nawet jak ktos teraz nie ma wystarczajcej aktywnosci moze na nia popracowac do dnia ogloszenia wynikow, duzooooo czasu:D
Printable View
nawet jak ktos teraz nie ma wystarczajcej aktywnosci moze na nia popracowac do dnia ogloszenia wynikow, duzooooo czasu:D
O super konkursik-trzeba sie zabrac do pracy bo jakos ostatnio u mnie brak klientek...
super konkursik
Fajny temat fajny konkurs na pewno biorę udział :)
A jednak nie biorę udziału bo nie mogę.. w takim razie bede wszsytkie gorąco dopingowac :)
napewno wezmę udział!!!!!!!:D
no dziewczyny do dzieła :D już się nie moę doczekać waszych prac :)
No ciekawy temat :)
tylko niewiem czy dobrze rozumie "Temat obejmuje stylizację frencz z szaleństwem tylko na końcówce" czyli ozdoby moga byc od lini usmiechu do konca paznokcia czy tylko na koncowce tak aby bylo cos z dala od lini usmiechu? moze glupie pytanie ale wole byc pewna :haha:
dziekuje ... ;) wole byc pewna niz gafy nie zrobic :D ;* no to teraz moge spokojnie pomyslec :)
i jest kolejny konkurs :skacze:
dobrze, że tylko na jednej dłoni :D pomyślę coś, czasu jest dużo, więc może jak znajdę chwilę wolnego to zrobię pracę na konkurs :D
ja chyba też wezmę udział, bo mam w planie wymodzić sobie jakieś pazury akurat na grudzień, więc szkoda byłoby nie wysłać :D
To ja też zapytam, bo nie ukrywam jak znajdę modelkę to z miłą chęcią wezmę udział :)
To ma być biały french czy można w kolorze?
Złotko, jest napisane, że można kolory, brokat, ozdoby :)
czytamy dokładnie :P hehe
Głupia ja :D :D faktycznie :) sorrki
Dziewczynki czytajcie dokładnie regulamin, staraliśmy się zawrzeć wszystkie niezbędne informacje;)
Wszystkich użytkowników serdecznie zachęcam do udziału w konkursie - jest to doskonały sposób sprawdzenia swoich umiejętności i samodoskonalenia . A i nagrody będą ciekawe :D
wezme udział jak mi przysla moje nowe pedzelki ;D hahah bo bez nich to ani rusz a plan juz jest ;) hihi :cwaniak2: moze wkoncu bede doceniona :yess: haha
a jak się sprawdza te 7 procent aktywności?
Ja też bym chciała wziąsc udział ale nie wiem czy mogę :( bo już nie pamiętam kiedy się zalogowałam pierwszy raz i czy wystarczająco długo jestem na forum
pazureczek89 na swoim profilu mozesz zobaczyc kiedy sie zarejestrowalas ;)
Twoja data to 12.11.2010r. :(
wszystko macie w swoim profilu w zakładkach (tu akurat "statystyki") :) jesteś zarejestrowana od 12.11.2010 :)
bardzo fajny konkurs :) Jak czas pozwoli to i ja cos zrobie :)
Fajny tytuł konkursu :) Dziewczyny to może być dobra rozgrzewka przed mistrzostwami :)