Powyższa zasada dotyczy również udziału w naszym konkursie.
Printable View
no nie do końca, bo dzidzia zapytała się czy moze przerobić paznokcie konkursowe na ten konkurs - no i może. :) A w konkursach forumkowych nie można.
to ja już sama nie wiem... chodzi mi o to, że ze starych paznokci zostanie wszystko spiłowane, zostanie tak jakby tylko szkielet całego pazurka, zdobienie i zbudowanie pazurka bedzie praktycznie od nowa...
Poza tym w tym konkursie głównie chodzi o zdobienie dotyczące tematu a nie o budowę, a zdobienie będzie zupełnie zmienione, nawet nie będzie w tym samym kolorze co poprzednio... może głupie jest to,o co pytam...więc przepraszam...
dobra ja już nie będę mieszać ;) tak czy siak w tym przypadku mozesz tak zrobić
Przypominam, że konkurs trwa i czekamy na Wasze prace :)
a ja mam pytanie czy na zdjeciu musi byc widocznych 5 palców? chodzi mi o kciuka :)
"Należy wykonać stylizację paznokci zgodną z tematem, inspirowaną jednym z 4 wymienionych projektantów."- z tego co rozumiem można wysłać tylko 1 pracę??
natka_23 może być bez kciuka ;)
MadaPP 1 praca powinna być inspirowana jednym domem mody, w wyniku czego uczestnik może przesłać max. 4 propozycje zdobień :)
Poszło Coco chanel :yess:
meg19791 odebrane ;)
moja praca również wysłana :)
udało mi się zrobić i wysłać jedną:]
moja też poszła :)
RedSunset, Evelyn., madziorkowa wszystkie prace konkursowe dotarły, przesłałam potwierdzenie :)
poszly i moje:skacze: uf zdazylam:)
a ja niestety nie zdążę i ubolewam nad tym :(
Zdążyłam,wysłane :)
natalia268 dzisiaj do godz. 24 przyjmujemy prace, może uda się jednak coś przygotować ;)
Dziękujemy za wszystkie nadesłane prace :).
no i sie załapaly, super:)teraz czekamy dalej:) :cwaniak2:
ja też wysłałam prace :yess: proszę o potwierdzenie czy doszlo :D
natka przerazilam sie ze sie spoznilas z wyslaniem, ale tak to jest jak sie nie uwaznie czyta :/:
Wszystkie potwierdzenia wysłane ;)
a czy wiadomo już może kiedy ukaże się gazetka ??