poka¿ :D
ja te¿ ju¿ sobie zakupi³am. ale ju¿ skrzetnie zapakowania bo do sierpnia jeszcze troszke jest. jak j± odkope to wklejê fotkê, ma kolorem taki ciemny ecru=ja¶niutko z³otawy...i tak siê zastaniawam jki welon do tego, co s±dzicie?
poka¿ :D
ja te¿ ju¿ sobie zakupi³am. ale ju¿ skrzetnie zapakowania bo do sierpnia jeszcze troszke jest. jak j± odkope to wklejê fotkê, ma kolorem taki ciemny ecru=ja¶niutko z³otawy...i tak siê zastaniawam jki welon do tego, co s±dzicie?
Bardzo ³adna suknia i my¶lê, ¿e piêknie bêdziesz w niej wygl±da³a, bo pasuje do Ciebie.
jak ju¿ siê chwalimy to ja zamówi³em takie autko
http://i680.photobucket.com/albums/v...akardpalac.jpg
39 rocznik :D
Muzeum Motoryzacji i Techniki
nigdy bym nie przypuszcza³ ¿e takim czym¶ bêdê jecha³ tylko nowoczesne wchodzi³y w gre a tu proszê :D
no ³adna fajnie ci sie uda³o za taka cene:) buciki kurcze powiem ¿e ciê¿ko ja te¿ szukam:) ja ju¿ sukienke mam tzn uda³o nam siê wygraæ to chocia¿ tyle kosztów mi odesz³o:)teraz tylko czekam na przymiarke
Kamis super to autko:skacze:
no nie wiem wlasnie .... teraz w tygodniu ide na przymiarke do salonu i bede zamawiac jakis welonik i bolerko ... kurde chcialabym tren ale nie wiem czy sie da dorobic jeszcze .. zobacze ... no a ogolnie ta na fotce jest chyba na dwoch kolach a moja jest na trzech :D hyhy bede jak w bajce
jezuuuu sie nie moge doczekac. .. dzisiaj kumpela pokazywala mi plytke z wesela kuzynki i jak ogladalam to sie prawie poryczalam :)
---------- Dodano o godzinie 22:22 ---------- Poprzedni post by³ napisany o godzinie 22:20 ----------
a ja mam garbuska i nim jedziemy :P hihi
[quote=ivonna70;16317]A Basiu jeszcze co¶ wa¿nego mi siê przypomnia³o. To jest tylko dla panien m³odych. Wi±zankê ¶lubn± trzeba zasuszyæ i trzymaæ przez rok, a po tym czasie spaliæ. To jest taki stary przes±d, ale u mnie w rodzinie stosowany od bardzo dawna.
Tak to prawda ja tak zrobi³am :]
A ja jeszcze zrobi³am tak: jak siedzisz w ko¶ciele po³ó¿ r±bek sukienki na kolano swego przysz³ego mê¿a a bêdzie zawsze Cie s³ucha³ :D I wyobra¼ sobie ¿e mimo tych emocji jakie mi towarzyszy³y podczas ¶lubu to przypomnia³am sobie o tym i po³o¿y³am kawa³ek sukieneczki na jego nogê-niby sie poprawia³am ha ha ha i siê uda³a :cwaniak:
zapytaj o wypo¿yczenie bolerka przynajmniej koszty ci odejd± bo bior± tak ok 50z³ a welon pewnie ci dobior± bo zawsze lepiej przy sukience widaæ który pasuje
fajny jest bo du¿y i 4 osoby spokojnie z ty³u wchodz± :)
ja to slyszalam ze ma but pana mlodego trzeba polozyc kawalek kiecki i wtedy bedzie pod pantoflem ;)
---------- Dodano o godzinie 22:26 ---------- Poprzedni post by³ napisany o godzinie 22:24 ----------
welon bede chciala z koronki takiej jak sukienka ... no zobacze tez jak z tym bolerkiem ale watpie zeby wypozyczali :( aha bizuterie tez juz mam :D
Ja wypo¿ycza³am bolerko :) skasowali mnie stówê za wypo¿yczenie :(
A jak jeszcze potem chcia³am tren do 50zl doliczyli-za wypo¿yczenie oczywi¶cie. Natomiast welon musia³am kupiæ-250z³ , bo nie wypo¿yczaj± :(
dzieki :D hyhy juz sie nie moge doczekac jak mojego kamila zatka jak mnie zobaczy!!! a w kosciele to napewno bede ryczec... no i jeszcze ta spowiedz bleeee....
ja ju¿ mam sukienke z trenem:) a welon w sumie te¿ wygrali¶my ale bede wymieniaæ bo ten do sukienki nie pasuje:( a macie pomys³ na paznokcie ??tak wogóle to ja bym chcia³ ¿eby mi kto¶ zrobi³ bo sama to pewnie ju¿ si³y nie bêde mia³a:( mo¿e zgadam si¿ z któr±¶ dziweczyn± ze ¶laska:)
ja pazurasy bede robic u znajomej kosmetyczki .,.zaplace pewnie ze 150 zl ale ide z nadzieja podpatrzenia jak ona robi ... bo robi swietnie... od ponad 10 latek robi .
:diabelek: hmm ksiêdza siê boisz ? :D
a z t± sukni± to faktycznie niez³a promocja ci siê trafi³a :ok: u mnie dwa razy tyle :/
no moja normalnie kosztowala 2600zl wiec super...a z tego wzgledu taka promocja bo kiecka z ekspozycji i z sezonu 2008 ( ale co mi przeszkadza to wszystko , nawet nie wiedzialam ze na kiecki sa jakies sezony a ta jest boooooska)
Kamis
Autko rewelacja-pierwsza klasa:ok:
Basia
Sukieneczka jest urocza i piêkna :D
A ja pazurki robi³am sobie sama pazurki, bo nie chcia³am sie w¶ciekaæ jak kto¶ mi zrobi nie tak:strach: -wtapia³am koronkê i pomarañczowe kwiatki no i CYRKONIE :D
pochwale siê moj± sukienk± ca³a z koronki czego na zdjêciach tak dok³adnie nie widaæ.
Te¿ pomy¶la³am, ¿e ³adnie by wygl±da³y czê¶ciowo rozpuszczone, ale nie wiem czy wtedy dobrze bêdzie wygl±da³ welon, czy nie spowoduje to przepychu. Suknia sama w sobie jest bardzo bogata, choæ delikatna, wiêc mo¿e do rozpuszczonych w³osów lepiej jaki¶ fantazyjny stroik wpleciony w pasma lub wianek??