Dzidzia bardzo ladny, ja mam motyla kolorowego na posladku ale foty nie mam:/:
Printable View
Dzidzia bardzo ladny, ja mam motyla kolorowego na posladku ale foty nie mam:/:
ooo.. a jakis wiekszy czy malutki ? :) i jak to ogólnie sie prezentuje ? :]
nieduzy,troche kolorki wyblakly,powinien byc poprawiony kolorami znowu ale boje sie bo boli:/::/:
ja lepiej nie bede pokazywala swoich(jest ich bardzo duzo)bo powiecie ze cos ze mna nie tak
Pokaż nam :)
zrobie fotki i wrzuce-ostrzegam jest tego troche
tylko prosze nie przekazujcie tych zdjec dalej to moje prywatne i mam nadzieje ze nie natkne sie na nie na zadnej innej stronie,dzieki
O kuźwa za******e!, mi się najbardziej podobają takie całe plecy w stylu yakuzy
wow :wow: świetne te atomówki i ten prosiaczek !! :love: strasznie mi się podobają...szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś gorszego a tu taka pozytywna niespodzianka :)
i piękna z Ciebie kobieta :)
nie martw się u nas dziewczyny walczą ze złodziejkami zdjęć paznokci więc rozpowszechniać zdjęć bez Twojej zgody też nie będą :)
;)gdybym teraz miala zaczac na nowo zrobilabym jeden motyw na plecach ale nie zaluje ani jednego.musze jeszcze pokonczyc co nieco.a juz sie balam ze mnie z forum wyrzucicie ha ha
moze kolczyk byl zle dobrany,jestes moze uczulona,jesli tak to powinnas miec z tworzywa ptfe to cos jak plastik
Zaje....!!!
wtedy nic nie dzieje sie zlego podczas gojenia.duzo osob jest uczulona na metale z ktorych sa zrobione kolczyki.ja nie moge nawet ze stali hirurgicznej(niby nie uczula)
Nie ja chyba za wcześnie się na basen wybrałam i potem to się tak paprało, a teraz i tak nie noszę, bo moje dziecko bardzo lubi pępuszki i chyba by mi go wyrwało...
chyba ze tak,basen napewno nie pomogl
Anetko odważna z ciebie kobieta podziwiam. mi podoba się tatuaż w stula jak ma Maria Wałęsa na kostce 1 ale 2 i 3 tez jest bardzo ładny tylko właśnie w tym miejscu po zewnętrznej stronie stopy, mam zamiar kiedyś sobie taki sprawić.
dzieki,pierwszy zrobilam sobie na posladku i mam do dzis ,mialam 21 lat jak zrobilam go
Aneta za******e dziary !! ta na pleckach mnie sie bardzo podoba :skacze:
Strasznie mi się podobają, zwłaszcza te na pleckach.
dzieki dziewczyny
Aneta boooskie te tatuaże......
a ja w przyszłości chciałabym na nadgarstku mieć napisane taką fajną czciąnką z zawijasami napis "Free" i jeszcze może coś takiego jak pokazywała Ewelina na kostce po zewnętrznej stronie stopy... i marzy mi się jeszczce na szyjce, na krzyżu i kręgosłupie :D i na obojczyku takie gwizdki trzy :D
ciekawe pomysly szpila