oooo jaki oryginalny konkurs :D ale nie wiem czy zdążę coś zrobić, chociaż się postaram :D
Printable View
oooo jaki oryginalny konkurs :D ale nie wiem czy zdążę coś zrobić, chociaż się postaram :D
I co by tu wymyślić
no temat fajny ale jakoś ja pomysłów nie mam niestety a szkoda bo tez bym chętnie wzięła udział ale jeszcze trochę czasu jest morze coś mi przyjdzie do głowy heh
Temat swietny:) Wziela bym udzial, ale jeszcze musze troszke poczekac jestem tu od niedawna i nie mam tyle procent aktywnosci co trzeba:)
hum a ja nie widze aktywnosci.... why???? :D
konkurs na prawdę ciekawy no i daje duzo możliwości czas jeszcze jet więc pewnie może i ja się skusze :)
uwielbiam samochody ale jak tu te cuda przelać na pazurki:)
dla mnie za trudne ;p chyba jeden wielki kleks by wyszedl :D
:) właśnie też się nad tym zastanawiam :D czy to na moje możliwości:P ja bym wolała na tipsikach :/:
nie marudzic tylko tworzyć:D na pewno coś wymyslicie
moze wujek google pomysł podrzuci......:D
Albo chłop z warsztatu ;P
świetny pomysł Sildre, moze narzędzia, sruby itp:D
Fajny temat.No i troche czasu faktycznie jest.
kurcze niesamowicie oryginalny temat konkursu...^_^ ale troszke cięzki..
Temat bardzo ciekawy. Może uda się coś wykombinować. Czasu jest trochę wiec prace będą na pewno super. Powodzenia dziewczyny.
ale wyrazać swoja opinie mozesz a od samego czytania nie przybędzie Ci aktywności:)
Róbcie dziewczyny róbcie, bo bardzo bym chciała pooglądać wasze cuda
Temat fajny tylko trzeba aktywność trochę nadgonić... Ale chyba dam radę:P
ja Tu się szykuję na ten konkurs a aktywności nie mam ;(;(
mini masz jeszcze tyle czasu.... wystarczy skrobnąć kilka postów dziennie (oczywiście nie bezsensownych :P ) i chwila moment a aktywność skoczy :) masz już 3%..do 7 daleko nie jest :D
ale wy dziewczyna marudzicie no :D :aty:
no właśnie tylko 3% aż się przeraziłam jak zobaczyłam że tak mało :D, postaram się urobić do tych 7 % :skacze::skacze:
Ja też mam pytanko co do aktywności, bo z chęcią wysłałabym pracę ale 15.09 wyjeżdzam i obawiam się że do dnia ogłoszenia wyników mój pasek aktywności spadnie. Co w takim wypadku?
proszę napisać do mnie przed wyjazdem, Pozdrawiam