Proszę mi sprawdzić czy się załapałam :kwiatek:
Printable View
Proszę mi sprawdzić czy się załapałam :kwiatek:
jesteś na liscie honey, działaj;)
super :) mam nadzieję że coś wymyśle do końca miesiąca :D
:cwaniak2: wkońcu się załapałam ale czy dam radę,,,,i ta nazwa:wow: mega wyzwanie:kooffa:
ja nazwę już mam :) tylko ze zdobieniem gorzej :)
ja mam pmysł na nazwe i zdobienie, ale nie mam czasu na pazurki :(
hehe niezle jestescie ;d jak maja pomysl to brak czasu ;d a ja czas mam i brak pomyslu i nazwy ;)
Bo to zawsze tak jest.. już też zdążyłam się przyzwyczaić .. :placz:
trzymam za was kciuki oby i czas i wena twórcza się znalazły, pozdrawiam
ja nazwe mam pazurki też wyslane ale to nieporownanie do waszych cudeniek.
Na nazwe wpadlam oglądając tv, potem wpisując zamknęłam oczy kliknęłam w klawiature mniej więcej tam gdzie powinien byc tekst w edycji mila i wyszło calkiem całkiem całkiem
dziewczyny ratunku!! wymyśliłam fajną nazwę zrobiłam jeden pazur wykonałam fajnie... ale jakoś szału zdobienia nie ma... więc zrobiłam inną opcję na drugim... i też szału to zdobienie nie robi...;( jutro próbuję 3-ą opcję i jak nie będę zadowolona to kapituluję:(
Też mam fajną nazwę, ale zdobienie nijak mi nie poszło
W poniedziałek drugie podejście
Evelyn kto jak kto ale ty sie nie mozesz poddawac:ok: ja tez dzisiaj szalałam bo niby nazwa i pomysł fajne ale przelac to na pazurki i jeszcze zeby zdjęcie oddało to o co nam chodziło to juz drugie mistrzostwo ;D ;)no ale wkoncu cos tam wyszlo,teraz tylko zdjecie pozostalo do wyboru,a raczej kilka :P:huh::przytul:
ok zrobiłam 3-ą opcję...nie jestem w 100% zadowolona, ale rzadko jestem zadowolona z moich pazurów w 100%:P ale jest dosyć- dosyć
mam 3 pazurki... jutro reszta:D
o widzę, że już coś się dziać zaczyna super, już nie mogę się doczekać efektów waszej pracy
kurcze ja chyba sie nie wyrobie... moze jeszcze dam rade ale mam tyle na łbie :)
no nie wierzę, osoba która ma tyle rewelacyjnych pomysłów. Izunia a ja tak bardzo na ciebie liczyłam.
hiehie przestan bo powiedzą zesmy zkumane :) i nie daj boże zajme jakies wyróżnienie i bedzie ze juz cos w temacie miały kontakt hahahaha :) powiedziałam ze nie przesądzone... postaram sie bo musze sobie cos zrobic...
nie wiem czy padło pytanie ale czy to moze byc zarówno klasyczny french jak i długi szpic?
co do długości i zdobienia to wszystko zależy od inwencji artysty - stylisty.
a my skumane skądże , ja wszystkim formumowiczą przesyłam fluidy inwencji twórczej i kreatywności w tym celu rzeby wszyscy mieli super zabawe przy tworzeniu prac i wymyślaniu nazw. dlategi iż byc może pojawią sie jakieś niespodzianki ale to i tak na koniec konkursu....
a apropo nagród to z każda osoba nagrodzoną dogadamy się na finale czy woli metodę żelowa czy akrylową bo tak dobierzemy produkty , żeby każdy wygrany był zadowolony.
No dzieweczki bo zostało już tylko kilka dni !!
Każdy może się wykazać niezliczoną ilością pomysłów - jak nigdy można przysłać kilka prac, więc dziergać, lepić bo na skrzynce lichutko oj lichutko :huh:
Ja mam już fotki tylko coś wybiorę i jutro ślę... praca tylko jedna, bo brak czasu i mąż w domu chory:P
Ja odpuszczam ten konkurs...z braku czasu i pomysłu na nazwę. Powodzenia dziewczyny :*
no ja niestety też odpuszczam ;s chociaż pomysł na pazurki i nazwę mam ;s
ja mam jeszcze jeden pomysł... chyba dam radę jutro zrobić:P
więc z wysłaniem tych pierwszych też się wstrzymuję, bo szkoda mi wymyślonej nazwy:]
wiecie co? wstyd baby jedne :P
poszło moze nie wykazałam sie ale dałam rade :)