-
Odp: Sun flower
Tusia jak mówiłam - żałuję zakupu...
I podobnie jak Ciebie zniechęciło mnie to do zakupów u SF... Jak już ktoś napisał (Malinowa? :) ) jeżeli zestaw z promocji ma jakąś wadę/brak to powinno to być napisane... Ciekawe ile takich parafiniarek sprzedali :[
-
Nena no raczej czekoladowej to bym nie mieszała a to dla tego że jakos nie podchodzi mi takie cos jak parafina , peelingi i tym podobne produkty o zapachu czekoladowym . Ale za to mieszalam truskawke , brzoskwine , miętowo -eukaliptusowa .
Swoja droga to parafina bardzo wam sie przyda bo z tego co wyczytalam z opisu to tam były tylko dwie kostki po 220g to malutko ja jak swoja kupiłam mialam w zestawie dwie po 500 g i trzecia osobno dokupiłam tez 500 g i nawet jeszcze nie było min. także nie ma co narzekac tak mi sie wydaje . Te rękawiczki co daja w tych zestawach sa nic nie warte sa bardzo cieniutkie nic nie grzeja . Ja kupiłam sobie oddzielnie takie grube frotowe .
-
ja tam nie narzekam.. za taką cene czego chciec wiecej ;)
-
Ale tutaj nie chodzi nawet o cenę bo mimo wszystko była atrakcyjna ale o sam fakt, że produkty są niezgodne z opisem - jakby chochlik wkradł się tylko na zdjęciu to ok ale w opisie też był. Jakbym wiedziała co zestaw na prawdę zawiera to od razu zamówiłabym rękawice i pędzel z EF :D A teraz mi się nie opłaca bo drugie tyle zapłacę za wysyłkę :/
Ela no pewnie, że parafina się przyda. Ja sobie i tak już 2 kostki dokupiłam ale to dalej za mało. Tylko właśnie o te zapachy chodzi - owocowe itp można wymieszać ale miks w stylu czekolada - róża - cytryna niekoniecznie :D
Czekoladową mam oliwkę do skórek i ją uwielbiam ale są różne czekoladowe zapachy i nie każdy mi podchodzi...
BTW jakie rękawice polecacie :>
-
nie no, ja to rozumiem ;) jednak mimo to dalej nie narzekam..
-
Jeżeli będzie działać jak należy i parafinowa rekompensata wkrótce zwita w me progi to puszczę w niepamięć rękawice-niewidki :P
-
natalia268, cena jest niska ok, zgadzam się z tobą, ale mimo to kupując dany zestaw oczekujemy, że wszystko jest kompletne i pozbawione wad, gdyby była informacja, że cena jest niska, bo zestaw jest niekompletny albo coś tam innego nie gra to decydując się na niego mamy taką świadomość i nikt się nie złości, a jeśli nic o tym nie wspominają to potem jest rozczarowanie i pozostaje niesmak
-
Melduję, że parafiny dotarły więc przynajmniej szybko uwinęli się z rekompensatą. Dostałam cytrynową, truskawkową i bezzapachową więc nie ma źle chociaż ta truskawkowa pachnie mi jak znicz :haha: