Kamyczku dokładnie taki jak w linku czyli CIRCE - aukcja dotyczy jednego kolorku.
Printable View
Kamyczku dokładnie taki jak w linku czyli CIRCE - aukcja dotyczy jednego kolorku.
Jak godna polecenia to sobie zamówię :)
kachna831 cyknęłabyś jakąś fotke ust pomalowanych tą szminką ? :)
Proszę bardzo... :D ale w realu odcień pomadki jest ładniejszy niż na zdjęciu...
Trza zamówić nie ma co :D
i jak ? nie robią się zadne gródki albo inne niezidentyfikowane zjawiska ? ;P
Jest jeszcze taki odcień NYX szminka REA pomadka nude (1312607014) - Aukcje internetowe Allegro i już zgłupiałam :D
Ten błyszczyk kusi http://allegro.pl/smashbox-wicked-lo...308642585.html w sklepach 95 zł.
znalazłam:
http://i.pinger.pl/pgr55/9f9d76f6001...a+375+copy.jpg
tylko Ty wstawiłas odcien REA ten pierwszy.. wiec jest ciemniejszy i mniej cielisty... moim zdaniem :)
chociaz czytałam jakies komentarze o tym rea ze jest cielisty.. tez juz zgłupiałam ;P
Jest bardziej cielisty widziałam porównanie na ustach :) Ale przez to jest ciemniejszy, circe wchodzi już w taką brzoskwinię niż beż, honey też jest ładny, ale bardziej delikatny. Ogólnie przydałby się cały zestaw :D Jestem ciekawa jak ten błyszczyk ze Smashbox'a, siostra zamówiła ;)
W tym linku usta pomalowane trzema kolorami circe, honey , rea.
http://allegro.pl/nyx-szminka-cielis...312609679.html
Zamówiłam sobie :D
ja kupiłam Circe
pierw mi sie ten kolor u mnie nie podobał... ale jakos juz go zaakceptowałam :D
Najlepsza na swiecie (wg mnie) szminka cielista/fluidowa ;) to inglot. jest w trzech odcieniach a najlepszy z nich to 163. od 3 lat uzywam wyłącznie ten odcień, wcześniej miałam setki szminek w poszukiwaniu tej idealnej cielistej i żadna się tak nie sprawdziła jak ta... w inglocie mają tylko kilka odcieni tzw fluidowych i POLECAM W 100% nr 163. W czarnym opakowaniu koniecznie- nie wysusza i jedoczesnie dlugo się trzyma. Mają też nawilżający odpowiednik tego koloru, ale schodzi z ust po 10 minutach, a natomiast "permanentny" odpowiednik mocno wysusza. tak więc nr 163 w czarnej oprawie i bedziecie zadowolone na lata tak jak ja:)
mogłabys wrzucic fotke ? :)
ale fotkę moich pomalowanych ust czy szminki samej?
Najlepiej i tego i tego :)
ok laseczki daje foto. Najpierw musze sprostwać coś- to kolor nr 263 a nie 163;p poza tym fotki robilam wczoraj i mam już końcówkę tej szminki, a jak wiadomo przy każdej szmince końcówka już nie jest tak efektowna jak reszta. Na opakowaniu napis już mi się starł. Na ustach mam sporą warstwę, przy cienszej warstwie jest o wiele naturalniejszy efekt.
a gdy nie ma szminki to...
smarujemy usta nawilżającym balsamem do ust, na to wklepujemy niewielką ilość podkładu, przypudrować transparentnym pudrem i na koniec malujemy przezroczystym błyszczykiem :D
katherinne faktycznie fajniutki kolorek :cwaniak2:
A ja jak głupia szukałam tego 163 żeby porównać z 263 ;P
Miałam kiedyś cielista z Manhattanu ale strasznie wysuszała mi usta...
hehehhe przepraszam, nie chcialam Cię wprowdzic w blad :) ale powiem tak: wyprobowalam setki szminek, kredek... i zadna nie jest taka jak ta! nawet clinique mialam i nie srawdzila sie tak jak ta.
u mnie ta NYX-a nie trzyma sie długo.. nie wiem.. chyba ze ja zjadam..:huh:
a ile kosztuje ta szminka 263?