ja troche jeszcze pocwicze i moze tez cos wysle:)
Printable View
ja troche jeszcze pocwicze i moze tez cos wysle:)
Ja Wam będę wszystkim kibicować, bo do prac konkursowych to jeszcze mi duuuużo brakuje , ale temat konkursu ciekawy .Trzymam za Was kciuki ;)
a ja mam szanse wziasc udzial? :)
brzmi interesująco :)
ja zrobilam, pomysł zrealizowany ale nie narobilam zdjec bo budowa mi sie nie podobala, zrobie jeszcze jedno podejscie:)
Butterfly tu chodzi o to, żeby poćwiczyć i sprawdzić siebie a nie żeby wymodzić jakąś super ekstra pracę :)
po prostu postarać się ile sił, i wysłać i nie marudzić :P :aty:
Kurcze, chętnie bym wzięła udzial, ale nie czuję się jeszcze na siłach konkurować z wami, bo wciąż jestem za zielona w te klocki :P Ale chętnie pooglądam Wasze prace :)
tak wiem ,ale nie mam wymaganej aktywności , bo ja bardziej lubię czytać forum i jakoś nie lubię dublować wypowiedzi np. xxx super prace :P więc na razie uczę się z forum, może kiedyś załapie się z tą aktywnością, ale z drugiej strony spróbuję coś zrobić o tej tematyce oczywiście nie wysyłając na konkurs, będę mieć trening przed innymi konkursami :) a za Was trzymam kciuki;)
Asiek, natka - jesteście na liście, zapraszam :)
Butterfly - nie martw się do następnego konkursu nadrobisz;)
Samaron a czy mogę Cię prosić abyś sprawdziła czy ja jestem na liście? :)
pysialali- jesteś na liście zapraszamy:)
Kochane a czy możecie sprawdzić czy i ja jestem na liście? Bo ostatnio więcej podczytuję niż się udzielam ;) A konkursik super :ok:
No ja na pewno wezmę udział tylko muszę się zaopatrzyć to i owo , prace będą cudne już się nie mogę doczekać :) ^_^^_^
wisienka jestes na liście:)
i ja poprosze o sprawdzenie czy jestem na liście :) bo dopiero w urlopiku wróciłam i troszkę nie "gadałam" :)
tak jesteś:D
ja też bym wzięła w końcu udział- szkołę skończyłam to mam trochę czasu :) Sprawdzicie dziewczyny czy się łapię do brania udziału? pomysł też mam ale nie jestem do końca przekonana...
Łapiesz się złotko, dziergaj i wysyłaj :D
Jak tak się ciesze, że super temat, a tak w ogóle to jestem na liście?
Jesteś, jesteś, ciesz się dalej i lep pazury :)
Fajny konkursik..mam nadzieje, ze uda mi sie cos wymyslec :)
Temat bardzo mi odpowiada :) wroce do domu i biore sie za prace :D
Ale moze najpierw zeby nie bylo placzu i zgrzytania zebow zapytam czy spelniam warunki :)
Spełniasz Zuzanno zapraszamy:)
No bardzo ciekawy konkursik :)