eee od okurzacza najlepiej od Boinga i bedzie spokoj haha
Printable View
eee od okurzacza najlepiej od Boinga i bedzie spokoj haha
hihi Aparatki z Was :P
dziewczynki a powiedzcie mi taki pochłaniacz głośno chodzi i czy jest duża różnica przy pracy z pochłaniaczem a bez bo ja sie tak zastanawiam nad kupnem bo frezarkę rzadko używam no i paznokci nie robię codziennie tylko od czasu do czasu
moj ma 50 Hz nie chodidzi glosno i wciaga sporo tego pylu.....:) dla mnie porazka nie miec takiego urzadzonka..... moze sie wydawac ze nie jest konieczne ale ja sobie nie wyobrazam bez niego ...caly ten balagan:wow:.... nieeeeeeeeee:D jak pisalam mam na jeden wiatrak
ale taki wiekszy...
To ten moj to do kitu bo nic nie ciagnie.Pyl sie rozwala po calym stole i wiecej.
moj jest dosc glosny (ale na dobra sprawe nei chodzi caly czas tylko przy pilowaniu)wciaga super (musze uwazac jak sie raz nachylailam to mi wlos wciagnal hihi i wyrwal jeden.
tez sobie nie wyobrazam pracy bez tego (oczywiscie bez maski tez)ten pyl to najgorsz echolerstwo ktore moze na naszym zdrowiu sie odbic niestety
byłam w medycznym kupiłam ten chloramin w sprawie http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...html#post71769 i poszłam za waszymu radami... wywaliłam wszysto czego używalam... oprócz tego kupiłam nowe pędzle i żele oraz.... pochłaniacz u mojego pana hurtownika:) kupiłam taki jak tu POCHŁANIACZ PYŁU - biały !! EXTRA CENA ! ACTIV (713401849) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. tylko z czarną kratką, i wciąga jak n ie wiem co! mam nadzieję ze bede zadowolona, a tamtem poszedł juz do spalenia:P nie bede sie z dziadem więcej użerac...
dobrze zrobilas, ale pochlaniacz moglas potraktowac pozadnie tym samym co lampe;) nie musialas wywalac, i wymiana worka na nowy
wiem agus wiem, że nie musiałam wyrzucac dla tego że to zielone, tylko juz dawno bluzgałam na ten mój pierwszey bo jkiś felerny mi sie trafił bo wciągał tak jkby chciał a nie mogł.... fakt, troche wciągał, ale nie za wiele... nawet niedawno pisałam że przymierzam sie do kupna nowego lepiej ssącego
tak więc kupiłam go dziś. nie jest zbyt piękny, ale działa o niebo lepiej... co do zielonego czegosia to zrobiłam 30% roztwór z chloraminy i zdezynfekowałam stół, lapmę uv , lampę oswietleniową, podłogę narzędziasie też moczyły i jeszcze sama się chciałam w tym wykąpać ale chyba by mi skóre wypaliło:D
znalazlam przypadkiem i od razu kupilam bo tak ladnego pochlaniacza jeszcze nie widzialam :D polecam
Pochłaniacz Pyłu Niemiecki Mega wydajny 4 kolory (777404405) - Aukcje internetowe Allegro
ps. polecam jeszcze swietne pedzle do akrylu tez nabylam :)
hyhy skoro tak super ciągną to może i ja sobie kupie :D
no nie no woszczora posadzialam o glupie mysli a tu kamis hihihi
marze o takim urzadzeniu, moze jeszcze mało pazurków robie ale ten pył jest wq!@#$%
Kurcze Dziewczyny, zastanawiałam się nad zakupem pochłaniacza, ale też biurka bo jak robie pazurki to wciąż znosze stolik i już mnie to denerwuje.
Jak myślicie czy takie rozwiązanie jest dobre. Pytałam ich o moc pochłaniacza bo nie jest podana - 25 W
STOLIK DO MANICURE +POCHŁANIACZ! RÓŻNE KOLORY! (805236849) - Aukcje internetowe Allegro
Jednak kupiłam dzisiaj, pochłaniacz ma 25W, mam nadzieję że będę zadowolona, bo jak nie ;(
STOLIK DO MANICURE +POCHŁANIACZ! RÓŻNE KOLORY! (805236849) - Aukcje internetowe Allegro
ja tak stolik z pochłaniaczem miałam i nie byłam z niego zadowolona..moje klientki tez nie ...moze był za waski w kazdym badz razie zeby pazurki były tuz nad nim klientka musiała miec łokiec w powietrzu...wole jednak tradycyjne pochłaniacze "niewbudowane"...:)
Teraz to się przestraszyłam :(
buuu
zalezy jaki masz szeroki...ja miałam 50 albo 60 kurde nie pamietam..a sa szersze..
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:05 ----------
moze akurat bedzie ci sie dobrze przy nim pracowało..:)
Ten stolik jest 110 x 57 x 72 cm (dł x szer x wys)
kurcze to cos takiego jak moj byl...:)...ja lebie miec duzo miejsca...moze przez to ten był dla mnie za waski...w sumie gdyby ten pochłaniacz nie był wbudowany było by ok ale w tej opcji mi nie pasowało..
Dzięki za Twoją opinię :* może we wtorek dojdzie to od razu go wypróbuję ;) dam znać jak mi się pracuje
Bedziesz go miała to sprawdzisz czy ci oasuje czy nie... bo jednemu sie dogodzi a drugiemu nie...:)
ja kupiłam ale jakoś mi do koncepcji nie pasuje, nie moge sie przyzwyczaic
heh..czyli nie tylko mi nie pasuje..:P
No na to wyglada :D
to dobrze ze nie jestem sama:P ..bo juz myslałam ze ze mna cos nie tak i za wybredna jeste...
Te stoliki moze ładne na pokaz ..ale nie praktyczne..:(
Jutro przyjedzie mój stoliczek z pochłaniaczem, a ja wyjeżdżam na ponad tydzień :(
Nie mogę się doczekać żeby go wypróbować -_-
to zdaj relacje z uzytkowania..moze tobie akurat przypadnie do gustu..:)
mój nowy stolik ma takie wymiary. na początku wydawał mi się za mały i za niski (tego się bałam ze względu na zmęczenie pleców)ale teraz wiem, że jest dla mnie idealny. chciałam z wbudowanym pochłaniaczem ale w końcu musiałam zdecydować się na zakup pochłaniacza oddzielnie:( (wysyłka tego stoliczka przekroczyła 2krotnie jego wartość )
napisz koniecznie jaki jest jak przyjdzie !!! jestem bardzo ciekawa twojej opinii:)
Moim zdaniem pochlaniacz z jednym wiatrakiem jest lepszy od tych dwoch.
Pyl wpada do jednego wiatraka a tak rozchodzi sie po srodku i nie wpada caly do wiatraczkow
tez mam pochłaniacz z jednym wiatrakiem za to "duzym" wiekszej mocy..jest rewelacyjny..:)
ja mam z małym jednym wiatraczkiem. jest w miarę ok. przynajmniej tony pyłu nie latają po pokoju.:skacze: ale mógł by być mocniejszy i troszkę ciszej chodzić.
czy te z większymi wiatrakami też słychać jak pracują?
tak słychac...ale chyba wszystkie słychac...:) nie spotkałam sie jeszcze z wiatraczkiem "ciuchytkim"...
Oj Dziewczyny biureczko już przyszło :skacze: a ja na wyjeździe w delegacji :( i tak wciąz o nim myśle i chciałabym juz spróbowac :)
Wypróbowałam dzisiaj moje biureczko z pochłaniaczem pyłu. Jestem bardzo zadowolona. Szerokość odpowiednia, odległość pochłaniacza od blatu odpowiednia i co najważniejsze pochłaniacz świetnie wciąga pył. Poszukałam osobno tego pochłaniacza do wbudowania i same kosztuje 189zł, więc stwierdziłam że z biurkiem nie zapłaciłam tak dużo. No i najważniejsze że jestem zadowolona :skacze:
no to dobrze bo już się bałaś:) gratuluję zakupu:)
W zwiazku ze zblizajacymi sie mikołajkami moi Panowie zamowili mi pochlaniacz, nie wiem jaka moc, nie wiem ile wiatrakow, nie wiem jak wyglada, az sie boje:D Ale to i tak milo z ich strony
ooo jak fajowo :)
czy dostaniesz go dopiero na Mikołaja? :)
Ostatnio na kongresie kupiłam z SPN - jeden wiatraczek, 3 worki zapasowe, biały (był jeszcze złoty) za 130zł;] Jest super - w miarę cichy i dobrze ciągnie:good: