no innego wypada niedziela 23-go maja
Printable View
no innego wypada niedziela 23-go maja
ja się pisze też:D specjalnie na ta okazje WYkORZYSTAM NAIL DESIGN HAHA:D
hyh...oz kurcze... moze i ja zrobie podwójna ture na warszawe:P pomyslimy,zobaczymy...jak sie czasowo wyrobie:D ja na 50% na dzien dzisiejszy...
super!!:D:D:D
mam nadzieje ze uda sie ułozyc plany tak aby byc..:) dziwne ze paulistka jeszcze nie zapisała sie:/:... wkoncu warszawianka teraz:P blisko ma:)
Jeśli będziecie chętne to mogę pokazać jakieś skromne malowanki farbkami...zeberkę? :D:skacze: tylko nie wiem czy potrafię przekazać wiedzę:wstydek: jak coś to mi Tusia pomoże, no nie ??:)Cytat:
emilia ja cie chce zmoletsowac o pipy i edzie :D po jednym:D
a aga mogłaby coś wymalować może?:D
hyh..po przeszkoleniu przez kurke jak jeszcze pocwicze to i ja cós zaprezentuje jak bede:P z one storkow:D
Pazurku mój drogi...ostatnio dopieszczam Twoje forum a TO zaniedbuje no straszne :skacze:
PROSZĘ O DOPISANIE :)
to i mnie proszę na listę ze znakiem zapytania wpisać :]
dopisałam ;)
Ja 22.05 mam komunię chrześniaka ;(
wpiszcie i mnie (wstepnie):)
A czy juz wiadomo czy warsztaty będą jeden czy dwa dni??? ;)
a jak na dwa dni to co z noclegiem ?
podobno będzie gdzie spać ;) tylko jak takie towarzystwo będzie to ja nie wiem czy my wogóle będziemy spały :lol::lol:
wstepnie mozecie mnie wpisac ale zobaczymy co z tego wyjdzie :D
Sylwi nie ma już wam mówię. na 2 dni będą w sumie jezeli będziecie chciały po prostu. nocleg dla kilku osób Sylwia ma, piszzcie do niej na pw że jesteście chętne
juz wiem ze bede na 100% na dwa dni:) paula szykuj nocleg dla mnie:P
super:D:D:D:D:D
mnie mozna juz wypisac ;( przypomnialo mi sie ze mam egzaminy na ten wlasnie weekend ;( taka zla jestem ;( moze jeszcze kiedys sie zalapie na jakies warsztaty z wami dzieewczynki ;(
a mialo byc tak pieknie ;(
ooo juz w planach macie dwa dni:D musze wybadac teren u Pana i Wladcy:D i jeszcze co z noclegiem....:]
czy ja sie moge jeszcze dopisac??? narazie na 70%:P....bo musze opieke dla dzieci zaklepac :P