tosiaku oky czekam czekam;d
ale wiecie, ciekawi mnie np, jaki widok ma ktos zza granicy np, asiekfr z francji...;) pewno piekny widoczek;] bo ja to same cegły:D zara wkleje widok od ulicy, bo ogrodek juz wlepialam
Printable View
tosiaku oky czekam czekam;d
ale wiecie, ciekawi mnie np, jaki widok ma ktos zza granicy np, asiekfr z francji...;) pewno piekny widoczek;] bo ja to same cegły:D zara wkleje widok od ulicy, bo ogrodek juz wlepialam
No to masz Rudzielcu moje "wspaniałe" widoki ;D ;D Mieszkam na 4 piętrze.
tosiaczek - faktycznie blok na bloku;) ale chyba wiekszosc z nas ma taki widok;) chociaz mozesz lukac sobie na ludzi, albo dobrze by bylo dzieciaka puscic i z okna patrzec czy sie ladnie bawi:D pewnie w dziecinstwie ze 100 razy wolalas maamoooo a rzuc mi np. łyżke z okna:Dmialam to samo;)
ja teraz mam podobne widoki do tosiaczka.tez 4te piętro
a ja zaraz zrobie i wam pokaze swoj:D tez nic nadzwyczajnego:D
A to moje widoki :P Mieszkam w bloku na 3 piętrze i mało ciekawe mam widoki :P
Kochana;] uwierz mi, ze az mi sie teskni za normalnym widoczkiem naszych ulic;)a ja zapomnialam ze mialam wstawic fotki wiec teraz szybko zrobilam z drugiej strony domku:D i jest ciemno i malo co widac;)) juitro wstawie dzienne:D a drzewa to jak padał śnieg, no i ogródek tak jak juz wyzej wstawiałam, widok z mojego pokoju:D
z jednego okna mam taki widok :skacze: a z reszty widok na okna sąsiadów :P
nanami:o no to nieźle przysypało:D rolety niepotrzebne Ci są:D
dobra ale widoków nie mam za fajnych :D
jeszcze takie znalazłam z okresu "nie śnieżnego" :skacze: :skacze:
oj przepraszam jest śnieżek ...
hehe chyba kazdy nie moze patrzyc juz na swoj widok:D ale jakby tak spojrzec na wasze widoki z okna, to nawet ciekawie;) lubie siedziec w oknie...:P
snieg pada i to jak,leje!!!
kasia to cykaj fotke i poka;]
Fajne macie widoczki :)
U mnie póki co spokój... nie pada za to jest BARDZO zimno... mimo iż wiatr nie wieje ;)
u mnie pada deszcz ze sniegiem szaro i buro...
u mnie snieg i snieg,ale nie mam czym fotki zrobic,telefonem zrobie ale nie amm jak przerzucic na kompa,nie wiem dlaczego
U mnie jest ślicznie. Ładna pogoda dzisiaj była bo słońce było ale straaaasznie zimno! Niedawno wracałam od znajomych to myślałam, że nie dojdę do domu bo nogi odmawiały posłuszeństwa. W domku gorąca herbata i kolacja. Trzeba się lepiej odżywiać w taka pogodę. Ale trzeba jeszcze pomyśleć o ciepłych ubrankach :) Takie są uroki mieszkania blisko gór :)
To ja wam wrzuce widok z drzwi w sumie mojej siostry w Cieszynie...u mnie zaczyna w Helmstedt robić się podobnie!!! A ja mam w sobote jechac do polski!!! buuu chyba nie pojade..;(
Agusia ,ślicznie u tej siostry Twojej...:)
u mnie dziś -11 st. du..a odmarzła.:)
pieknie u Twej siory:o super widoczek;]
u mnie dzis 13 na plusie a u Was jak za okienkiem?;)
Słoneczko... ptaszki śpiewają i 10 na plusie... :D
Oby już była wiosna :D
Tutaj widoczki z poprzedniego mieszkania... wsiowego, czyli na kompletnej wiosce :D
Załącznik 35480
Załącznik 35482
A tutaj już miastowo... jest lepiej ale to juz nie na łonie natury
Załącznik 35481
Załącznik 35483
piekne zdjęcia;) a te baranki czy owieczki ojj bajka, w ogole piekne fotki;)
to jesienny przychówek...rzeczywiście bajka... zwłaszcza jak jest 5 rano a małe się domagają jeść :D