Mi się tez bardzo podobają takie motywy :] a te z chusteczką to już dawno robiłam ;)
Printable View
Mi się tez bardzo podobają takie motywy :] a te z chusteczką to już dawno robiłam ;)
min rowniez bardzo sie podobaja ale nie mam kiedy sprobowac ;( wszystkie chca tradycyjne frencze :placz:
nie wiem czy tu pasuje ale czy co to ten p... ??
http://images47.fotosik.pl/297/7fbc6c998b60b696med.jpg
Woszczur też nie wiem czy pasują ale piękne są :D
śliczne te zdobienie:)
Woszczur bardzo fajny ten motyw :)
Wyglada na skomplikowany, choc w praktyce moze byc inaczej - mi sie podoba taki wzór, sprobuje:) skoro woszczur tak pieknie namalowała, to i mi moze sie uda!! :) :)
eeeeeeee, no bez przesady :wstydek: eż mi sie podoba ... ale sporo parcy zeby doprwacować :)
Emilia wawa tobie napewno sie uda juz ja wiem jak ty malujesz!!!czekam na fotki
Woszczur no rewelacja droga kolezanko
Woszczura zaszalałaś z tymi zdobieniami nie ma co :D:ok::ok:
woszczurek jak zwykle poszalala :D
Woszczurku prawie jak Liliya :)
Co do Paisley - skomplikowany, trudny w wykonaniu na pewno, ale czego się nie robi dla paznokci :D
Ogólnie wzór kojarzy mi się z chust takich, co noszą babcie takie na głowie... :P
bosko to wyglada
:D
wspaniałe :)
mnóstwo przydatnych i konkretnych informacji :)
w sam raz do konkursu
:D
Woszczurku jakie cudowne te malunki!!
Mnie się wydaje że to się podciąga pod paisley- bo tam są łezki i kropeczki :) czyli jak najbardziej kwalifikuje się :D
Woszczurku te malowanki są super
to będzie trzeba się naumieć takie dzieła tworzyć heh bo pięknie to wygląda na pazurkach
Oj terzeba trzeba... mam nadzieje że kiedyś mi się uda takie wykonać :)
Iza rewelacja! pieknie na pazurkach musi to wygladac :love:;)
boskie wzorki, miałam taką tunikę do getrów
Te pazurki w kpk, które zrobiła Ania to MISTRZOSTWO! W ogóle gratuluję pomysłu :)
Świetneeeeee!!!!!!!
kiedyś kupiłam pełno churteczek ale z takimi motywami nie potrafiłam znaleźć ;/ były stanowczo za duże wzorki by nadawały się na pazurki ;/ może ktoś wie gdzie można zakupić ??? :)
Idlao możesz sama sobie wydrukować na chusteczkach :)
tzn jak?? ;p bo moja drukarka tak nie potrafi :)