to ze PO to ja wiem... chodzilo mi czy mozna Przed, ale pewnie nie mozna:/
Printable View
to ze PO to ja wiem... chodzilo mi czy mozna Przed, ale pewnie nie mozna:/
A czym odtłuszcza się rzęski na początku ?
hey:) Gdy będę już mieć zrobioną trwałą na rzęsy to jak należy prawidłowo zmywać makijaż? Bo gdzieś słyszałam że podobno NIE NALEŻY zmywać tuszu od strony powieki => w dół => w stronę policzków (oczywiście przy zamkniętych oczach) bo jeśli tak się robi to podobno rozprostowuje się rzęsy. I jeżeli to jest prawda to w takim razie jak należy zmywać tusz?
Ja tez się przymierzam do rozszerzenia oferty o tę usługę, ale nie wiem czy w Lublinie będzie miała wzięcie.:placz:
Wyglada na to, ze wszedzie jest popularna, dlaczego akurat w Lublinie mialaby nie byc :D Kobity chca byc piekne wszedzie :)
Dziewczyny na ile aplikacji wystarcza taki zestaw? Trwała na rzęsy -Zestaw startowy - Wimpernwelle (1782504624) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Dodano o godzinie 15:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:35 ----------
I czy moge odluscic rzeski primerem do odtluczania rzes, jak w przypadku metody 1:1?
tu masz akurat pojedyncze porcje, wiec 20 zabiegow. Odtluscic mozesz kazdym odtluszczcaczem dopuszczonym do kontaktu z oczami:D
Polecem wprowadzenie tego zabiegu. Sama mam w gabinecie i klientki są zachwycone.
Na podatnych rzęsach podkręcenie trzyma się nawet dłużej niż 8tyg.
celem odświeżenia tematu załączam moje fotki przed, po trwałej i po wytuszowaniu ;) jest to moja pierwsza trwała i to w dodatku na sobie (było ciężko) ;)
dzielcie się dziewczyny swoimi przygodami z trwałą wimpernwelle
mi ten zabieg się baaaardzo spodobał i chyba będę mu wierna przez jakiś czas (może do momentu kiedy mi rzęsy wypadną) :D
efekt niesamowity przy rzęsach prostych jak kołki ;) polecam serdecznie ;)
ja tez mialam ja testowana na sobie.... efekt byl utrzymywal sie dosc dlugo bo kilka ladnych tygodni... jednak przy krotkich rzesach to efekt sredni najlepszy efekt na dlugasnych rzeskach:D
Chciałabym odkopać trochę temat - wie ktoś gdzie można zrobić szkolenie z trwałej na rzęsy we Wrocławiu albo okolicach?
moje drogie czy stososwalyscie trwala innej firmy niz wimprenwelle? gdzie ja kupujecie prosze o namaiary;)
Byłam dwa razy na pokazie wimprenwelle i bardzo fajnie to wyglądało :) Tylko co do trwałości jeszcze nie jestem pewna jak to rzeczywiście wygląda w praktyce... mówicie 6tygodni trzyma?
Zestaw kosztuje ok 300zł, średni koszt na Śląsku to ok 50-80zł, więc myslę, ze jest to ciekawa opcja dla osób które mają swoje rzęsy dość gęste i długie, ale proste. Sama bym się skusiła ;)
trzyma się póki rzęski sie nie wymienią ;) mi sie wymieniają wszystkie ok 1,5 miesiąca
a czy ona niszczy oslabia rzeski?polecacie czy nie?
jak się odczeka trochę przed następnym zabiegiem to jest ok, jeśli natomiast zabieg kolejny jest wykonywany w krótkim odstępie czasu rzęski mogą trochę ucierpieć niestety, zwłaszcza te słabe
Fajna sprawa:) Musze to sprawdzic na sobie, jak to wyglada i jak dlugo sie trzyma. A jakie sa przeciwwskazania do trwalej?
Ja bym się chciała dowiedzieć gdzie zamawiacie zestawy do tego, startowy a potem uzupelnienia, bo na allegro widzialam, że są startery, ale uzupełnień nie ma ;/
Patrycja takie rzeczy zamawia się albo w hurtowniach kosmetycznych albo bezpośrednio w firmie :)
Tyle to wiem :D jestem paznokciowa, więc sama mam do czynienia z zamawianiem rzeczy w hurtowniach, sklepach kosmetycznych :D
Chodziło mi bardziej o konkretne linki np takiej hurtowni, albo chociaż nazwę itd :) Bo generalnie ta firma jest niemiecka, więc, żeby dostać się do producenta jest trochę utrudnione :)
Wimpernwelle można teraz prawie wszędzie dostać, nie dbają o drogi dystrybucji swojego towaru stety lub niestety :/
Dziewczyny zwróćcie uwagę na trwałą Myscary czyli Lash Lift.
Byłam na pokazie i zrobiła na mnie większe wrażenie niż WW :) Sam zabieg jest łatwiejszy i szybszy.
Zamiast wałeczków do podkręcania mamy silikonowe poduszeczki (po dezynfekcji do ponownego użycia) w 3 rozmiarach, ich kształt uniemożliwia efekt skręcenia rzęs w "precelki" :) Łatwiej na nich też rzęski poukładać. Sama trwała jest w małych kolorowych saszetkach (każdy płyn ma inny kolor, więc nie ma możliwości pomyłki) i na koniec nakładamy odżywkę do rzęs.
Jak będę wprowadzać trwałą to chyba wybiorę Lash Lift :)
Ja dzisiaj miała szkolenie z trwałej na rzęsy. Fajny efekt :)
W gdańsku podobno cena za taki zabieg to 40-50 zł i z relacji mojej babeczki z pracowni kosmetycznej są na to chętne kobitki... Ja jestem zadowolona i też jakoś przyjemnie mi się te rzęsy robiło- podpasowało mi.
Zestaw startowy wimpernwelle to około 20 aplikacji- pisze około bo tam są trzy paski wałeczków po 16 sztuk- któryś może zejść szybciej będzie trzeba dokupić...
trundne jest prawidlowa aplikacja?
nie :) trzeba tylko dobry wałeczek wybrać :) bo jak krótkie rzęski i gruby wałek to nie będzie efektu... długie rzęsy i za mały wałek- może śmiesznie wyglądać.
50 zł to jakoś malutko... u nas w salonie stówka.