dziewczyny rabat mam tylko w przypadku wynajęcia na 2dni, przy jednym dniu cena pozostaje bez zmian.
Vanessita to lokuje sie u ciebie z moją pracownicą jak nas przygarniesz :D to polepimy co nieco w nocy hahahahaha
Printable View
dziewczyny rabat mam tylko w przypadku wynajęcia na 2dni, przy jednym dniu cena pozostaje bez zmian.
Vanessita to lokuje sie u ciebie z moją pracownicą jak nas przygarniesz :D to polepimy co nieco w nocy hahahahaha
Nie ma problemu:) Warunek- śpicie razem:D
---------- Dodano o godzinie 23:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:16 ----------
Tylko co byśmy radę dały na następny dzień:D
---------- Dodano o godzinie 23:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
Uaktualniam liste:
1. Zgredo(drugi dzień)
2. anosia (drugi dzień)
3. vanessita (2dni)
4. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
6. paula (2dni)
7. iwonka p (1 dzień)
Vanesitta,ja nadal jestem chetmna i nie zrezygnowalam:) W tym tygodniu bedziesz miala pieniazki za pierwsza rate :)
Sorki kochana nie wpisalam Cie. Gapa ze mnie...
Uaktualniam liste:
1. Zgredo(drugi dzień)
2. anosia (drugi dzień)
3. vanessita (2dni)
6. paula (2dni)
7. iwonka p (1 dzień)
8.hassi (2 dni)
oooo jak lista :P
I jak dziewoje:) nie ma więcej chętnych?? Im nas więcej tym taniej:)
ja tez sie pisze:)
---------- Dodano o godzinie 11:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:44 ----------
na dwa dni:)
Uaktualniam liste:
1. Zgredo(drugi dzień)
2. anosia (drugi dzień)
3. vanessita (2dni)
6. paula (2dni)
7. iwonka p (1 dzień)
8. hassi (2 dni)
9. marta2166 (2dni)
---------- Dodano o godzinie 12:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:04 ----------
Super coraz więcej nas:skacze: Bitka szykuj tobołki :D
Dziewczyny jeszcze tylko kilka osób:) Acha i przypominam, że można wpłacać już zaliczki. Kilka postów wyżej jest wyszczególnione co i jak. No i do początku lipca musi być wpłacona całość (350zł za 2 dni przy 12 osobach:D).
To już na 100% będzie w Redzie??
Tak bo tam jest właśnie zniżka na sale:) ale to zaledwie z 8 przystanków SKM od Gdyni:) także bliziutko...
Hmmm... tego to nie wiem ale pewnie blisko. Reda nie jest aż tak znowu wielka. Z resztą to nie problem można się zgadać i jakby było więcej niż 10min. to autem się dowiezie:)
Bardzo mnie zaciekawił pierwszy dzień i rozmyslam nad nim...mam kuzynke w Gdni więc mogłabym przenocować
To zapraszamy:)
[quote=vanessita;161417]Uaktualniam liste:
1. anosia (drugi dzień)
2. vanessita (2dni)
3. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
4. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. paula (2dni)
6. iwonka p (1 dzień)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
---------- Dodano o godzinie 12:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:04 ----------
:( jedna kolezanka nam odpadła ale bądźmy optymistkami:)
---------- Dodano o godzinie 23:49 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:54 ----------
Uaktualniam liste:
1. anosia (drugi dzień)
2. vanessita (2dni)
3. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
4. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. paula (2dni)
6. iwonka p (1 dzień)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
ja jakby uzbierało się 12 osób to też bym się pisała na 2 dni:)
hehe pewno że zgarne:)
to jak wpisywać na listę z adnotacją że jak 12stka ?
spox ;)
eeee no warsztaty z Bitt i nie ma 12 ? dziewczyny nei ma co sie ociagac !
I to w dodatku nad morzem w wakacje , wieczorkiem pewnie wywerdujecie na jakies poliquidowe %% :P
ja powiem ci jutro co i jak:)
a w razie czego można by liczyć na wywiad z Twojej strony odnośnie jakiegoś taniego noclegu/ pola namiotowego? ;)
Bo póki co się z koleżanką przygotowałyśmy na dojazd dwu dniowy, no ale wiadomo bardziej się opłaca nawet legnąć na piasku ;)