A jak mam lakierożele w niefirmowych pudełkach /próbki/ to mogę ich użyć?
Printable View
A jak mam lakierożele w niefirmowych pudełkach /próbki/ to mogę ich użyć?
ja mam fajny pomysł...z czasem może być kiepsko, ale postaram się zrobić,,, może w święta dam radę:)
Świetnie :) faktycznie bardzo dużo konkursów organizujecie :) bardzo fajnie :)
temat tez rewelacja :) przecież takich najwięcej sie robi :)
wreszcie konkursik na manicure, wielkie brawo dla ekipy wzorkowej:kwiatek:
ok to ja mam pytanie czy te drobne ozdoby mozemy wtopić? bo mam chętna na pazurki ale ma ogryzki i mam plan ze mogłabym na przedłużce cos jej wtopic?
mozesz, byle by nie za dużo i byle by nie były to kwiatki ;)
jestem zdruzgotana, przez aktywność nie przeszly moje pazurki :( Może po świętach będzie więcej czasu na aktywnośc na forum.
działajcie kochaniutkie, jestem strasznie ciekawa waszych pomyslów..
Pisalam na 1-szej stronie, że się niestety nie łapiesz :( więc czytamy dokładnie :aty:
hehe przepraszam, no własnie to ta gorączka przedświateczna :)
wysłałam,wysłałam:skacze::D
Ja tez wyslalam :) nie spodziewam sie wygranej ale sie ciesze bo to moj pierwszy konkurs :D
... moje też już zostały wysłane:) fajna zabawa:)
Ja mam głupie pytanie, ale co tam - czy mam wysłać zdjęcie stylizacji koniecznie tylko jednej dłoni, skoro mam wykonane na dwóch? :blink: moje zdobienie korzystniej wygląda jeśli widać obie ręce...
Zuuzaneczko ja proponuję żebyś zapytała osób z jury lub Emilię B.
Tym razem regulamin jest bardzo stanowczy więc lepiej aby wypowiedziała się osoba która będzie to oceniać.
Ja tez miałam problem... ale chyba udało mi się go rozwiązać, ale tez pisałam do Emili.B
Ja i mój plastikowy paluch (:D) właśnie dopracowaliśmy moje zdobienie :P Jutro wzorek przeleję na pazurki. Mam nadzieję, że nie będzie dyskwalifikacji za zbyt oklepany motyw :P
Zuzaneczko wydaje mi się, ze jak pisze w regulaminie jedna łapka, to ma być jedna łapka. Pamiętam jak tu raz na forum był konkurs na pracę na pięciu tipsach i dziewczyna nadesłała sześć, to jej praca została zdyskwalifikowana.
Zdobienie zrobione, jeszcze tylko fotki i wysłać...
Dziewczyny a jak wysyłacie fotki, bo ja nigdy na taki konkurs nie wysyłałam. Zwykle szły jako załączniki. Jak mam to zrobić, żeby było dobrze? Ktoś mi podpowie?
załączniki normalnie :) tylko pamietaj o odpowiednim podpisaniu zdjęc !
To znaczy, że wystarczy napisać, że pierwsze zdjęcie to jest kompozycja i drugie zdobienie, tak?
jedno podpisujesz zdobienie-vica a drugie kompozycja-vica
w 7 punkcie regulaminu jest to opisane
warto tez zerknąć wnikliwie na punkt 6:D
To wiem, ale chodzi mi o to, że np
"załącznik nr1 - kompozycja - vica
załącznik nr2- zdobienie - vica"
I reszta danych
Czy tak będzie dobrze?
po prostu jak masz zdjęcia u siebie zapisane.. najcześciej DSC078235 (to taki przykład ;P) to tą nazwę zmieniasz na kompozycja - vica ....
bez pisania załącznik ;)
w załączniku to tylko dodajesz fotki, by nie były w treści meila a w załącznikach
I o to mi chodziło, DZIĘKI WIELKIE natalia :D
edit:
Wysłałam, mam nadzieję, że doszło i jest OK
Ja właśnie ćwiczę wzorek, jutro wykonam i wyślę :D Oczywiście wyszło inaczej niż zamierzałam, ale mimo tego efekt jest ciekawy :) tylko żeby równie fajnie wyszedł na zdjęciach :P
Dziewczyny wszystko jest jasno napisane w regulaminie - stylizacja ma być na 5 palcach jednej dłoni,jest napisane co wolno a czego nie ;)
Śmiało pytajcie jak macie problem (teraz rzadko jestem na forum ale dziewczyny Wam pomogą jakby coś) :)