-
Odp: [30.05 i 19.06.2010 Mysłowice] Warsztaty glamour nails i sharto
atrakcje przewidziane w czerwcu:D serdecznie zapraszamy!! naprawde warto...:)
---------- Dodano o godzinie 21:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:22 ----------
Cytat:
Napisał
woszczur
pazurze jestes bez serca normalnie :placz: ja musze kase na adwokata zbierać , ciułac grosz do grosza...a tu takie atrakcje... :slina:
iza po co ci adwokat??:o
-
ranyyy zapomniałam o tym temacie!
Pazurkomania jednak będę na 100% :) no i jeszcze skoro tak kusisz :D
-
:D bozenko spokojnie...kazdy moze zapomniec:) tyle tych tematow...
Serdecznie Zapraszam:D
Orientacyjnie prosze o wpisywanie sie w postach z zaznaczeniem czy z udzialem w mistrzostwach czy bez...:)
-
spokojnie Pazurku nie zdradzę cię :) ja myślę, że wezmę udział w konkursie, trzeba próbować swoich sił, a może coś się uda :) a jeśli nawet nie to fajna zabawa będzie.
-
Pazurku ja na 99% będę w czerwcu :) :skacze:
Zdradź więcej szczegółów n temat mini mistrzostw :D:D przynajmniej jaki będzie temat zdobienia ;) i czy to będzie w czasie warsztatów się odbywało?
czy ktoś 30 maja sie wybiera?
-
Dzoanko ja bym sie wybrala ale niestety finansowo nie dam rady.....apteka mnie wykonczyla....:/
wlasnie pazurku bedzie jakis temat mistrzostw??? ja moge chociazby dla dobrej zabawy wziac udzial:P a beda za udzial dyplomy na pocieszenie?:D:D:D:D: haha
-
Mistrzostwa beda odbywały sie w dniu warsztatow w godz od 10-12:30 pazurki bezdziemy wykonywac na modelce..:) Dokładne zasady ,punktacja oraz tematyka zostanie zamieszczona max.do wtorku wieczora:)Wiec troszke cierpliwosci:)
---------- Dodano o godzinie 20:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:08 ----------
oczywiscie za udzial beda przewidziane dyplomiki:)
-
eee to ja nie wiem czy wezme udział, bo 2,5 h to mało ;( ale czekam na dokładniejsze wiadomości :*
---------- Dodano o godzinie 20:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:15 ----------
a modelke to trzeba ze sobą przyprowadzić tak? i pazury czyste musi miec? tzn ściagnięte zupełnie, nwet bez cieniusiej warstwy zelu lub akrylu na naturalkach?
---------- Dodano o godzinie 20:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:19 ----------
i jeszcze jedno pytanko- Ewelinko czy ktoś spoza forum będzie na tych warsztatach 30 maja?
-
Modelki zabieramy ze soba tylko na czas mistrzostw,chyba ze beda to osoby ktore uczestnicza w warsztatach to normalne ze zostaja do konca:)
Jezeli ktoras ma problem z organizacja modelki prosze o kontakt...napewno znajde ochotniczki wsrod znajomych:D jezeli bedziecie miec problem z wyrobieniem sie w czasie oczywiscie min.mozemy go wydłuzyc:)
Jak juz wspomnialam w mistrzostwach moga brac udzial tylko i wyłacznie osoby uczeszczajace w tym dniu na warsztatach!!
Pazurki modelek powinny byc czyste bez zelu..moga miec przygotowaną płytke..ale nie wydłuzona!!:)
-
ok, to czekamy na temat, ale mimo wszystko,myślę, że czas jest do wydłużenia :P
-
super sie zapowiada...ja juz kombinuje modelke...:D
a co do czasu to tez mysle ze moze braknac bo stres zrobi swoje i dokladnosc tez wymaga czasu zwlaszcza w takich konkursikach:P chyba ze bedzie do stylizacji jedna łapka a druga na czerwono to wtedy sie zgodze ze damy rade w te 2,5 godzinki:P
-
Nie widze problemu aby jedna łapka była na czerwono:P
-
Pazurku jestes kochana:P a powiedz mi jeszcze ta czerwona lapke mozemy sobie przygotowac przed i skupic sie tylko na tej jednej lapce czy tez w trakcie przedluzyc i pomalowac??
-
ale jeśli miałyby to być mistrzostw pink&white, to obie muszą mieć frencha a druga tylko pomalowana na czerwono... :) a ja myślałam, że to inny temat będzie :P
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
...ta czerwona lapke mozemy sobie przygotowac przed i skupic sie tylko na tej jednej lapce czy tez w trakcie przedluzyc i pomalowac??
ekhem ekhem... przepraszam ze wtrące... ale przecież na mistrzostwach nikt z gotowcem nie przychodzi
no chyb a że mówimy o mistrzostwach nails art-wtedy dopuszczalny jet tylko szkielet...
a takie miesztrostwa gdzie jedna ręka jest czerwona to mistrzostwa glamour.. czyli jedna na czerwono druga klasyczny french... bez szkiletów ew z przygotowaną płytką :blink:
-
Iza ja to wiem...ja tylko zapytałam czy moze byc stylizacja na jednej łapce.... (chodzi o czas)stad pytanie o gotowa druga lapke a nie o przyjscie z gotowcem bo gdybym chciala przyjsc z gotowcem to bym zadala glupie pytanie czy stylizacje mozna wykonac w domu:/....ale wiem wiem Ty swoje musisz powiedziec:D
co do koloru to mnie wsio ryba moze byc nawet zielony ja zapytalam przykladowo.....a ze sa to mini mistrzostwa to chyba zapytac mozna o pewne rzeczy...i ewentualne "ale" jak cos to do organizatorow ktorzy sie godza badz nie na to i tamto :D a nie do pytajacych o mozliwosci:P tyle w temacie bo znowu sie narobia jakies kwasy ;)
-
:D Dziewczyny jutro wieczorem zamieszcze dokladne szczegoły mistrzostw:)
Napewno nie beda one proste..bo to w koncu mistrzostwa,a nie konkursik:P
Nagrody beda napewno zachecajace i motywujace!! za pierwsze miejsce bedzie min. puchar oraz nagrody specjalne!!!! pozostałe dwa miejsca tez nie zostana pominiete:) wiec napewno bedzie warto:)
co do jednej czerwonej łapki musimy to jeszcze dokładnie przemyslec...tematyla bedzie raczej letnia...napewno nie french...:D
-
normalnie jestem taka ciekawa co to za temat będzie. niestety na razie nie mam modelki :(
-
myśle, ze z modelką problemu nie będzie, bo każda chcialaby mieć pazurki za free :D
-
Dzoanko w naszych rejonach tzn Moich i Kseni...to kobiety owszem chca za free ale najlepiej french i tak ciut za opuszek nie wiecej:leze:wiec moze byc problem ale moze jakas dziewczyna z warsztatow nie bedzie brala udzialu i uzyczy lapek albo kolezanki Pazurka jak pisala beda chetne:D
Pazurku czekamy na szczegoly.....:D:D:D
-
Też czekam z niecierpliwością na wiadomości :) Miło będzie Was poznać ;)
-
Temat mistrzostw: "MAGIA HAWAJÓW"
technika wykonania dowolna,wiec niech wasza wyobraznia dziala!!:D bo naprawde mozna poszalec...
Regulamin mam ale zapisany na swoim laptopie ktory zostawilam w salonie:/ no coz moja skleroza... jutra rano jak tylko wejde do salonu wrzuce w post tematu:)
W kazdym razie po skrocie :
-Paznokcie wykonujemy na formie lub tipsie,na paznokciach obu dłoni
-czas wykonania 3 h
-kształt dowolny,
-technika wykonania dowolna,wazne aby byla byla zachowana tematyka
-oceniamy pomysłowosc,budowe,kształt...
Max ilosc punktow jaka mozna uzyskac=100pkt.
-
wow suuuuuuuuuuuuuuper temacik....juz widze te wszystkie prace....:D
-
siedzialysmy myslałysmy i doszlysmy do wniosku ze ten temat bedzie idealny...przynajmniej zrobi nam sie cieplej...bardziej letnio..:D
mimo iz pogoda jest taka jaka jest:( I wodze fantazji w takiej tematyce mozna popuscic:P
-
temat rewelka, już siedzę i wymyślam co zrobić by się nie skompromitować :) ale szczerze, to cały czas się zastanawiam czy brać udział, bo niektórym nie dorastam do pięt z moimi pracami, gdyż są takie zwykłe i proste. Niestety nie mam klientek, które chciałby coś wystrzałowego i przez to zawiesiłam się na frenchu.