Odp: [11.10.2010 Kraków] Darmowe warsztaty i pokaz
Dziewczyny, ponieważ niewielka cześć zapisanych zgłosiła chęć otrzymania dyplomu zrobimy to inaczej, na warsztatach przedstawie wam projekt certyfikatu, wtedy każda chętna poda mi swoje dane łącznie z adresem i otrzyma dyplom pocztą. Każda dziewczyna która nie chce płacić za dyplom dostanie go w formie elektronicznej.
jeszcze raz bardzo pilnie proszę o potwierdzanie przybycia na warsztaty!!
Niestety ja nie będę mogła przyjechać . Wypadło mi coś innego i nie mogę .
Przepraszam. Strasznie chciałam pojechać.
Dziewczyny!
swoją obecność potwierdziły 2 osoby, kilka odwołało reszta została bez oddzewu.
Warsztaty dla dwóch osób wydają mi się bezsensem, a większość dziewczyn odwołuje swoje przybycie przez niedogodny termin.
Wiec mam propozycje dla Was abyśmy ustaliły dogodną dla Was datę (może jakiś weekend - sobota czy nawet niedziela?) aby zrobić te warsztaty tak jak się należy w pełnej organizacji.. :)
proszę o wypowiedzi,
do 15:00(w niedziele) postanowimy czy warsztaty się odbędą - WIĘC PROSZĘ O PEŁNĄ MOBILIZACJE ;)
ja myślę, że weekend to bardziej dogodny termin, bo sporo dziewczyn pracuje lub ma inne obowiązki tygodniowe :D
akurat o mie nie chodzi, bo ja mam codziennie takie rzeczy.. czyt. dziecko :D więc u mnie tylko lależy czy mój maż będzie w domu i wtedy mogę jechać...
mnie odpowiada każdy termin od 13.10 do 17.10 :) i prawdopodobnie też weekend 23-24.10 :) więc jak coś to proszę o wpisanie mnie na listę uczestników :D
i oczywiście piszę się na certyfikat ;)
DZIEWCZYNY WARSZTATY 11.10.2010 zostaja ODWOŁANE !
ponieważ mała liczba osób potwierdziła swoje przybycie zostaną przeniesione na inny dzień tygodnia - prawdopodobnie którąś sobotę.
Przepraszam za kłopot, pozdrawiam serdecznie.
tak , tak sobota lub niedziela
to jak bedzie to weekend to i ja sie pisze :D