na to?
Ja jestem za :) Ja juz mam pomysł na moje hand made ;P Nawet 2 i nie wiem ktory wybrać hehehe :)
ja też chcę handmade zrobić, tylko wolałabym wiedzieć komu bo można by bardziej spersonalizować:)
Ja jestem za kupieniem bo tez mam malo czasu:)Wiec kiedy bedzie cos wiadomo o losowaniu:)
---------- Dodano o godzinie 19:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:37 ----------
Cos smiesznego,z humorem napewno cos znajde:)
czy to ma dotyczyc pazurkow czy nie?
Niekoniecznie
Wydaje mi sie ze nie,bo kazda z nas ma mase rzeczy:)Chyba?
w takim razie mnie tez prosze dopisac do listy tylko mi powiedzcie kochane czy losowac bedziemy i kiedy i jak to ma w ogole przebiegac?? zebym zdarzyla :)
Prezent nie musi dotyczyć pazurków:) Jak zrobimy losowanie 25 to zostanie nam 5 dni na zrobienie prezentu ale jak ktoś ma juz pomysł to może robić już. Wystarczy Wam tyle czasu? bo najpóźniej 1 grudnia przydało by się wysłać. A Jade to by nawet musiała wcześniej