-
Odp: Szkolenie forumkowe.
a jeszcze się chciałam zapytać jaki jest koszt tego szkolonka? będziemy "bawić się" akrylem czy żelem? czy to i to? produkty też zabieramy? jakieś ozdóbki czy cuś? I chyba ostatnie pytanie :P spotykamy się w budynku (dworzec) czy przed wejściem (od peronów?) trzeba by było ubrać coś charakterystycznego żebyśmy się jakoś poznały :D - no ale to się jeszcze dogadamy :D
-
Błagam! Zorganizujcie coś takiego we Wrocławiu ;( "Zagłębia" pazurkowe to Katowickie i Gdańsk a co z nami?:(
-
kochane proszę ze sobą zabrać wszystko. szkolenie jako tako jest bezpłatne. a całkowity koszt podam w ciągu paru dni.
-
Ja też bede :skacze: Ale zaj...a moje dziecko ma 27 szóste urodzinki hehe :)
-
fajnie macie, tez bym chciala ;(, za ddaallleeekkkooooo !!!!
-
-
Farbrist jakie 99% coooo ?? ma byc na 100:P
-
haha :D a jak mnie szef nie puści?:p
-
a to w soboty pracujesz... to wiesz ładnie sie do szefa usmiechnij , puśc oczko i slicznie poproś ;P
-
ja pracuję calutki weekend a w tygodniu chodzę do liceum:D w tym roku maturka a nie mieszkam z rodzicami, więc zarabiać trzeba :)
-
uuuuu, nie wiem jak to zrobisz ale i tak masz byc ;P
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
a to w soboty pracujesz... to wiesz ładnie sie do szefa usmiechnij , puśc oczko i slicznie poproś ;P
krótka spódniczka, dekold i jazda :skacze:
-
a ten termin 26.09 to na 100% pewny czy moze ulec zmianie?
-
czrusia termin nie ulega zmianie. na 100000000000000000000000% pewny. nie wiem co to za cyfra mi wyszła ale pewne.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Zabrać sprzęt czyli co ?:P
Zizia podaj szczegóły
bo ja się już doczekać nie mogę :skacze:
-
Pluszaczku lampki, zele , akryle itp, chyba trza wziasc, tzn ja juz sie z Zizią zgadalam ze nie wezme lampki bo kurde z tej mojej miesciny bym musiala wyjezdzac obladowana tak ze szok!!
PS ja tez sie nie moge dovzekac :skacze:
-
Dziękuje Dzidziu ;*
to ja tylko akryle i dużo liqidu :P ja się głowie jak ja się spakuje ale damy rade hihi
-
no to właśnie jest pyatanie jak sie spakowac!! ja to jeszcze ciuchy i pizamke musze gdzies wcisnac , tylko nie wiem gdzie !! bo moja waliza zmiesci w sumie same zele i ozdoby...
-
mmmmm:(szkoda,ze nie mieszkam w Polsce,przypedzilabym napewno;(
-
no szkoda szkoda :( ja z drugiego konca Polski jade hehe
-
dzidzia nie szalej. weź se żelki i pędzelki tylko. ozdób i linerków mam mnóstwo to się podzielimy. a weź gilotynke. bo mi padła. no i ciuchy. a ty pluszaczku to masz tak daleko że sama cię spakuje w jedną reklamówkę. :skacze::skacze::skacze::skacze:
-
-
Do dupy z taka robotą zawsze jak jest szkolonko to mi termin nie pasueje;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( albo praca albo cos innego a tu na 26 jadę na 80 urodziny i juz sie nie mogę wykręcić z imprezki jest mi z tego powodu smutno i żle a ja tak bardzo potzrebuje podszkolenia ;(;(;(
-
a mnie się wtedy akurat zaczyna szkoła buuu.chyba że coś wymodzą,bo u mnie to różnie bywa.ale ja to musiałabym jak kołek stać i chłonąć wiedzę bo w tym to pusta jestem jeszcze jak nie wiem
-
Zizia, prosimy o pełną listę co musimy miec:) i co z pieniązkami, mamy Tobie na jakieś konto przelac czy jak:)?
I ile? :skacze:
-
szkoda:( tezbym przyjechała:( ale sama mam szkolenie:(łeeeeeeeeeeeeeeeeeee...;(
-
Cytat:
Napisał
dudejla
Zizia, prosimy o pełną listę co musimy miec:) i co z pieniązkami, mamy Tobie na jakieś konto przelac czy jak:)?
I ile? :skacze:
dziewczynki w ciągu paru dni wam podam co i jak. a liste dodam do pierwszego postu.:*:*:*
-
ach jak ja wam zazdroszecze!!!!!
nio nie udalo mi sie do BB zajechac tym razem,ale jak to sie mowi co sie odwlecze to nie uciecze!!!!!!
-
dona kochanie jak tylko będziesz jechać do bielska to daj znać. znowu coś zrobimy.:przytul::przytul::przytul::przytul:
-
Imprezka :skacze::skacze:
Ziziu postarałas się dziękujemy :D :kwiatek:
już się nie mogę dozcekać aaaa
Donna szkoda :(
-
Imprezka :skacze::skacze:
Ziziu postarałas się dziękujemy :D :kwiatek:
no wiesz jak już mamy domek. to trzeba to wykorzystać. a jak nie to ruszymy w miasto.:skacze::skacze::skacze:
-
Jupiii IMPREZKA!!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::tuptup::tuptup::t uptup::tuptup:
-
aaaaaaaaaaaaaanjuz sie nie doczekam !!
-
kochana nie szalej tak bo nam jeszcze oszalejesz.:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
oj bedzie sie działo :)
w prowiancie jakieś %%% zapewnione czy brać ze sobą?
już sie doczekać nie moge!!!! :D :D
-
madzialena uczyć się jedziecie, więc liqiud tylko z mocniejszych płynów :]
-
ej ej , po nauce ma byc przecież imprezka xD hihi
-
z pewnością będzie i bardzo fajnie :ok: szczegóły a'propo procentów omawiajcie na PW :P kto co ile :P
-
Ja to bym bardzo chętnie przyjechała! :) Tylko jeszcze nie wie jak mój mąż będzie pracował, bo mam córeczkę i ktoś musi z Nią zostać :) Jeszcze dam znać niedługo :)
-
kochana nie ma problemu. a kamis jaki obeznany jesteś. ale od liqidu mocniejszy w procenty jest acetonek.:skacze::skacze::skacze::skacze: