Odp: One Day Glue...cudenko w pedzelku..:)
aniu to już nie moge się doczekać na ciebie w bielsku. ja sie nad nim zastanawiam. i chyba se go zamówie jak go tak wszystkie chwalicie.:good::good::good:
---------- Dodano o godzinie 12:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:13 ----------
no i zapomniałam. to może któraś zrobi krok po kroku i wstawi dla innych dziewczyn.:*:*:*
jutro bede robic na one day glue to zrobie krok po kroku..oki..i na prawde warto to zakupic..a buteleczki wiem ze a bombowe jak zreszta wiele ich produktow juz nie pracuje na entity tylko na Nfu-Oh...:)
jesteś kochana aniu. to czekam na krok po kroku. a w dodatku pod sunęłaś mi pomysł do form dual- system i się sprawdził.:*:*:*
Dzisiaj wkoncu uzylam kleju,podczas pilowania jednak mi odlazily pazurki ale dawalam jeszcze raz akryl i przyklejalam,hihi a pozniej to juz nie moglam zciagnac.Niewiem co bylo nie tak moze dlatego ze polozylam klej na lakier ??Ale kladlam dwa razy.Nie wazne w kazdym badz razie podoba mi sie ten klej :)Jutro znowu sie pobawie:)Dzieki Aniu:*
Świetne info :) Lecę oblookać na stronie:)
dostałam i właśnie wypróbowałąm ten bajer.... rewelacja:) z paznokcia zeszło bez problemu i nie uszkodziło płytki:)
Dziewczyny można już to u nas kupić :D Sama się zastanawiam ... 49zł + przesyłka
Nfu.Oh
wiadomo kosztuje ale warto mozna w fajny sposob nie niszczac pazurkow cwiczyc do woli bo nie musimy non stop sciagac masy tylko pod wplywem cieplej wody przedluzone pazurki na One Day Glue odchodzą same a tym samym możemy mieć wzorniczek z owych pazurków :))
Po użyciu połowy butelki tego kleju dalej nie wiem o co chodzi, raz paznokieć odpada przy piłowaniu a raz nie chcę odejść a zawsze daję jedna warstwę przy 2 odlatywało przy dotknięciu pilnika, fajny bajer na ćwiczenia i konkursy tylko jak go rozgryźć ...
jesli mialas wczesniej pazurki przedluzone to moze nie mialas do konca masy sciagnietej i dlatego nie chce ci odejsc? ja tak mialam kiedys:P
ja sie skusilam i zamowilam... przetestuje ,ale idea bardzo mi sie podoba
|Asia ja robie na lakier podwójna warstwa i szkielet z akrylu
Potem do ciepłej wody i odchodzi jak marzenie:)
OOOO no pierwsze slysze taka metoda!!tez zobacze jak to dziala :) Dzieki Sylwus!
Cytat:
Napisał
klanat
|Asia ja robie na lakier podwójna warstwa i szkielet z akrylu
Potem do ciepłej wody i odchodzi jak marzenie:)
też wypróbuje tą metodę ,bardzo jestem ciekawa jak sie sprawdzi :D
A ja ostatnie konkursówki robiłam na wypolerowane paznokcie, też odchodzi jak marzenie:D