-
Odp: [Konkurs] Mistero Milano na wakacjach
Odrobina wyobraźni i na pewno coś wymyślicie:)
Zobaczcie kto jest w jury i przez jakie osoby będziecie oceniane. Warto się sprawdzić ! A jaką będziecie miały satysfakcję gdy zostaniecie wyróżnione przez takie osoby :)
Nie marudzić, brać się do roboty!
-
-
temat nie super łatwy, ale mam nadzieję, że uda mi się coś wymyśleć ciekawego:)
powodzednia wszystkim życzę ;)
-
A ja szukajac informacji pod tytulem "Tajemnice mediolanu" natknelam sie na ta stronke
:D:D:D:D
http://www.domoteka.pl/upload/MenuIt...6/6341fba6.pdf
:D:D:D:D
polecam.
Wiele zdjec ktore moga inspirowac
a skoro stylizacja może być "bardzo elegancka (klasyczny french), ale również bardzo "pojechana"" to mamy spore pole do popisu
-
suuper konkurs :D muszę sie zmobilizować i chociaż w tym wziąć udział :D
-
Wiecie ja to już slepne na starość:P najpierw przeczytałam że dzikie zwierze, teraz że termin jest do 15.07 i chodze i się gnebie czy w tydzień zdąże:/ ehh...
-
haha olu, bo to przez to, że kurodomowiejesz:D Super konkurs, sponsor wymarzony, no i inspiracji mnóstwo:love:
Tylko ja mam taką ogromną prośbę, chodzi o to, czy udałoby się napisać każdemu uczestnikowi coś o jego pracy, jak była oceniania, co było ok a co do poprawy...Myślę, że każda uczestniczka chcialaby aby specjaliści wypowiedzieli się na temat pracy konkursowej:)
-
Świetny konkurs. :) Myślę, że wezmę udział, pomysł już w sumie mam, tylko muszę dokonać zakupu kilku rzeczy. :):)
-
farbstift Świetny pomysł!!!
-
super konkursiwo, powodzenia wszystkim
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Tylko ja mam taką ogromną prośbę, chodzi o to, czy udałoby się napisać każdemu uczestnikowi coś o jego pracy, jak była oceniania, co było ok a co do poprawy...Myślę, że każda uczestniczka chcialaby aby specjaliści wypowiedzieli się na temat pracy konkursowej:)
Bardzo ciekawa propozycja, warta rozważenia :) Niczego nie obiecujemy, ale na pewno zastanowimy się nad taką recenzją :)
-
Temacik rzeczywiście wymagający myślenia :) ale warto spróbować :D
-
Cytat:
Napisał
Alicja Chrzanowska
Bardzo ciekawa propozycja, warta rozważenia :) Niczego nie obiecujemy, ale na pewno zastanowimy się nad taką recenzją :)
Dziękuję ślicznie i mam nadzieję, że ta koncepcja dojdzie do skutku.
-
o proszę już kolejny konkursik - normalnie jak burza ;p
temat bardzo ciekawy tylko czasu będzie brakowało na realizację :(
-
czasu macie duzo.....ponad miesiąc:] wierzę, ze sie wyrobicie:D
-
A ja mam pomysł, ale zobaczymy jak to mi wyjdzie z modelem, albo na sobie ;P
-
Hm...ciekawy konkurs...warto by było wziąć udział choćby dla samego doświadczenia,ale nad koncepcja trzeba by porządnie pomyśleć.
Jeden konkurs goni drugi na tym forum;P
-
Ooo kolejny fajny konkursik, ale nie dość że trzeba co wymyślić to jeszcze trzeba wziąć się za udzielanie na forum i nadrobić zaległości. Ciągle zbieram się na udział w jakimś konkursiku, ale jakoś zawsze coś wypada, mam nadzieję, że tym razem mi się uda :D
-
Super konkursik,jestem nowa ale chyba spróbuję swoich sił;)
-
Cytat:
Napisał
Alicja Chrzanowska
REGULAMIN KONKURSU:
1. W konkursie mogą brać udział wszystkie osoby posiadające minimum 7% aktywności do dnia ogłoszenia wyników oraz zarejestrowane na forum do dnia 07.06.2010
To jest pierwszy punkt regulaminu...Wystarczy przeczytać.
-
Kurcze,no to muszę poczekać jeszcze troszkę na udział w konkursikach,szkoda:(
-
przez noc wpadł mi pomysł :tany2::mml: teraz wystarczy tylkoo zrobic:P eh jak by to było tak łatwo powiedziec... zobaczymy co z tego będzie:)
-
A gdzie można sprawdzić swoją aktywność, bo kiedyś była pod zdjęciem a teraz nie widzę :/: no chyba że nie dowidzę ;]
-
wejdź w swój profil i tam masz zakładkę system punktów :)
-
Oj dziękuję serdecznie za podpowiedź, teraz trzeba wziąć się do pracy :D już coś mi po głowie chodzi, ale trzeba jeszcze dobrze to przemyśleć bo czasu jeszcze sporo :]