ja pracuje na nailcosmetics i sa swietne i tanie.Wczesniej pracowalam na reninail ale zel odpryskiwal a z nailcosmeics nic sie nie dzieje i wygladaja swietnie.
Printable View
ja pracuje na nailcosmetics i sa swietne i tanie.Wczesniej pracowalam na reninail ale zel odpryskiwal a z nailcosmeics nic sie nie dzieje i wygladaja swietnie.
kochane kobietki powiedzcie mi ktore konkretnie zele z Sun Flower'a są dobre... bede robiła zamowienie w tym tygodniu no i chcialabym kupic cos sprawdzonego ;) kamuflaz zamowie napewno ;) ale co dalej ?? i sorry ze pytam o to tutaj...ale czy tipsow tez uzywalyscie z SF ? dobre są te jakies elastany ??
żel mleczny róż 7g Sun Flower + pilnik (584848389) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam konkretnie ten
jak wejdziesz w przedmioty użytkowniak to ten hologramowy podobno też jest fajny, daje taką poświatę lekką opalizującą:D
ja wam polecam zele nailselection
co p0rawda sa
bardzo drogie ale ajnie sie nimi pracuje
ja teraz używam żelu nsi jest bardzo fajny kamuflaż mam z la femme, jestem zadowolona. wczesniej uzywalam żelu ibd (fajny jest), randevous, perfect lady, la femme ale z nich nie zbyt byłam zadowolona. Niedawno kupilam żel firmy charbonne użyłam 2 razy i hmmm nie kupujcie go strasznie długo sie utwardza a do tego po tygodniu pęka.:slina:
ponawiam pytanie ... ktory z sun flower'a zel jest dobry .. chodzi mi o jednofazowke przezroczysta :)
zdecydowanie polecam kamuflaż z Grafiti-Nails jest świetny, a co do SF bez wątpienia jest gorszy, ale tez nie najgorszy ;)
Nakłdanie kamuflazu nie ma nic wspólnego z nakładaniem żeli kolorowych, ogólnie trzeba robić to odpowiednią techniką, bo inaczej efekt jest mizerny, a co najważniejsze nie nakłąda się go na całosć :)
Ja jestem początkująca więc zamawiam żele z allegro. Ale na serio dobre są;p Ładnie się poziomują. Nie są aż takie drogie, ale są dobre;p
nie miałam też jeszcze kamuflaża ale już niedługo go zakupie
kupiłam ostatnio z sun flower żel biały -śniezna biel do frencha i bonder(bo ponoć lepiej się trzyma i zalecają a ja mam te odwieczne problemy :/)
i clear II. oba są bardzo fajen i fajnie się nimi pracuje, skuteczności bondera jeszcze nie prówałam, bo wolę na sobie niż na kimś innym :D
clear I jest bardzo fajna :D polecam:D
kupilam sobie caly zestawik z sun flowera i juz pare razy na nich robilam.. super ... podoba mi sie efekt kamuflazu ... super naturalnie ... teraz tylko czekam na opinie klientek jak sie beda pazurki trzymac ...;)
a masz jakieś fotki z kamuflażem?bo ja go jeszcze nie mam. a jaki masz clear?I, II czy III?
Ja pracuje na SF oraz SPN, dobrze sie trzymaja i maja fajne kamuflaże.
Witam was, ja pracuje na zelach Nailscompany i jestem nawet zadowolona. Cena ich jest taka przecietna tzn. na sredniej wysokosci ale warte tej ceny. A eksperymentowalam troche na tych roznych w kompletach zakupowanych lub tzw. taniochach. A widze dziewczyny ze duzo z was pracuje na zelach sun flower i przyznam sie szczerze, ze jeszcze tych nie wyprobowalam, bo jak natrafilam na Nailscompany to tak juz z nimi zostalam.
Cześć dziewczyny
Mam pytanie. Co nakładamy pierwsze, żel różowy czy może biały na końcówkę ?
Jakiej firmy żel różowy do frencza jest najlepszy ?
Proszę Was o pomoc.
marzenko ja proponowalabym zamiast rozu .. kamuflaz sun flower... suuuperrr!!!!! naprawde :) nakladasz najpierw bonder potem kamuflaz ( " rysujesz " nim linie usmiechu i potem cieniujesz do skorek ) po kamuflazu bialy zelik. firme SF naprawde polecam!!!
---------- Dodano o godzinie 23:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:22 ----------
mam clear II... fotki mam w albumie :)
Ja uzywam esn i ibd, dla mnie to sa najlepsze zele, sa bardzo geste i nie splywaja mi nigdy na skury i mam naprawde malo pilowania. uzywalam tez kiedys spn i sf, ale nie chwale sobie. Szczegolnie sf mnie strasznie denerwowal, ciezko mi sie go nakladalo, zalewaly sie skory i mialam duzo pilowania... Aktualnie mam esn, kupuje go z ibd na zmiane, sa rewelka jak dla mnie.
a co powiecie o firmnie perfect lady?? bo chce zmienić firmę i nie wiem co wybrać słyszałam że sun flower jest dobry i cena przystępna proszę pomóżcie:D
ja dzisiaj kupiłam clear z she-nails :) gęsty i bardzo fajnie się nim pracuje :)
zbieram już pieniądze na cały zestawik z sun flower :D :D
Basia a miałaś już może jakieś żele z sun flowera??
miałam właśnie cleara i bardzo fajnie mi się na nim pracowało :) chciałam troche poeksperymentować ale raczej wróce znowu do sun flowera :]
a jak długo sie trzymaja?? nie podchodzi powietrze??:D
dwa albo trzy razy mi podeszło ale to z mojej winy :P skórki..
trzymają się długo.. aż do uzupełnienia :)
no to dobrze bo właśnie planuje zakup żeli i wolałam podpytać dzięki bardzo za odp;D
ja myśle nad kupnem tego zestawu a potem będę dokupywać co się skończy :)
Zestaw żelowy bez pędzla no 2 - Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
ja na szkielecik nakładam najpierw kamuflaż, robię uśmiech a potem biały na końcówkę. wyraźniejsza jest wtedy linia uśmiechu. a jeśli chcę mniej widoczną to najpierw biała końcówka a potem kamuflażyk ;)
mariet86 ja mam juz pelna opcje z SF ( clear II , biały , kamuflaż , bonder , błyska ) i powiem ci ze jestem bardzo zadowolona ... warto uzywac moim zdaniem primera :) polecam kobietke z czeladzi ktora prowadzi sprzedaz na allegro ... do kazdego zakupu gratis ( cyrkonie , pilniki itp ) , przesylka super szybka .. jesli cos nie tak napisze w mailu do nich dzwonia zeby sie upewnic ;) super!! zaraz wam podam namiary
Informacje o Użytkowniku sunflower_cubus - Aukcje internetowe Allegro
dzięki Basiu :) właśnie zastanawiałam się czy z allegro warto kupować ale skoro Ty polecasz tą babke to musi być pewniak :)
ps. a jak tam noga Basieńko?
a w miare ok ;) do 4tego L4 i do pracki ;) no a babka jest naprawde fajna :) jak do niej maile pisalam to na kazdy moj problem odpowiadala i pomogla ;) i przez gg tez ;)
nie ma za co kobietki ;) polecam sie na przyszlosc ;) ja ostatnio zamowilam jednego dnia paczke a na drugi dzien juz ja mialam :) wiec fajniutko ;) i na dodatek poczta polska hehe
o to faktycznie szybko ja czasem z allegro czekałam na paczke ponad tydzień;/a najlepsze to raz kurierem 3 razy do mnie przyjezdzal z paczka bo do poludnia jeżdził gdzie każdy w pracy;)
lee no to kurier zawsze sie telefonicznie skontaktowac powinien ... to faktycznie dziwnie .
dziewczyny mam pytanie: jaki gęsty żel budujący na formę polecicie? taki żeby się nie rozlewał... oglądałam na allegro z Basic Silcare i jest 15g za 25 zł, czy to nie za tanio?pewnie kiepskiej jakości? ale czytałam w innym temacie, że polecałyście Basic :) proszę o poradę ;)
Żel Basic Clear 15g TANIA WYSYŁKA !!! (643084725) - Aukcje internetowe Allegro
margareta , jesli chodzi o zele to ja pracuje na ibd, jestem zadowolona, sa geste super sie nimi buduje, co do basic nie mam pojecia nie znam,nigdy nie probowalam!
a ja pracuję na SPN tylko te ceny są przerażające... ale żele dobre i sprawdzone. IBD również super, zamierzam zakupić Intense Seal :)
a jaki dokładnie budujący z Ibd polecisz? może wkleiłabyś linka z allegro? z góry dziękuję :)
jest swietny nie pozalujesz!!!
no właśnie słyszałam, że pięknie się błyszczy :)