Kochana konkurs jest do 25 czerwca wiec ponad miesiac czasu jest ;) bierz aktywny udzial w zyciu i budowaniu forum, a moze sie zakwalifikujesz do konkursu ;)
Printable View
Kochana konkurs jest do 25 czerwca wiec ponad miesiac czasu jest ;) bierz aktywny udzial w zyciu i budowaniu forum, a moze sie zakwalifikujesz do konkursu ;)
Super konkurs:D i fajnie, że czasu tak dużo:)
:yess::jupi::tany: Tym razem chyba złamię obietnicę....
jak to nie warto składać goopich obietnic :P hehehe
choco nie skladaj zadnych obietnic, bo obietnica to obietnica, niewazne komu dana :) i tu sie z totallaikiem zgodze hehe
Powodzenia Dziuby :) ah będą piękne prace ;)
Czoko dołaczam sie do Twojej obietnicy :P
czy zwykla cyfrowka mozna zrobic zdjecie 2000x1500pix ?? ;)
//jak narazie mam tylko telefon ale on sie nie nada :D
wow Świetny temacik :skacze:
:skacze:Ale odlotowe nagrody :skacze: Trzeba się będzie natrudzić żeby zaistnieć w tym konkursie bo wiele dziewczyn robi super kwiatuchy ^^ :D
o jak tyle czasu to mam nadzieje ze zdarze i w ogóle :)
Super, super, super, ale się cieszę z tego konkursu fajny temat, ale jednocześnie trudny, bo paznokcie mają być użytkowe
na paznokciach użtykowych równie dobrze można stworzyć piękne zdobienia
moniska, oczywiście ze można, ale jest to trudniejsze. :P
pogodka nikt nie mówił, że ma być łatwo:P
Dokładnie szpila ma być trudno, bo im trudniej tym bardziej się staramy:)
ale mega konkurs i jakie mega nagrody :D dobrze ze taki dlugi czas wyslania :)
Super konkurs! Nagrody genialne, muszę ćwiczyć, aby kiedyś w końcu wdrapać się na podium :) Pewnie faktycznie szpice wygrają, maja taką... konkursowa formę :) Cóż szkodzi spróbować właśnie szpice zrobić ^^ Mam nadzieję, że mnie natchnie na jakieś przyzwoite "Lato-Lato"...
ja tylko napisze tyle: kształt flair zdecydowanie ZABRONIONY :D
coby nam Asia na zawał nie zeszła :haha:
ojj tak tak :) Flair stanowczo odpada!! :leze:
ja się zastanawiam czy nie spróbować???:huh: daleko mi do idealnych pazurków ale myślę że warto spróbować żeby się rozwijać:)
dziewczynki konkursy są po to by się rozwijać i dobrze bawić! każdy ma szanse na wygraną :kwiatek:
Tak więc spróbuję by się rozwinąć a jednocześnie poćwiczyć;) Jest dużo czasu tak więc trzeba coś wymyśleć;)