-
Odp: Kto zna produkty MISTERO MILANO???
Byłam ostatnio w Katowicach na pokazach Mistero i powiem szczerz że byłam zachwycona tymi produktami, akryl jest bardzo plastyczny, nie rozpływa się, żele również są świetne, samopoziomujące, na skórki nie spływają i ceny tych produktów nie są przesadzone i te opakowania przepiękne. Niestety narazie zakupiłam tylko odtłuszczacz, bo niestety ale bez kasy jestem:placz:;(
-
No to ja już wiem , że kolejne zakupione przeze mnie produkty będą to produkty MM :)
-
Witam serdecznie , ponieważ znam bardzo dobrze produkty Mistero Milano postaram się odpowiedzieć na pytanie związane z pastelowymi akrylami. Rożnica między pastelami , a kolorowymi pigmentami jest związana z komfortem pracy podczas tworzenia przestrzennych zdobień. Pastele są wykonane na bazie polimeru bialego , co pozwala na dowolne modelowanie masy akrylowej. Delikatne "pudrowe" kolory z tej kolekcji podkreślają elegancję stylizacji
Emilia Kossakowska
-
Dziękuje ślicznie za odpowiedź :)
teraz już wiem co zakupię :love:
-
Weszłam na stronę sklepu i muszę przyznać, że ceny zachęcające ^_^ Nawet szary żel kolor wypatrzyłam :D
Który liquid lepszy do kwiatków dla początkującej?
-
uwaga,uwaga :)
żel po prostu cudny, gęścioch jak cholera, buduje się rewelacyjnie, opiłowuje bardzo dobrze, kolorówka ma lekkie prześwity więc trzeba 2 krotnie
ogólnie ocena 9/10
dawno mi się nie robiło pazurów z taką przyjemnością a i kolorek świetny - mama zadowolona,koleżanki zazdrosne
P O L E C A M !
-
RoksiSK jeżeli pracujesz na osobach, które nie mają problemów alergicznych to najlepiej sięgnąć po Monomer FORTE MisteroMilano - Monomer FORTE (80 ml)
-
Ceny interesujące a jakos zadowalająca jak dla mnie.
Obecnie zastanawiam sie nad pracą wyłącznie tylko na produktach MM.
Czego bym nie zaczęła "stosowac" to dosłownie pełne zadowolenie. Poza formami to ja jestem całkowicie na TAK.
-
Ja również zakupie produkty tej firmy. Jestem początkujaca ale warto zainwestować czytając Wasze opinie. Mistero Milano Gratuluje produktów dobrej jakości i odpowiednich cen myslę dla każdego:D
-
Jestem pod ogromnym wrażeniem tych produktow;] Zwłaszcza, że spodziewalam sie próbek a otrzymalam pelnowartosciowe produkty! I te opakowania:rolleyes:
http://img687.imageshack.us/img687/7766/dsc01379q.jpg
Firma z klasą!
-
widze ze w opiniach firma na 5+.......:) kuszace to jest.....
Mam pytanko czy jest mozliwosc jeszcze otrzymania probek/?:)czy sie juz spoznilam:(
-
przetestowałam produkty Mistero Milano i jestem zachwycona.....primer rewelacyjny...zero podpowietrzeń:yess::D
akryl biały super, lepiłam nim kwiatki i jest bardzo plastyczny...mozna nim lepić :rolleyes:, poprawiac i znowu lepić jak dla mnie rewelka ^_^.... juz planuje zakupy w MM:D
-
Z tego co wiem to nie były wysyłane próbki i takiej opcji wogóle nie ma,ale był ogłoszony konkurs dla pierwszych 5 osob które sie "załapią" te dostaną darmowe produkty.
Jak widac Firma spisała sie genialnie i wysłała pełnowartościowe produkty :)
-
zgadza sie, to był krótki konkurs dla najszybszych:D
-
Jesteśmy również mile zaskoczeni takim obrotem sprawy, dlatego też uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że planowany jest już kolejny konkurs, z pewnością dłuższy niż obecny :)
Pozdrawiam
Alicja
-
Kurcze, to super:D a próbowałyście tych Plastico?? Bo p.Emilia pokazywała w Katowicach i wydawały się ciekawe, ale nie wiem czy niewprawiona ręka sobie poradzi i czy np.kwiatuchy fajne wyjdą.
-
dzisiaj dostalam paczuszke z Mistero. Rewelacja, to nie probki to calutkie pudelka wypelnione produktami. Otrzymalam cover, odtluszczacz i liquid. bede testowac i sie dzielic wrazeniami:ok:
-
Ja otrzymalam clear i jestem z niego mega zadowolona!!! Swietnie się uklepuje, kulki są spręzyste, nie rozlewają sie. Akryl jest mega plastyczny! Czuje ze nie odpuszcze w konkursie jeśli będziecie jego sponsorem, chociaz sie zapieralam:] Warto!
-
Agnieszko konkurs zbliża się wielkimi krokami ;) więc może się zacząć szykować :)
-
-
a co to za konkurs sie szykuje?:D
-
a co to za przecieki :P
dowiecie się w swoim czasie ;)
-
aaa kamis!! tak się nie robi...my się i tak wszystkiego dowiemy:cwaniak2:
A korzystał już ktoś z linii Plastico??
-
Alicjo czy na stronie mistero bedzie wiecej ich poduktow? Bo na warsztatach byly pedzelki, ktorych na stronce nie bylo i nie wiem jak je teraz znalesc:(
-
Sieciunia na firmowej stronie jest zawsze aktualna oferta produktów :) pędzelki, o których mówisz zapewne były prywatnymi Emilii, jednakże dokładamy wszelkich starań, by takie pojawiły się również w naszej ofercie ;)
-
Cytat:
Napisał
Sieciunia
Alicjo czy na stronie mistero bedzie wiecej ich poduktow? Bo na warsztatach byly pedzelki, ktorych na stronce nie bylo i nie wiem jak je teraz znalesc:(
sieciunia Mistero Milano będą w pazdzierniku na targach w Gdańsku to tam możesz kupić;)
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
sieciunia Mistero Milano będą w pazdzierniku na targach w Gdańsku to tam możesz kupić;)
a będziemy, będziemy i już zapraszamy ;)
-
A będziecie może na kongresie LNE w Krakowie, w listopadzie ?
-
Niestety w Krakowie w tym roku nas nie będzie, ale za to będziemy w Katowicach :) będziemy również sponsorem mistrzostw oraz prowadzić seminarium, wiec również gorąco zapraszam :)
-
nadganiam zaleglosci. Przetestowałam cover akrylowy, ktory dostałam do MM, za co jeszcze raz serdecznie dziekuje, kolor piekny, bardzo elegancki, jasniejszy nieco od klasycznych coverów. Dla mnie super. Kuleczka bardzo ladnie sie rozlewa i fajnie poziomuje.
Kupilam rowniez zel esperto żel 1-fazowy-baza, bo mi bondera brakowało. kolor produktu wsciekle malinowy, ale wszystko pomyslane super, jak sie nalozy te baze to wyrownuje koloryt plytki i tam gdzie sa przepilowania, albo ubytki, ladnie wyrownuje. Nie pokrywa, bo jest transparentny, ale wyrownuje.
Oczywiscie fajnie byloby miec cala linie produktów, ale wiadomo.. zycie i nas nie stac. Zaaplikowalam trzem klientkom te baze zobaczymy jak sie bedzie zachowywala primo-w polaczeniu z zelami innych marek secundo- czy pazur sie nie bedzie zapowietrzal. Zele sa bezkwasowe, ale ja sobie nie wyobrazam nie uzyc primera kwasowego, wiec bede obserwowac i zdawac relacje, ale te pojemniczki.. ach.... Produkt super w aplikacji. Nie ma szans aby sciekl na skory.
-
Pani Alicjo kiedy mozemy sie spodziewac farbek akrylowych w sklepie internetowym badz w hurtowniach??
-
Tylko nie Pani bo czuje się stara ;)
Dział produkcji potwierdził mi, że produkty będą gotowe na koniec sierpnia. Na pewno jak tylko będą już w sprzedaży, poinformuje Was na forum :)
A tak przy okazji to udanego weekendu :) u mnie wreszcie słońce się pojawiło :D
-
Miałam okazję malowac tymi farbkami na warsztatach i dla mnie rewelacja:] mają sliczne kolorki i fajna konsystencję ^_^
-
To ja poczekam z zamówieniem na farbki :) zauważyłam braki na stronie z produktami szablony primer, do końca sierpnia też to będzie na stanie?
-
elaxx76 cieszymy się, że farbki zdały test bojowy :)
plushak z szablonami cały czas walczymy, chcemy zaoferować produkt najwyższej jakości, a to niestety wymaga od nas gruntownego przetestowania ;) Primer jest już dostępny :)
-
Który biały akryl będzie dobry do kwiatków - standard czy esperto? Znalazłam również biały - Polimer PIGMENTO BIANCO biały.
Czy polimer delicate będzie dobry do kwiatków?
p.s. przepraszam, że przynudzam ;)
-
Dziękuje za odpowiedź, zaciekawiły mnie szablony bo są dosyć długie ;) na ekstremalne stylizacje idealne :)
-
RoksiSK najlepszy akryl do wygniatania kwiatów to bezapelacyjnie Polimer PIGMENTO BIANCO biały z linii kolorowych akryli. Daje on niepowtarzalne możliwości formowania płatków i wygniatania kulek. Jego czas polimeryzacji jest tak dobrany by jak najbardziej ułatwić tworzenie nawet najbardziej zaawansowanych zdobień.
Drugi w kolejności to Polimer biały FANSTASTICO BIANCO (Linia ESPERTO), bardzo często stylizuje nim Emilia na pokazach co potwierdza jego świetne właściwości. Jednakże ze względu na jego przeznaczenie, nie ma on takich właściwości jak opisany wcześniej PIGMENTO BIANCO.
Polimer Biały STANDARD (Linia STANDARD) nie jest przeznaczony do tworzenia zdobień.
Czyli podsumowując, jeżeli wolisz oszczędzić pieniądze i mieć jeden puder dobry i do french-u i do zdobnictwa, śmiało możesz sięgać po BIANCO FANTASTICO, jeżeli wolisz mieć produkt ukierunkowany pod zdobnictwo to tylko PIGMENTO BIANCO :)
Co do monomeru DELICATE to jak najbardziej nadaje się do zdobnictwa.
plushak nowy szablon będzie nawet dłuższy :)
-
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Już będę wiedziała, co zamówić :D
-
Mam pytanie, chciałabym przejść na produkty mistero milano, w tej chwili mam EzFlow, kończy mi się liquid i akryl clear, czy jeśli kupię liquid (ten który mniej śmierdzi) z mistero milano to moge mieszć go z proszkami białym i różowym które jeszcze mam - EzFlow??