Fajnie wygladała. RÓB SOBEI JUZ TE DREADY, Emilkaaa!
Błagam :D:D
Tak myślałam właśnei, czy nie zrobić sobie all głowy .
Printable View
Fajnie wygladała. RÓB SOBEI JUZ TE DREADY, Emilkaaa!
Błagam :D:D
Tak myślałam właśnei, czy nie zrobić sobie all głowy .
ja miałam z 3 pasemek ( słyszałam o tych z 4, sa wtedy takie okrągłe) :) zakochałam się w tych "fryzurkach" bo sa wygodne i praktyczne :) no i świetnie się prezentują ;]
zgadzam się :)
Straszliwie mi się to od zawsze podobało :)
jak mi kiedys pokazywali jak to sie robi to przypomnialo mi sie jak kumpela breloczki do kluczy robila w taki sam sposob :D
a jak pociagnela mi z tych warkoczykow bo sie obracala to mialam bregi na polikach :D
Emilia, świetnie Ci w tych warkoczykach! Boskie są. :love:
Myślałam, że mnie szlag trafi, jak otwierałam tego Twojego szopena. :P hahaha. :D
Mnie też trafiał szlag :D :D:D
Ogólnie t całkiem faknoe sie robi dredy, Rudziaa :* bynajmneij ja lubie :D Tylko to głupie szydełkowanie :/:
chcecie podziwiać tapira-trza się namęczyć :haha:
Taa :) A Robiłam jeszcze niedawno koleżance warkoczyki :) 4 bite godziny nad tym siedziałyśmy :/: Bo przecież musialy być mocno zbite . A jakgorsze były te gumeczki :/: 10 pękło :/: Jednaj ważne, z e jej sie podobało :)
A ja już nie wiem, czy nei robić sobie całej głowy w dreadach ...?:(
ja miałam robione 158 sztuk :) zrobienie takich warkoczy trwa ok 6 h..ale w miłym towarzystwie to szybko leci ;) co do ścisłości- nie mogą być też za bardzo ściśnięte (zbite) bo się zaczną potem wyginać. Robiłaś tylko z jej naturalnych czy dodawałaś syntetyczne??
hahahhah Emilia król lew! :D hehe ale w warkoczykach Ci super i ile czasu je miałaś na głowie jak można się zapytać?
2,5 miesiąca i zdjęłam bo już chciałam inne :D nosi się je 2-4 miesięcy. Po ok dwóch warto zrobić przeplatanie ( rozplata się 2-3 rzędy z przodu i robi od nowa). Ja się uzalezniłam, ale niestety miałam kilku miesięczną przerwę ;( ale juz niedługo :tany:
ooo to superancko i robiłaś je z prawdziwych włosów czy sztucznych?
syntetycznych, sa lżejsze. na poczatku nie zaleca się nawet robienia naturalnych bo zasada jest taka: 1 pasemko moje, 2 sztuczne... i przy naturalnych jest duże ryzyko podrażnienia, no i uczucie ciężkości na głowie. Podobnie jest z dredlokami - też sobie robię syntetyczne :)
dredloki? różnią się czymś od dredów?
tak :) dredloki wyglądają tak:
Załącznik 22177 Załącznik 22178
no a dredy to te kołtuny na stałe :D
czyli dredloki można potem zdjąć czy tam rozplątać? i nie trzeba ścinać włosów?
zgadza się -ściągasz i możesz je założyć ponownie. Przy warkoczykach rozplątujesz, ale nie wykorzystasz już drugi raz. W obu przypadkach nic nie obcinasz :)
ahaaa to taki bajer. to lepiej zrobić dredloki niż dredy, a tak podobnie wyglądają.
pewnie że lepiej dredloki - one moim zdaniem lepiej wyglądają :)
NAturalne, ale Ona ma bardzo długie. Nie zbiłam aż tak mocno. Bynajmniej przez 3 miesiące były proste :)
---------- Dodano o godzinie 16:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:53 ----------
No chyba sobie zrobie na walkkacje dredyt tymczasowe :) Mama by mnei zabiła, jakbym ścięła sobie głowe na łyso :D
Emilko świetnie wyglądałaś w warkoczykach...powiedz mi tylko czy z czasem nie wychodziły koniuszki Twoich włosów z tych plecionek?
no niestety wychodzą... :) ale w takim tłumie warkoczy aż tak nie rzuca się to w oczy :)
W dreadach tez wychodza :D I co?:D:D:D:*
mój kuzyn miał dredy na całej głowie i jeden z przodu mu tak śmiesznie odstawał:D dread loki super ! Mam nadzieję Emilia że wstawisz nam fotki :D
ile kosztują takie zabiegi?
Moja przyjaciółka mi robilą mojego dreada za tabliczke czekolady :)
A ja nie wiem, Nanami.. Chodzi Ci o dreadloki, warkoczyki, czy dready?;D