miałam ale z niej nie zamawiałam, dostałam ją przed świętami
Printable View
miałam ale z niej nie zamawiałam, dostałam ją przed świętami
a jak się nie zamówi to przysyłają następne??? i co jaki czas przychodzą nowe??? bo nie wiem czy mi wyślą nową.... jeśli ci przysłali to napisz co miałas w następnej za gratisy i prezenty
wiec tak, z pierwszej zamowiłam, potem dość szybko przyslali mi ta o której mówisz, ale nei brałam, przysłali mi na początku grudnia. i teraz lutym drugą, napisali że ważna 3 miesiące, czyli jestem w kategorii klientek nie zawsze zamawiaących:) ale teraz zamówę, tylko nei wiem dokładnie kiedy:)
czyli z pierwszej trzeba zamówic:)a pochwal się co miałas za gratiski w pierwszej?? bo ja jetsem bardziej na gratisy napalona niz na kosmetyki;P jak małe dziecko
a nei byłam zadowolona, zegarek i dezodorant potem sprawdze jaki, ale nie przypadł mi do gustu zapach. ale w tym temacie o bezpłatnych próbkach zdjęcia wrzucałam
wiem pamietam to zdjecie srebrny zegarek i dezodorant taki niebieski ming... cos tam nie pamietam.... nie wiem właśnie co to za prezent moze być przy tej ofercie co mam...
tak własnei tak:) niestety ci nie moge pomóc:(
Mi dziasiaj mama kazała coś sobie zamówić na urodziny,no to wzięłam ten Pur Desir(bez) i balsam do ust migdałowy(bo miałam fajny,ale synek mi zjadł :P),a jako gratis miałam do wyboru bransoletke lub prezent niespodzianke,więc wzięłam niespodzianke,bo bransoletek mam już tyle,że po co mi następna.A z newsletterów wzięłam ten żel migdałowy z drobinkami :) Ciekawe czy dorzucą jakieś próbeczki :D
ja nie moge wachac tego bzu... dla mnie za ostry zapach.... a miałyscie może zel do mycia twarzy pur camille ?? bo chce go zakupic ale nie wiem jaki jets i serie do stóp lawendowa??
ja nie niestety
no nic zamówie to chyba i zobacze te kosmetyki i ten prezent za 96 ;) najwyzej bedzie kasa wrzucona w bloto
ja raczej jeżeli chodzi o prezenty to nei jestem optymistą, bo dają to co im nei schodzi prawdopodobnie:) ale mają dobre kosmetyki:)
no to fajnie to zamówie sobie te kosmetyki:)
Oni mają na prawde dobre kosmetyki :) A wiecie,że na Allegro ludzie sprzedają gratisy od Yves ha ha :D
no wiem ja też juz mam kilka swoich ulubionych kosmetyków z tej firmy:)
a gratisy widziałam:) nawet wczoraj oglądałam te torebke z bransoeltka co ostatnio była w sklepie:)
Ciekawe co ja dostane za prezent niespodzianke zamiast tej bransoletki :)
a ciekawe co ja dostane w tym prezencie z pierwszej ulotki:)
Trzeba czekać,ale zawsze warto-wszystko co za free jest fajne :)
wiem ja własnie też lubie takie pierdółki za darmoche:)
A na szczęście ta firma jeśli chodzi o gratisy,prezenty,próbki jest na prawdę szczera :)
no juz zdazylam to zauwazyc:)
---------- Dodano o godzinie 18:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:46 ----------
a powiedzcie jak sie zamawia z tej ulotki to przysyłają jakies próbeczki gratis albo jakis katalog?
Wczoraj dostałam paczke i jako prezent niespodziankę otrzymałam pierścionek z niebieskimi kwiatkami(tak się składa,że już taki mam,ale to nic-jak założyłam dwa obok siebie to wyglądają uroczo :));kremik 15ml,no i ten żel z drobinkami :) Była także fajna ofert powitalna,same promocje(szczególnie 2za1)no i mama oraz teściowa sobie pozamawiały trochę.Oczywiście jak powąchały ten mój perfum bzowy to oszalały i od razu też zamówiły :) A jako gratisy będą:torba(torebka)+4dodatki(ale jakie to już nie wiem:]) no i Ming Shu za 150 zł :)
diablica a mozesz wrzucic zdjecia tej ulotki co etraz dostałas????
i czy dostałąs moze ulotke do realizacji w sklepie???taka na marzec?
Była to oferta powitalna,bo to było moje pierwsze zamówienie na mnie(wcześniej tylko na mame),ważne do 30 marca.Jutro wrzuce foto :)