-
Odp: E-sklep Golden Nails - profesjonalne produkty do stylizacji paznokci!
Cytat:
Napisał
Ladyss
Aaaaa a mi dzisiaj przyszły pędzelki i superaśne pieczątki :skacze: dziękuje Kamilko za podpowiedź:*
ladyss czekamy na foty :D pokaż nam co kupiłas :]
-
Kupiłam dwa pędzle na forumkowe szkolenia:
Pędzelek do akrylu z naturalnego włosia #4
i stempelek z 2 płytkami na który chorowałam już od dawna:crazy: mam kiepski lakier w domu ale już wypróbowałam:P bajera:D Korci mnie żeby pędzelki wypróbować ale musiałabym okno otworzyć a strasznie zimno jest:(
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
i stempelek z 2 płytkami na który chorowałam już od dawna:crazy: mam kiepski lakier w domu ale już wypróbowałam:P bajera:D Korci mnie żeby pędzelki wypróbować ale musiałabym okno otworzyć a strasznie zimno jest:(
a to taki sam kamilka ma do kwiatuszków ja też kupilam taki niebieski tylko że owal 8 :)
-
8 też kupiłam:D właśnie Kamilka mi doradziła te.
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
8 też kupiłam:D właśnie Kamilka mi doradziła te.
super i jak z 8 jesteś zadowolona?? :D
-
No nie wiem bo nie mam jak wypróbować:D w domu zimno, okna nie otworzę a jak uzyję liquidu to mnie zlinczują:D
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
No nie wiem bo nie mam jak wypróbować:D w domu zimno, okna nie otworzę a jak uzyję liquidu to mnie zlinczują:D
ja na swój czekam choko mi kupiłam i mi przyśle :skacze::skacze::skacze: już się nie mogę doczekać :skacze::skacze:
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
Ladyss dostałam info, że po świetach maja być też przesyłki pocztowe więc będą tańsze ;)
Kamilka i co wysylają już poczta paczki ??:huh:
-
ja też jestem zainteresowana próbkami!!!!:) KalmiloC co mam zrobić mejla do nich napisać??
-
Cytat:
Napisał
ewa666
ja też jestem zainteresowana próbkami!!!!:) KalmiloC co mam zrobić mejla do nich napisać??
ewa tak meila swoje dane do wysyłki i jakie próbki cię interesują :]
-
Dziewczynki a jak oceniacie akryle. Ja co prawda żelowa (jeszcze raczkująca:D) ale marzą mi się kwiatki:)
-
Cytat:
Napisał
RoksiSK
Dziewczynki a jak oceniacie akryle. Ja co prawda żelowa (jeszcze raczkująca:D) ale marzą mi się kwiatki:)
kamilka pracuje na ich akrylu jak się pojawi to na pewno się wypowie :D ,ale z tego co wiem to sobie go chwali:]
-
Super. Jestem ciekawa jak z zapachem liquidu - czy jest dosyć intensywny.
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
Próbeczki też juz zamówiłam :lol:
Ladyss ja mam ten sam pedzelek i też go na warsztatach pierwszy raz wyprubuję :lol:
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:41 ----------
Cytat:
Napisał
RoksiSK
Super. Jestem ciekawa jak z zapachem liquidu - czy jest dosyć intensywny.
hehe wedlug mnie dosyc jest :D jak otworze butelke to juz po 5 sekundach wali liquidem w całym pokoju :D
-
Ja poprosiłam o coverek i gęściocha:) i o kolorówkę,ale nie wiem,czy też są próbki. Ciekawa inicjatywa ze strony GN,bo to naprawdę działa a mało firm rzsyła próbki. Mi np.szkoda by było kilkadziesiąt złotych na zupełnie nieznany mi produkt. A opinia innych nigdy nie jest tym samym co samodzielny teścik:)
-
ja zamówiłam prawie wszystkie bo chce je wypróbować ;D co mi przypasuje to zamówię ;) zastanawiam się nad coverem jaki będzie :)
-
ja zwykłego cleara i white znam:) akryliki też,bo na warsztatach były:)
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Próbeczki też juz zamówiłam :lol:
Ladyss ja mam ten sam pedzelek i też go na warsztatach pierwszy raz wyprubuję :lol:
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:41 ----------
hehe wedlug mnie dosyc jest :D jak otworze butelke to juz po 5 sekundach wali liquidem w całym pokoju :D
to by mnie z domu wykopali ;( choć teraz ciepło i można przy oknie otwartym posiedzieć:D
-
Ale powiem wam ze chyba do każdego liquidowego smrodku można się przyzwyczaić ja robiłam kilka podejśc do akrylu aż w końcu jak ostatnio robiłam konkursowe akrylem to po pewnym czasie przestał mi ten zapach przeszkadzać :]
-
Prawie nam zapchalyscie poczte mailami z prosbami o próbki:) nie sadzilismy ze zaintetesowanie bedzie az tak duze:)jutro wszystko porzygotujemy i postaramy sie Wam jak najszybciej wysłac:)
Płyny typu liquid , primer itp nie bedie rozsyłane bo to sa produkty w buteleczkach a ze słoiczkow sie wyleją.
Co do zapachu liquidu to jest zapach standardowy bo to liquid srednioschnacy:D
---------- Dodano o godzinie 07:21 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:11 ----------
Dziewczyny!!
Troszke zle zrozumailyscie nasza interpretacje!
Probki wysylamy osobom ktore nie mialy z nami stycznosci.
Osoboy ktore sa po naszych kursach nie otrzymaja probek poniewaz na kursie mialy stycznosc z naszymi produktami.
Dajcie szanse osobom ktore chca sie zapoznac z naszą marka:D
-
Polazłam dzisiaj na strych i wypróbowałam pędzelki:D
ja tak nie bardzo umiem lepić kwiatuchy ale chyba w końcu się nauczę:D
-
Ladyss, jak na początek to nie jest wcale tak źle ;) A akryl, liquid i pędzleke z Golden sa? ;>
-
Akryl i liquid z Perfect Lady (uwielbiam zapach ich liquidu:D), pędzelki Goldenowskie tak jak pisałam wcześniej. Akryl GN wypróbuję już niedługo:)
dostałam właśnie próbki, serdecznie dziękuję:kwiatek: tylko cover był niedokręcony i teraz wszystko się lepi:D
-
Zamówiłam próbki i dostałam :)
-
-
Ja z utęsknieniem czekam szczególnie zalezy mi na żelu budującym szukam jakiegoś fajnego i zrobię sobie porównanie ze zby-malem bo oni tez maja fajny budujący:D