mam nadzieje ze nysza sie nie obrazi za to, ze odpowiedziałam za nią, ale samaron wstawiala kilka postów wyżej linka do tegoż właśnie kształtu :)
ĚĘ îň ËÎĐĹÍŰ "Ěîäĺđí". - Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
Printable View
mam nadzieje ze nysza sie nie obrazi za to, ze odpowiedziałam za nią, ale samaron wstawiala kilka postów wyżej linka do tegoż właśnie kształtu :)
ĚĘ îň ËÎĐĹÍŰ "Ěîäĺđí". - Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
Nieco wyżej wszystko jest napisane..
edit.
jeszcze znalazłam coś takiego (modern) :
http://exnails.ru/content/master/detail/7.html
Wyzwanie ogromne, tylko weny brak...
super cos wymysle:)
a ja nie moge jeszcze pewnie wziac udzialu :( za krotko tu jestem z Wami
studionefretete - masz tylko 3 posty a w 1. punkcie regulaminu pisze:
W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 29.02.2012, posiadające minimum 1% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu. (Mało aktywne marudy - cieszycie się? ;) :P )
... a jeszcze pytanko ? najczęściej wszystko jest napisane ale ja zapytam, bo od trzech dni mam grype i jestem sprawna umysłowo inaczej:) Jaka długość max...?
wydaje mi sie, że masz pełne pole do popisu syrena:) jeśli nie było wzmianki o długości.
Tak jest, długość dowolna :)
Nefretete - no tym razem się nie załapiesz, ale może następnym ?;)
zgadza się, możesz podkleić milion form i zrobić takie długie ile Ci materiału starczy na przedłużenie :D
Hahaha, natka, zróbmy kiedyś konkurs: pazury nieużytkowe do bólu, przedłużenie na potrójnej formie i wyłącznie zdobienia 3d o kubaturze 5 cm3, a żeby nie było tak łatwo - na stopach :haha:
potrójnej ? czemu tak biednie :huh:
chylę czoła wszystkim talentom ale nie chciałabym widzieć tych prac :leze:
tia:) dzięki... mam nadzieje ze moja Wam przypadnie do gustu:)
a teraz spadam sie kurować co by mieć siłe co kolwiek ulepić:)
A może konkursik najbardziej kiczowate pazurki :P
zosia to byłoby zbyt łatwe...pewnie każdy ma w czeluściach dysku taką niepublikowaną wyjątkowo nieforemną pracę:leze:
ja chyba zrobię coś ze znanych mi kształtów boj się zaryzykować nowy kształt, bo mógłby nie wyjść....
Zosia - mamy już takie w temacie o smerfach ;)
Evel - jak to? na głęboką skacz!
Jestem bardzo ciekawa co wymyślicie:)
trudny konkursik, te ksztalciki ;p
No dzieweczki i chłopczyki? Jak Wam idzie lepienie kolejnych arcydzieł?
Czekam z niecierpliwością :)
a wcale nie idzie . dni za cholere nie chca miec po 48 gdz. a wena poszla i nie wraca ;)
ja myślałam, że już więcej niż przed świętami pracować się nie da... myliłam się da się... po świętach... baby oszalały...
zrobiłam na razie na tipsie wzorek... jestem zadowolona:]... więcej nie zdążyłam, ale może w weekend:huh::tuptup:
trudny konkurs...ja jestem na etapie zastanawiania się nad kształtem :D
bardzo trudny głownie jeśli chodzi o perfekcyjne wykonanie tych niecodziennych kształtów ;) ja odpadam
zołza nie poddawaj się noo, bo Ci nakopię jak pracy nie przyślesz :P
Spójrzcie na to tak: staję na głowie, gimnastykuję się, żeby tematy (i sponsorzy :P) były ciekawe, zachęcające, również wymagające, co to za przyjemność odklepać kolejne szpice z kwiatkami - to macie w całej reszcie konkursów w sieci i w gazetach.
Chcę, żeby to było dla Was wyzwanie, żebyście przekraczały swoje granice, starały się i podejmowały próby - nawet te nieudane ;)
Wiem, że potem biadolę, że niski poziom, narzekam na brak staranności i na małą frekwencję, ale przecież wiecie, że ja to dla Was robię, chyba znacie mnie już na tyle i wiecie, że nie rzucam cukrem a chwalę pomysłowość, dobrą budowę, czy jakieś fikuśne detale.
Więc liczę na Was - nie zawiedźcie mnie :]
samaron bardzo budujące słowa !!!
Zaraz coś wymyślę. Na pewno coś wymyślę! Nie przepuszczę takiego wyzwania ;)
sami zgadza się wszystko tylko zeby podejśc do takiego konkursu i zrobic dobrze zbudowanego pazurka to tzreba to umiec :D
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:39 ----------
aaa i własnie super że bez kwiatków :D bo w zasadzie wszedzie ta sie kwiatki wcisnąc zwłaszcza akrylowe pojawiają sie w kazdym konkursie mimo różnorodności tematów