podoba mi sie za jak w kieliszkach ilosc dowolna :) czyli moge malowac malowac malowac... taaa a potem wysle tylko jedna hahahahaha :haha:
Printable View
podoba mi sie za jak w kieliszkach ilosc dowolna :) czyli moge malowac malowac malowac... taaa a potem wysle tylko jedna hahahahaha :haha:
zyza a mi sie wydaje ze mozna tylko jedna, patrz pkt 12.
"Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie ozdobionych bombek (rozmiar, kształt i ilość nie ma znaczenia)"
chyba ile się chce ale na jednym zdjęciu :)
dokladnie Katarynka to mialam na mysli :P rudzielec poczytaj :P;)
aaaa no fakt. nie zczailam ze 1 praca = jedno zdjecie.
nio fajniutki pomysł z ta bąbeczką powodzenia dla wszystkich i dużo pomysłów
To może I ja się w końcu skuszę. Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Może i ja spróbuję coś stworzyć:D tylko żeby mnie nie dopadła niemoc twórcza:P
Jutro idę szukać ozdób na choinkę :D Na pewno mam jakąś bombkę gładką. A jak nie to widziałam w sklepie wszystko po 5,99:skacze::skacze::skacze: Jakoś mnie do nich ciągnęło he he teraz wiem dlaczego. I nawet kupiłam kilka kolorów farbek, zupełnie niespodziewanie:D
tylko zakupie i do pracy :)
Teraz tylko pomysł :)
Super konkursik :ok:
Fajny konkursik. Mobilizuje do użycia wyobraźni :):):):)
ja juz mam kilka pomyslow gorzej z wykonaniem:D teraz tylko po bombki i do dziela:D to bedzie moj pierwszy raz :]
To i ja biorę udział tym razem... :skacze:
Szkoda ze ja nie moge, 8 dni za pozno sie zarejestrowalam
heh konkurs fajniusi - tylko kurcze ja mam tylko 18 postów a nie chcę bezsensownie klikać po tematach żeby zdobyć wymaganą ilość :/:
szkoda następnym razem z pewnością dołączę :ok:
kurcze czasu brak.. ale jakos od 12.12 zabieram sie za bombke:cwaniak2: pomysłu nie ma wiec bedzie całkowity spontan
Ja też na spontanie będę lecieć :) Nie wiem co robić.. czy coś światecznego czy coś innego :) mam dylemat.:skacze:
Swoetny pomysł :) nic tylko teraz szukać inspiracji i do dzieła ;):]
dziewczyny działacie coś w tym temacie ??? pomysły gotowe??
ja mam pomysl ... gorzej z wykonaniem hehe
ja już zrobiłam dwie bombki :) ale... nie wiem na którą się zdecydować ;/ szkoda że nie można więcej propozycji wysłać :)
przeczytaj dobrze regulamin ;) mozna wiecej tylko na jednym zdjeciu:)
idlao - nie ma Cię na liście konkursowej, niestety nie miałaś 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu, przykro mi, ale nie weźmiesz udziału w konkursie.