dziewczyny trzymam za Was kciuki :)
Printable View
dziewczyny trzymam za Was kciuki :)
Witam. Kurcze niby jestem zarejestrowana dość dawno, ale z aktywnością kiepsko.... A tu super konkursy !!! :) Powodzenia dziewczyny !!!
Supcio ale się cieszę tylko jeszcze nie mam pomysłu .........;)
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
A jednak nici zdyskwalifikowana przez aktywność :(
Ja nareszcie mogę wziąć udział w konkursie. Bombki kupiłam, już nawet jedna jest gotowa, a pozostałe muszę dopracować. Oczywiście to mój pierwszy konkurs, dlatego prace pozostawiają wiele do życzenia, ale dojdę do wprawy w zdobieniu.
A ja już projekt mam i dziś będę "lepić" bombeczkę :skacze: Tylko małego uśpie...:cwaniak2:
i tu muszę sobie jeszcze poczekać na udział
Dziewczyny i jak idzie malowanie bombek ?:)
No w końcu kupiłam dzisiaj i zaraz zaczynam coś tworzyć :D
Też bym chetnie wziela udzial ale doba ma tylko 24 godziny wiec z niczym sie nie wyrabiam w przed swiatecznym szale :/
Chciałam zapytać czy moja bombka się dostała??? Na razie nie mam żadnej odpowiedzi prócz automatycznego potwierdzenia :huh:
Jesli dostalas potwierdzenie tzn, ze zdjecie Twojej bombki na pewno jest na konkursowej poczcie :)
Tylko 4 prace zostaly wyslane na konkurs?
Ojej tylko 4 prace ???? Szkoda że tak mało, ale i tak mam dylemat na którą zagłosować ;) bo wszystkie piękne :ok:
zapomniałam o konkursie, masakra:torba:
śliczne prace:)
Widzę, że nie tylko ja nie miałam czasu przed świętami... szkoda, że konkurs tak szybko się skończył :/ śliczne bombeczki dziewczyny!! ja juz zaglosowałam :D
Zaglosowane :) Zaluje, ze nie wzielam udzialu ;(
Ja się napaliłam na konkurs , nawet zaczęłam robić bombeczkę ale potem nawał pracy więc bombka poszła w odstawkę ;(
Szkoda że tylko 4 prace bo takie śliczne , z chęcią bym podziwiała więcej cudeniek :D
Dobrze ze malo prac,bo i tak nie moglam sie zdecydowac:ok:
Głosik oddany ;)
Piękności, też zagłosowałam :)
Głosik oddany:)
Ja również zagłosowałam :) Ale prace są piękne :)