Ja wreszcie spotkam Wasze miłe pyszczki daaawno niewidziane już, a niektóre wreszcie osobiście poznam,
oraz ja mogę stać; cienka jestem wszędzie się wcisnę :D
Printable View
Ja wreszcie spotkam Wasze miłe pyszczki daaawno niewidziane już, a niektóre wreszcie osobiście poznam,
oraz ja mogę stać; cienka jestem wszędzie się wcisnę :D
Sami pszczółko nasza :) Ty :) :) :)
oj też bym chciała :( ale nie mogę w niedzielę
Maksik, przywiez sobie fotel, przywiez, tylko gdzie go wstawisz? Wzorem włoskiej rodziny wyjdziesz z fotelem na ulicę?:D:D
Cat- ja tam jestem konfliktowa, ja się do wszystkiego przyznaję- nie, konfliktowa to złe słowo, ja jestem w gorącej wodzie kąpana, a im starsza tym bardziej usprawiedliwiam to wiekiem. :ok:
Samaron, ty to usiądziesz mi na kolanach, ja będę gadać a ty się będziesz usmiechac i zasłaniać mnie , bo mojej gęby to dziewczyny się przestraszą:)
Dziewczynki a będziecie mieć wszystkie produkty czy napisać wcześniej co chce ????
Hahaha, nie dam rady się tyle uśmiechać :) ja przecież preferuję minę "srającego kota" ;)
violcias, będziemy miec większość produktów, wszystkiego nie da rady wziąć, jeśli masz pilną potrzebę zamawiaj przez sklep
srające oty są cudne sami:skacze: i takie bezbronne:skacze:
podstawowe rzeczy płatki angel i mini paletki będą ???
CZĘŚĆ MINI BĘDZIE, PŁATKÓW angel nie ma, czekamy na produkcję, są zamówione
aaaa babyyyy!!!! na fejsie pisałam ale tu mnie dawno nie było, wcisne się jeszcze? :D dajcie szybko znać to od razu przelew robię :D
Proszę o potwierdzenie czy moja zaliczka doszła, bo lista nieuaktualniona i nie wiem :)
Wcisniesz:P;)
O nie takiego zlotu nie mogę przegapić, co prawda mam strasznie daleko ale co tam! skoro piszecie, że nie odmówicie nikomu szybciorem robie wpłate :)
Uzupełniam listę o kolejne nazwisko:
1. Arta W - zal 100
2. Wioletta S. - zal 100
3. Anna W. - wplata 200
4. Sylwia S. - zal 100
5. Iwona Ł - zal 100
6. Urszula P. - zal 100
7.Alla G. -zal 100
8. Ola Ch. zal 100
9. . Iza W zal 100
10. Sylwia K. - zał 100
11. Anna N. - wpłata 200
12. Joanna W - zal 100
13. Paulina A - zal 100
14. Karolina P. - zal 100
Teraz jest sobota i niedziela, niektóre wpłaty pewnie nie dojdą, w poniedziałek święto, więc też nie, we wtorek-obawiam się zamykamy listę
1. Arta W - zal 100
2. Wioletta S. - zal 100
3. Anna W. - wplata 200
4. Sylwia S. - zal 100
5. Iwona Ł - zal 100
6. Urszula P. - zal 100
7.Alla G. -zal 100
8. Ola Ch. zal 100
9. . Iza W zal 100
10. Sylwia K. - zał 100
11. Anna N. - wpłata 200
12. Joanna W - zal 100
13. Paulina A - zal 100
15. Kamila Z. - zal 100
16. Aleksandra B - zal 100
To na tyle jeśli ktoś wpłacił a nie ma go na liście proszę o kontakt:)
Ja niestety muszę darować:/: ale Wam dobrej zabawy życzę :)
Czy któras z dziewczyn jedzie może z okolic Bydgoszczy/Torunia? :)
Zen obraziłam się :(
Ale ekipa się zebrała :)
Zen :(
Sylwia bedzie sie dzialo :skacze:
:) zlot czarownic
Haha, kamzu, taaaa filiżanki :)
zamiast filiżanek pęsetki w łapkach :)
---------- Dodano o godzinie 09:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:22 ----------
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec, że jeśli któraś z Was ma już gotowe zamówienie, cokolwiek co może nie być standardem proszę napisać mi zamówienie na maila, od razu spakujemy
edytakon@o2.pl
To co odliczamy... dni :) czy już godziny
zamówienie moje skromne poszło:)
dostałam
:)
a ja tylko jak Choco bede w kaciuku sobie ciuchutko pochlipywać ;(niestety wszystko na przekó mnie plus ostatnia delegacja co mnie wyczyscila do grosza :) bawcie sie dobrze i czekam na obszerna relację :)
1. Arta W - zal 100
2. Wioletta S. - zal 100
3. Anna W. - wplata 200
4. Sylwia S. - zal 100
5. Iwona Ł - zal 100
6. Urszula P. - zal 100
7.Alla G. -zal 100
8. Ola Ch. zal 100
9. . Iza W zal 100
10. Sylwia K. - zał 100
11. Anna N. - wpłata 200
12. Joanna W - zal 100
13. Paulina A - zal 100
15. Kamila Z. - zal 100
16. Aleksandra B - zal 100
17. Barbara K - wpłata 200
18. Weronika P. - zal 100
19. Katarzyna S. - zal 100
20. Magda P (od Agulusi)
Ale banda :skacze:
Evonki - przygotujcie dla mnie paletkę minków B 0,12 8-14
Da się ?
Cataleya a ja Ci polecam mini paletki :) z mixów zawsze nierówno mi rzęsy schodziły, jednego rozmiaru brakło a 3/4 paletki pełna i nową kupowałam pomimo to... Teraz mam każdy rozmiar osobno i święty spokój :)
Laski ja jade z Warszawy w sobotę kolo 15-16 więc jeżeli którąś z Was by chciała (3 miejsca wolne) i ma gdzie przenocować to chętnie zabiorę ;) :skacze:
hej dziewczyny a dokładny adres? gdzie mamy się zjawić:D
już nie mogę się doczekać:skacze::tuptup:
Armii Krajowej 66/150 (wejscie przez klatke schodowa)
Częstochowa
Ja i Wiola wyjezdzamy o 7 rano z Krakowa, zgarniamy Iwone w Jerzmanowicach i lecimyyyy do was :)
ciekawe jak tam Nasze Evoniaczki,pewnie drinkują po szkoleniu??
żadna się nie odezwała dziś i taki mój koment,,zostawcie trochę na jutro hhihiih
też bym chciała:))))))
może chociaż jakieś winko musujące :)
:skacze::skacze::skacze:
edit:
No dobra - winka nie było:)
ale i tak było super.
Dzięki za atmosferę, za wiedzę, której nie szczędziłyście i nowe znajomości.
już wróciłam :) dziękuję wszystkim dziewczynom za spotkanie, że dojechałyście taki kawał drogi. dziś poznałam kilka wyjątkowych osób. nie mam dobrej pamięci do twarzy, z nowo poznanych osób na pewno zapamiętałam skromną i wrażliwą samaron, gadatliwą i uśmiechniętą cataleya, cichą, ale o nieziemsko czarującej urodzie walię.
z dziewczyn Evo największe wrażenie zrobiła na mnie meraszka, i nie tylko wzrostem (meraszka mogłaby śmiało chodzić po światowych wybiegach mody), lecz wyjątkowo harmonijnym i pozytywnym całokształtem oraz pięknym sprecyzowaniem myśli, szkoda, że tak mało mówiła.
pamiętam też piękną fryzurę kamzu; dwutygodniowe rzęsy barbary kawki, smutek w oczach karolasc, gdy mówiłyśmy o zapaleniu spojówek; urocze piegi ladys i jej oczy niczym bławatki w polu pszenicy, (zazdroszczę stylistce, która będzie ją upiększać).
Jechałam do Częstochowy razem z Olą, dzięki tej wyprawie przeszłam z nią na "ty";
Dowiedziałam się, że Arta mieszka niedaleko mnie :)
violcias, miło było cię znów zobaczysz :przytul:
pamiętam kilka dziewczyn z twarzy, ale nie pamiętam nicków :kwiatek:
Ledwo kojarzę panią krawcową, która przypadkiem się znalazła wśród nas oraz dziewczynę, która dużo przeklinała i mówiła, tylko absolutnie nie pamiętam o czym ;)
wybaczcie, jeżeli źle napisałam nicki albo imiona :)
dziękuję, dziewczyny :D cieszę się, że was poznałam, choć troszkę mi smutno, że nie naładowałam aparatu, bo nie mam żadnych zdjęć :huh: aparat już grzecznie się ładuje, bo się wystraszyłam, że coś z nim się stało. jak to blondynka ;)
Valia o czarującej urodzie ja pierdziele Ala wyjdziesz za mnie?! :D
hehe a tak poważnie!
Laski super było, jesteście skarbnicą wiedzy było mi strasznie fajno was wszystkie poznać mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja, żeby spotkać się w tym gronie :)
Bardzo dziękuje Asi i Karolci, że mnie odtransportowały :love:
Zlot rzęsowych czarownic zaliczam do udanych!:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
a ja przepraszam , to był żart z tymi drinkami,zawsze coś wypalę niestety:(
wiedziałam ,że tak tego nie odczytałyście zaraz na początku po słowach Bożeny:((
bardzo miło było mi WAS poznać,nauczyłyście mnie sporo.DZIĘKUJĘ!!!!
Ja tez się bardzo ciesze z warsztatów. Strasznie fajnie jest na żywo spotkać osoby, z którymi od kilku miesiecy się żywo dyskutuje :)
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za sugestie odnośnie paznokciowych spraw :przytul:
Kura - dzięki za poradę odnośnie L-ek - już się nie mogę doczekać takiej aplikacji :skacze:
haha, Valia, gdybym była mężczyzną i gustowała w kobietach, już bym leciała do ciebie z pierścionkiem :D masz bardzo rzadko spotykane połączenie barwy tęczówki, odcienia włosów i karnacji skóry, nie umiem się tym nie zachwycać :kwiatek: