Odp: Problemy z logowaniem
mam ten sam problem co woszczur,wylogowuje mnie po kilku minutach nie pisania ,wystarczy ,ze odejde na 3-5 minut od kompa i po zabawie :(
korzystam z mozilli firefox,ale przy logowaniu nie wyskakuje mi okienko o zapamietaniu hasla,a jak zaznacze opcje pamietaj -od nowa musze czy tak czy tak wpisywac haslo :/:,drazni mnie to juz bardzo ..co jest nie tak??
też korzystam z mozilli i wszystko jest ok, moge miec cały dzień włączone, nic nei pisać, jeszcze nigdy mnie nie wylogowało:/ może chodzi o ustawienia w twoim komputerze?
ja podobnie jak asia też zaznaczone zapamiętaj i nic nie muszę wpisywać nawet następnego dnia
sprawdź czy twoja przeglądarka ma ustawione zapamiętywanie ciasteczek, zdaje się że ktoś już tu pisał jak to sprawdzić
dzieki,poszperam zaraz w tym moim kompie :)
dzieki serdeczne rudzia :*
Nie wiem czy było ale ja mam pewną propozycję dotyczącą logowania.
Dostaję na maila powiadomienie o nowej odpowiedzi na subskrybowanym wątku. Klikam w link i przechodzę do strony, czytam i chcąc odpowiedzieć np. cytując muszę się zalogować a nie ma nigdzie na "wierzchu" pola logowania. Muszę otworzyć forum na nowej karcie i ze strony głównej się logować po czym odświeżać poprzednią stronę. :)
Można to jakoś zmienić?
dzieki za zgloszenie uwagi juz jakis czas temu o tym myslalem, chwilowo mam troche malo czasu ale sie postaram cos wykombinowac
Okej, wiem coś o braku czasu :) W takim razie poczekamy. ;)