-
Odp: hurtownia kosmetyczna - nazwa :)
ja również gratuluję :kwiatek:
-
Gratulacje no i powodzenia :D
-
ja również gratuluję i życzę wielu klientek :)
-
dziękuje:) już remoncik prawie mam zrobiony w lokalu teraz zakup towaru i ruszam :)
-
natka ja na pewno kiedys wpadne niech ja sie tylko oblowie w kasę:D
-
Cytat:
Napisał
zyza
natka ja na pewno kiedys wpadne niech ja sie tylko oblowie w kasę:D
no ja mam taka nadzieje ze wpadniesz chociaz w odwiedziny żebym mogła Cie poznać :skacze:
-
Również przyłączam się gratulacji i co chyba poczekamy na jakieś zdjęcia?
-
Sami dziękuję :)
wkleje fotki jak juz bede miała zrobione mebelki :)
-
-
Natka moje gratulacje :* i na 100% Cię odwiedzę, bo dokladnie wiem gdzie to bo, kiedyś pracowałam tam blisko w Carlo Biani jako fryzjerka :) Dawaj tylko znać kiedy ruszasz ;)
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
Natka moje gratulacje :* i na 100% Cię odwiedzę, bo dokladnie wiem gdzie to bo, kiedyś pracowałam tam blisko w Carlo Biani jako fryzjerka :) Dawaj tylko znać kiedy ruszasz ;)
no nie wyobrażam sobie żebyś mnie nei odwiedziła i żebym Cie nie poznała :) jak tylko rusze od razu powiadomie :skacze:
ale super dziewczyny dziękujęeeeeeeeeeeeeeeee bardzo za gratulację jesteście kochane :yess::skacze:
-
-
-
ja sie pochwale bo już mi mój Pawełek zrobił mebelki do hurtowni :skacze: jeszcze tylko półki trzeba powkladać i zamontować szybę w ladzie :)
-
jeszcze zapomniałam napisać że jestem dystrybutorem kosmetyków marki Charbonne i Gabrielle Nails :)
-
Natka w takim bądź razie jako dystrybutor przedstaw obydwie marki bo powiem szczerze że z Charbonne nie miałam nigdy styczności. Taką małą ściągawe może nam zrób :kwiatek:
-
i ja serdecznie gratuluje
-
Cytat:
Napisał
anikol
Natka w takim bądź razie jako dystrybutor przedstaw obydwie marki bo powiem szczerze że z Charbonne nie miałam nigdy styczności. Taką małą ściągawe może nam zrób :kwiatek:
oki zrobie coś takiego a wogole to będe organizowała pokaz na produktach Charbonne który najprawdopodobniej poprowadzi Mistrzyni która między innymi W dniu 21.02.2010 roku na IX Mistrzostwach Polski NAIL DESIGN 2010 zdobyłam tytuł II Wicemistrzyni Polski Nail Design w kategorii żel.
:skacze:
-
O natka to dawaj koniecznie znać. kiedy będzie ten pokaz-ja będę na pewno-chyba ze do tego czasu urodzę ha ha ha
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
O natka to dawaj koniecznie znać. kiedy będzie ten pokaz-ja będę na pewno-chyba ze do tego czasu urodzę ha ha ha
hahha a na kiedy masz termin?:P bo pokaz we wstepnych uzgodnieniach ma byc na początku czerwca :)
-
No bardzo elegancko!!!! jeszcze towar na półeczki kilka miesięcy i bedziesz liczyć zyski jeszcze raz gratuluję i życzę dalszego rozwoju!!!:good:
-
piękne mebelki :) a jak będzie ślicznie jak się urządzisz mmm ;) ja też czekam na wieści o pokazie :)
-
Cytat:
Napisał
natka_23
hahha a na kiedy masz termin?:P bo pokaz we wstepnych uzgodnieniach ma byc na początku czerwca :)
o to oby się nie przesunął ;P Ja mam termin na 15 lipca, więc powinnam się załapać :)
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
o to oby się nie przesunął ;P Ja mam termin na 15 lipca, więc powinnam się załapać :)
eh zabraklo mi podziękowania :P no to zdążysz :skacze:
dziękuje dziewczyny fajnie ze sie wam podoba, będę na bieżąco informować o dalszym rozwoju i otwarciu :)
-
Pamiętaj koniecznie o przedstawieniu na marek i info na temat pokazu;)