no tak tyle że w piątki mam 2 polskie, 2 angielskie i 1 matematyke wiec nie moge stracic tych lekcji.. a bedac na lekcji zawsze sie cos zapamieta...
:(
Printable View
Dziewczyny 20.10 zamykam listę, Niezdecydowane-decydujcie:)
mozna sie jeszcze zapisac?:) jak tak to prosze mnie gdzies tam wcisnąć:P:)
Można, wyślij mi imię, nazwisko i adres e-mail
Malyyyyna, no to znów się zobaczymy :D
I ja tez:)
---------- Dodano o godzinie 09:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:41 ----------
Dziewczyny posłałam Wam maila. Dostałyście?
Dostałam :)
Heyyyyy czy reszta zainteresowanych dostala info?
A mam pytanie, czy mogłabym pieniądze wpłacić osobiście na pokazie, czy jednak wolałabyś na konto? :)
Tak naprawde wole na konto, ale jak masz z tym problem to mozesz na pokazie
ja tez dostałam:) czy na sobie bedziemy cwiczyc, na modelkach czy jak to sie ma odbywac?;>
Kochane 1 łapka bez tipsów, ćwiczymy na sobie
ja mam teraz pazurki bede robic uzupełnienie bo 30 mam wesele i znowu spiłować:P ostatnio kupiłam frezarke i troche dociełam moje naturalki, ojj co one sie ze mną mają:( juz biedne prawie całe spiłowane:P heh
To spiłuj tylko z dlugości, a materiał na naturalnej płytce niech zostanie:)
---------- Dodano o godzinie 20:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:47 ----------
Dziewczyny kto zabiera ze sobą lampę uv i oświetleniową??
gattina a może i tym razem mnie poprowadzisz?:P:P
---------- Dodano o godzinie 20:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:49 ----------
a to nie musi kazda dla siebie??
a jeszce pytanie mam bo jest napisane co mamy ze soba zabrac czyli tak naprawde wszystko:P ale jest równiez w cenie produkty GN do pracy, tzn jakie?:P tak tylko pytam z ciekawosci:P
Pudry akrylowe, liquid, żele clear i kolorówka. Lampy nie musi każda zabierać wystarczy że 2 dziewczyny wezmą je ze sobą... A zabierzcie ze sobą waszą ulubioną kolorówkę, ozdoby, pędzelki, zaciskarki, kopytka:)
Ja sie tylko zamartwiam jak sie pomieścimy na moich skromnych 18m:)
Jeszcze musze tam jakoś upchnąć stoliki dla was...Ale dla chcącego nic trudnego:) Ehhhh zaczynam mieć stresa przed waszym przybyciem, dobrze że niekótre poznam na pokazie:)
Malyyyyna, a mogę poprowadzić :D będę w środę na pokazie to trasę będę już znała, więc się nie zgubimy :P
No ja mogę wziąć lampe UV, bo oświetleniowej niestety nie posiadam.
ja moge wziasc na biurko z tym ze to lampka nie taka typowa do pazurków biała... ale taka z regulowana długoscia w górę w boki itd, ja przy niej robie pazurki i jakos daje rade:P to nie wiem, brac?
---------- Dodano o godzinie 22:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
[quote=gattina;213987]Malyyyyna, a mogę poprowadzić :D będę w środę na pokazie to trasę będę już znała, więc się nie zgubimy :P
Na jakim pokazie?:P:P
trendy style?
Malyyyyna, tutaj na pokazie: http://forum.wzorki.info/konkursy-po...stylistek.html :D
:) Malyyyna weź tą lampkę, lepsza ta niż żadna, Gattina weźmie uv i jest ok:)
chetnie bym poszła a tu szkoła:( szkoda ze pokaz nie jest od 15:((
Kochana poznasz GN podczas warsztatów na własnej skórze...
Malyyyyna, zdam Ci relacje :D Nie martw się ;) Warsztaty i tak będą i będzie fajnie :D