Odp: [10-11 marca Warszawa] Targi BEAUTY FORUM POLSKA 2012!
Niestety, choć ja się obkupiłam, to zgadzam się z Tomaszką. Było miernie. O Eurofashion to już nie wspomnę, bo skandalem jest dla mnie, by firma na targach sprzedawała drożej, niż normalnie! Nacięłam się strasznie biorąc dużo pilników, niby każdy 50 gr drożej, ale przy dziesięciu wyszło mi 5zł więcej co zauważyłam dopiero w domu :[ SunFlower był dobrze zaopatrzony, były fajne rzeczy w niskich cenach i jak zwykle mistrzowskie stoisko OPI gdzie są rewelacyjne ceny (np 2 lakiery za 30zł, Avojuice'y po 5zł) i super obsługa. Fakt że nie było firm, które wymieniłaś również mnie zabolał :( Nail Selection było zawsze, co roku, tym razem nie :( śmieszne że nieźle nachodziłam się również za szablonami i klejem w dobrej cenie :/ ale i tak lubię pobuszować na targach :)
o a ja wlasnie mialam napisac ze eurofasion mialo lepsze stanowisko niz na targach salon wiosna, moze moje zdanie opiera sie tylko na tym ze jednak udalo m isie kupic to co chcialam..na targach salon wiosna poszlam z mysla o zakupieniu hybryd z Ranails i nie wiem czy kolory byly tak przebrane juz czy przyjechali z niczym, a bylam tam o 10, na beuty bylo duzo wiecej kolorkow i o godz 15 jeszcze... no lae wiadomo ze nasze zdania moga byc podzielone bo kazda szukala czego innego;) mimo wszystko uwazam ze na tarach beuty bylo wiecej stoisk i przyjemniej ogolnie niz na beuty, moze dlatego ze na beuty musialm isc na nudny kongrs o winoterapi, porazka...
Euro Fashion z hybrydami przecież było i lakierami Color Club:D Dwa tygodnie wcześniej bylo duże stoisko na Salon Wiosna:)
Co do wosku - biedny ten pan nie? Pewnie mu tam gorąco i duszno było:(