a ja sie zastanawiam (nie zebym planowala :) ) co za roznica? przeciez zwykly zel nie bedzie lepszym materialem? wydaje mi sie ze idea to pomysl na zdobienia a reszte pozostawmy sumieniom oszukującym :)
Printable View
no tak, tylko organizatorzy mieli zamiar zrobic konkurs hybrydowy, a nie jakis inny...
ale ja bym tak nie umiala, a hybryd nie posiadam wiec nie robie.
Czekam na Wasze cudeńka^_^
Ja myślę że tu nie chodzi o sumienie ale pomysł, jest ogromny SZAŁ na hybrydy, większośc jedzie 1 kolor bo nie wie jak zdobić nie ma pomysłu, naturalki z reguły króciaki i ciężko coś zrobić dlatego tez ap daje okazję na podzielenie się swoim pomysłem i jednocześnie pomoże innym.
Plush tak własnie o tym mówię... bo gdyby zacząc gdybac nad regulaminem to masakra powstanie jak zawsze przy konkursach u nas, dopóki sie ktoś nie wziąl za to porzadnie... bo jak ktos chce oszukac to oszuka i nawet pazurka przedłuzy nieznacznie tak zeby nie bylo widac... dlatego mówie pozostawmy to sumieniom oszukujących wazne zeby pomysly na zdobienia sie posypały :)
No my to się Zyza ostatnio dogadujemy bez słów prawie :D
Ja na razie szukam modelki bez ogryzków ;-)
ciężko ! bardzo wręcz, i dziwie się skąd się biorą klientki na hybrydy :p
a ja sie skusze chyba i zrobie akurat ściągne za dwa tygodnie moje pazurki żelowe podpiłuje swoje i bede cos kombinować ;)
świetnie, że jest tak dużo czasu! zdążę się wyposażyć w jakieś ładny kolorek ;)
a ja myślę,że profesjonalne oko jury pozna co że kolorowy a hybrydy:ok:
świetny pomysł
mam dużo kolorków lakierów shellac wiec mam nadzieje ze uda mi się chociaż 3 pomysły zrealizować i wysłać :)
Ja zobacze, jak kupię jakiś żelik hybrydowy to może cos zrobię. A co do oszustwa, to raczej widać po grubości żel, a żel hybrydowy się różni :P
praca musi być wykonana na 2 dłoniach, czy może być jedna?
na jednej lub dwuch dłoniach
ehh proponuje darmowy manicure hybrydowy kolezankom ale nie chcą się zgodzić nawet na małe szaleństwo :/
super konkursik moze w koncu uda mi sie cos wykombinowac po tak dlugiej przerwie:)
a ja czekam na paczuszke z lakierami żelowymi ;)
Bardzo fajny konkurs.
Ja akurat mam sporo pań na hybrydę i są takie które naprawdę mają piękne i długie naturalne paznokcie. :)
Właśnie wyslałam swoją pracę. Zobaczymy. :)
ja wczoraj wyslalam 2 prace ;) ciekawe czy ktoras sie dostanie :) odpowiedz dostalam na maila takze mozeee :D
Wszystkie prace się kwalifikują:)
Fajnie to slyszeć (czytać) :P
hej hej, przypominam, że macie jeszcze trochę czasu na przysyłanie zdobień:)
ja na bank wezme udzial ;) specjalnie te lakiery kupilam ;) ale czekam w sumie na otatni chwile bo kazalam mamie troche pazurki zapuscic ;;)
ja wysłałam pierwszą pracę :)
ja dalej prosze mamuske zeby paznokcie zapuscila:(
Kurcze szkoda że moje paznokietki się połamały bo miała bym świetną bazę pod zdobionka;(
Ale pomysł z tematem naprawdę fajny :ok:
tez coś naskrobie już napewno :cwaniak2: