Natka nie tylko ty :P ja i pewnie jeszcze polowa tak samo zrobi :]
Teraz muszę ściągnąć pazurki na warsztaciki to bezsensu robić na konkurs i zaraz ściągać, ogarnę temat pewnie pod koniec maja :skacze:
Printable View
Natka nie tylko ty :P ja i pewnie jeszcze polowa tak samo zrobi :]
Teraz muszę ściągnąć pazurki na warsztaciki to bezsensu robić na konkurs i zaraz ściągać, ogarnę temat pewnie pod koniec maja :skacze:
ja cieeee dlaczego ja sobie wczoraj szpony zrobila dlaczego dlaczego dlaczego!!! :sciana::sciana: ale moze jak mi odrosną to sprobujemy ciepnąc cos na odnowki :mml:
Ale świetny temat!! Chyba się skuszę i pomysł też już mam :D
Super!!! Coś sie wykombinuje :D
fajny konkursik może wezmę udział tylko czy mi czasu starczy na to
konkursik bardzo fajny, ale co ja wymyślę to jest niewykonywalne ehh:( trzeba cwiczyć...
moniska139 nie poddawaj się, na pewno dasz rade coś wykonać. Technika zdobień jest dowolna więc na wiele sposobów można wykonać "Paznokcie w stylu street art". Temat jest trochę inny od wszystkich, więc dlatego może się wydawać trudny, ale nagrody kuszące więc warto działać:)
:haha: A ja jak narzeczonemu powiedzialam ze jest taki konkurs i czy ma jakis pomysl to mi powiedzial, ze powiennam zrobic takie dlugie czerwone jak prostytutki maja bo to przeciez sie faceta z ulica kojarzy :haha:
o ja :leze: hahahahhahahahahahahahahahahahahaha :leze:
Czerwone wwwwwwwwwww.............panterkę
Typowo uliczne hehehe
Swietny konkursik w glowie juz mi jakis pomysl swita zobaczymy jak bedzie z wyk0naniem dobrze ze tyle czasu jeszcze:)
Witam:)
Dla sprostowania, paznokcie w "Stylu Street Art" - to stylizacja grafitti! Tematyka w tym przypadku jest bardzo ważna, gdyż warunkiem przyjęcia prac jest zgodność z tematem!
Jeszcze raz zachęcam do twórczości:)
Mi osobiście street art kojarzy sie z czymś takim:
Ale skoro grafitti to będzie grafitti :)
Aga i dobrze Ci się kojarzy :) bo street art to nie tylko malowanie na murach, budynkach ale także na drogach. :)
a mi tylko z grafitti! :D
mi też
to teraz znowu mozna namalowac mur hahahahaha tak jak w konkursie 'Inny świat czyli Japonia i Chiny' :skacze:
Hm, czyli nie może być zdobienia 3D? Muszą być płaskie, gładkie?
Dopytuję, ponieważ "użytkowe", to użytkowe a 3D to inna bajka, ileż z nas na co dzień nosi kwiatki akrylowe i nikt by w życiu nie powiedział, że są one nieużytkowe dlatego, że posiadają wypukły element. To tak jak z długością. Do pewnego momentu paznokcie są długie, ale wciąż użytkowe... a potem już użytkowe nie są :D Z tym dowolnym użytkowym kształtem, to też przecież wszystko "na czuja", lekka "koronka" wyfrezowana na końcu wcale nie musi być nieużytkowa, dlatego nie rozumiem rozróżnienia z 3D i wobec powyższego proszę o doprecyzowanie:
- paznokcie mają być użytkowe
czy
- paznokcie muszą być gładkie
:skacze:z zajefajny konkurs ale temat dość trudny ciężko będzie coś wymyślić ehh tym bardziej że to ma być cudo użytkowe:huh:
mnie też interesuje czy mogą być 3D??? już dziś zrobiłam na sztucznych 3 fajne opcje,ale ciekawsze by były 3D...
basienka995 czy tylko graffiti??? A wlepki, szablony, malowanie na ulicy to nie sztuka uliczna??? A oświetlone, wielkie miasto nocą? To wszystkie mamy na tych pazurach tylko graffiti malować?
Bo my przez graffiti rozumiemy takie fikuśne napisy hehehe :D
:huh::huh::huh: Duzo tego się uzbierało, ja tez jestem ciekwa czy mogę dokleić gdzieś cyrkonie :cwaniak2: