Ivona ja tez!!!!!!!!:skacze::skacze:
Printable View
przynajmniej sie będziecie młodo czuły :D nie to że mówię, że stare jesteście, nie nie :)
Mam 17, a raczej 22 maja bede miec. A znudzona hm... duzo by opowiadac... zamiast cieszyc sie zyciem to ciagle narzekam.No ale czekam na okres w zyciu w którym moze w koncu sie to zmieni.Narazie mi sie wszystko wali na głowe, a ja poprostu nie daje sobie z tym rady.. a ze jestem 'chora' to nie moge sie denerwowac... a jak tu sie nie denerwowac w dzisiejszych czasach ? i zdrowie na tym cierpi... same minusy. :) no ale to nie temat na zale i smutki.
kochanie mysl pozytywnie
ja tez nie mialam w zyciu latwo
potem wyszlam na prosta teraz znow pod gorke bo synka zceka operacja
trzeby myslec pozytywnie
mlodziutka jestes jeszcze
staram sie myslec pozytywnie.
najfajniejszy okres życia przed tobą :) tu trzeba się cieszyć na pewno niebawem tego doświadczysz :)
ja się tez nie wstydzę mam dopiero albo już(ale ten czas leci) 23 i pół bo do listopada daleko wiec jeszcze 24 nie mam hehe
a i tak generalnie mam do wszystkich prośbę ustawcie sobie w profilu datę urodzenia dzień i miesiąc żebyśmy mogli życzenia sobie składać urodzinowe :)
http://forum.wzorki.info/profile.php?do=editprofile
No wiesz ty co jak tak mozesz,nie jestes starucha,nununu
:)
Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje:)
Brawo Ivonna ja tez tyle co ty,hihi :)
Odnosnie do Donny i Ivonny to ja tez dolaczam sie do was, czyli 25 lat to mysmy juz dawno skonczyly hihihi. Tak powoli to troche z prehistori pochodzimy hihihi.
No to dziewczynki zeby nie bylo wam smutno ja tez sie dolaczam :)
natalia268 wątpię czy jesteś najmłodsza, bo narazie mam pewność co do tego że to niestety JA najmłodsza na tym forum jestem :D;(
---------- Dodano o godzinie 12:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:15 ----------
ja mam niestety... emm.. no chyba muszę się przyznać... ;(
mam 15 lat a dokładniej to skończę piętnaście w marcu przyszłego roku... ehhh...:sciana:
no to chyba mamy najmłodsza forumowiczke :)
Szpila do osiemnastki wolno leci, a potem to już z górki i nie wiadomo kiedy :) Ja do osiemnastki zawsze sobie dodawałam lat, jak tylko skończyłam np 15 to mówiłam, że mam już 16 hihi. Przyszła upragniona osiemnastka to już zaczęłam mówić ile mam naprawdę, a teraz jak ktoś mi dodaje do tylu ile mam rocznikowo to już się denerwuje i krzycze na niego :aty: :skacze:
heh, no niestety... ;(;(;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:41 ----------
do osiemnastki to jeszcze mi około 4 lat brakuje :skacze: ^_^
szpila ty w najlepszym wieku jestes
chciałabym mieć jeszcze raz 15 lat:) oj to były czasy :skacze:
hihi ehhhhhh ja tez
fajnie wtedy bylo
można było poszaleć a teraz za wszystko trzeba brać odpowiedzialność :P