Super :) Jest tyle czasu że napewno coś się wykombinuje ;) Powodzenia :)
Printable View
Super :) Jest tyle czasu że napewno coś się wykombinuje ;) Powodzenia :)
ja tez cos mysle;p ale czy zrobie .... sie zobaczy;p
super! :)
super pomysl na konkursik...:) ah te wiosenne szalenstwa:)
juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze wszystkie prace ;) powodzenia dziewczyny!
hahaha każda życzy powodzenia a prace gdzie są ??? hę?
no mam nadzieje ze kazda z Was cos wymysli i podesle ;)
ja czekam na szkolenie z naszą kurą, i chcę zrobić naprawdę ładną aplikację, więc wystartuję z nowymi umiejętnościami ^_^ jeszcze nie mam wymarzonej modelki, ale pomysły już atakują :cwaniak2:
Zołzelko nie martw sie dziewczyny na pewno powysylaja prace....cudne prace:) i bedzie co podziwiac:)
Marchewkowy koniecznie to chyba najlepszy sposob na sprawdzenie samej siebie tuz po szkoleniu:)
Dziewczyny trzymam za was kciuki :) Bierzcie udział bez zastanowienia ;)
Ja prawdopodobnie bedę na szkoleniu u kurki w sobotę :)
Ale tak zaraz po szkoleniu to tak nie bardzo mi chyba będzie dobrze robić rzęsy na konkurs, ale kibicuję wam Laski :) Powodzenia :D
Pinusia a czemu nie warto sprobowac???:) co Ci szkodzi :)
Nnisiaa a no nie wiem czy bede czula sie pewnie :P
oj tam.... nic nie tracisz.... sprobuj :)zawsze to nowe doswiadczenie i dobra zabawa:)
super konkurs! już jestem ciekawa prac :)
Życzę Wam kochane powodzenia i cierpliwości i sama te trzy(3) lata:skacze: na wyniki poczekam... a się nie mogę doczekać:skacze:
w końcu 10pkt regulaminu mówi coś o 2015 roku :p
:) w sumie jestem nowa na tym forum i nie obcykałam jeszcze wszystkiego ale myślę, że również spróbuję :) będzie okazja poszaleć :) pozdrawiam wszystkie Forumowiczki :) :kwiatek:^_^
zapraszamy do szalenstw:)
fajny konkurs:) w końcu rzęsy docenione:P:)
trzymam kciuki za Was dziewczyny
powodzenia :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Ja nie rzęsowa ale życze wszystkim startującym powodzenia :)
Napaliłam się na ten konkurs. Ale z tego co widzę to jeszcze nie na moje umiejętności niestety. Za wysokie progi ;(
Poczekam i zobaczę co inni wymyślą.
Będę kibicować uczestnikom na pewno...
Muszę się pochwalić, że moja praca jest ukończona w 3/4 :) prawdopodobnie wyślę ją na początku tygodnia :) liczę, że "konkurencja" da z siebie wszystko, bo chcę popatrzeć na jakieś ciekawe rzęski :yess:
zrobiłam... ale boję się wysłać:wstydek:
Wysyłaj :aty: :kwiatek:
nie ma się czego bać